Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Urari de sarbatori, intre forumisti (si nu numai)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Am deschis acest topic ca sa ne putem ura (usurel, fara interpretari) de bine cu ocazia sarbatorilor (Paste, Craciun, An nou, ...) intre noi, cei de pe aici (si nu numai).
Si ca sa fie mai interesant, se poate discuta, aici, si despre ce am facut cu ocazia sarbatorilor, ce am mancat, ce am baut (aveti :twisted: -lui grija sa nu crape pateu in voi :D), pe unde am fost, cu cine ne-am intalnit, etc .

P.S. Se permite si cate putin off-topic (deviat din subiect) dar sa nu exageram. :D

Reddy

Eu vreau inca o data sa urez tuturor UTISTILOR (si nu numai :D) SARBATORI FERICITE !!!! la anu, fiind euro-cetateni, de ce sa nu avem si euro-echipa ? :P FORZA UTA
Numai bine tuturor
Si ca sa fie si un inceput, urez tuturor de pe aici, si familiilor lor, un Craciun Fericit, multa sanatace, BANI CAT INCAPE :D, bautura si mancare fara numar.

Asta asa ca nu stiu daca mai ajung sa intru pe aici pana dupa Craciun.

P.S. - offtopic
Daca e ceva de vreo intalnire pe undeva, in week-end-ul asta, sa dea si la bacea un iesemes careva de pe aici.
Eu va doresc tuturor sarbatori fericite, si lui GABU, in special, tot ce isi doreste + sa-l iubeasca femeile si sa nu se inzapezeasca prea tare anul asta :D

[Image: 77887523se2.jpg]

Poate vom avea artificii, petarde, pocnitori, .....dar o scanteie precum GABU,......mai rar :D

Happy xmas everyone :smt111 :reindeer:
Lumina bradului de langa foc sa va aduca mult noroc ! 8)
Asezarea sau pozitionarea bradului langa foc este strict interzisa mare pericol se pot incinge foarte usor spiritele! :D
REDnex Wrote:Eu va doresc tuturor sarbatori fericite, si lui GABU, in special, tot ce isi doreste + sa-l iubeasca femeile si sa nu se inzapezeasca prea tare anul asta :D

Poate vom avea artificii, petarde, pocnitori, .....dar o scanteie precum GABU,......mai rar :D

VA DOREC TOT CE VA URAT REDNEX SI IN PLUS PENTRU GABU O CANISTRA DE BENZINA CA "VINE" VREMURI GRELE...

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!

cristi_

calincrt Wrote:
REDnex Wrote:Eu va doresc tuturor sarbatori fericite, si lui GABU, in special, tot ce isi doreste + sa-l iubeasca femeile si sa nu se inzapezeasca prea tare anul asta :D

VA DOREC TOT CE VA URAT REDNEX SI IN PLUS PENTRU GABU O CANISTRA DE BENZINA CA "VINE" VREMURI GRELE...

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!

...mare atentie in trafic ca a venit iarna si A4 lu' Gabu are 170 de cai si ABS-ul stricat
Sarbatori Fericite Claudion Zambon :D
Care, pe unde o sa bantuiti de Craciun?
Eu pe acasa. Eventual prin oras. Poate la o intalnire cu cativa dintre voi (un kebab, ceva, undeva, candva, altundeva?).

Hai fratilor, dati drumul la gusa sa vada lumea cum o duce romanu' utist. :D

P.S.

RED SHARK Wrote:Asezarea sau pozitionarea bradului langa foc este strict interzisa mare pericol se pot incinge foarte usor spiritele! :D

Model de off-topic acceptat. :D
Sarbatori fericite tuturor !

Cristi, Calin, Rednex :roll: sanatate va doresc !
Gabu Wrote:Cristi, Calin, Rednex :roll: sanatate va doresc !

Si restu? Putem sa murim betegi. :D
bravo Gabule. !!! :D
micutzu Wrote:
Gabu Wrote:Cristi, Calin, Rednex :roll: sanatate va doresc !

Si restu? Putem sa murim betegi. :D
bravo Gabule. !!! :D

Am spus Sarbatori fericite tuturor !
Cred ca am fost prea subtil ! Sanatate celor trei ! ;-)
Sanatate la toti ca e mai buna decat toate...
Gabu Wrote:Am spus Sarbatori fericite tuturor !
Cred ca am fost prea subtil ! Sanatate celor trei ! ;-)

Deci FERICIRE tuturor, SANATATE celor 3.

Non-Phixion Wrote:Sanatate la toti ca e mai buna decat toate...

Asa suna altcumva. :D
Multumim asemenea. ;-)
Sarbatori fericite si toate cele bune!!!! Sa speram ca noul an va fi mult mai bun pentru UTA!!! pana atunci votati si nu ii lasati pe kktii de olteni sa fie pe rimul loc.

http://new.themoneychannel.ro/campioana_inimilor
Sarbatori fericite tuturor celor care simt ca fac parte din marea familie a echipei UTA iar la cumpana dintre ani sa facem un toast de oriunde am fii pentru Batrana Doamna a fotbalului romanesc....LA MULTI ANII
sarbatori fericite tuturor! :reindeer:
Craciun Fericit si un An Nou 2007 cu tot ce va doriti :)
Pt toti cei care petrec aceste sarbatori cu UTA in suflet..Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri! :)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's