Opinii, sugestii, observatii despre fostii, actualii si eventual viitorii capitani ai echipei.
Mara ar fi optiunea...nu sunt multe de spus doar ca se simte ca este autoritar in teren dar si inafara lui
Acum in acest moment eu l-as pune capitan pe TUDOR,din retur dupa formarea echipei ramane de vazut ce va fi.
Mara ar fi capitanul de care avem nevoie,asta in cazul in care nu pleaca
indiscutabil, discutabil. :D stai sa mai ramana Mara.
Corect amice, doar si numai Todea are dreptul sa fie il capitano
Mara sau Chirita.....Tudor....hmmm...cel mult varianta a 4-a!
Deocamdata Mara. Todea trebuie sa se impuna in primul rand ca titular, apoi si in vestiar. Sper sa o faca. :)
Fratilor ,nu ati fost la meciuri?cine a tras echipa dupa el?cine a inscris cele mai multe goluri?cine da cele mai multe pasa?cine isi mobilizeaza coechipierii?cine e personalitatea nr.1 a echipei?..evident BOGDAN MARA!!!!!!
de fapt as vrea ca Tudor sa fie capitanul portarilor,Todea al mijlocasilor,Chirita al fundasilor si Mara al atacantilor---Lacatus al tuturor
crristi Wrote:de fapt as vrea ca Tudor sa fie capitanul portarilor,Todea al mijlocasilor,Chirita al fundasilor si Mara al atacantilor---Lacatus al tuturor
Nadaban al rezervelor :D , Anca al exclusilor si Sabin al betivilor :happy7:
@REDnex
Da' chiar esti in forma azi :)
HAIDE UTA!!!
Daca MARA decide sa ramana la UTA,fie si pana in vara doar, consider ca merita cu prisosinta banderola, pt. retur.Parerea mea!
HAIDE UTA!!!
Fara discutii Bogdan Mara .El poate momentan sa poarte banderola doar el ptr ca altcineva nu a iesit in evidenta .ar mai fii Apostu pentru ceea ce inseamna UTA pentru el dar doar pentru asta....
Dupa acest tur de campionat eu i-as da banderola lui Bogdan Mara, dar cum a venit si Todea ma abtin pana dupa primele 5-7 etape sa-l vad la treaba pe Cristi..
Todea ? :lol: :lol: ala mai mult o fi suspendat decat sa joace
Fiecare cu parerea lui. Eu l-as pune capitan pe Tudor,cel putin pt moment este cel mai indicat.