Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Strandul Neptun
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Am fost azi pe strand...parca ar fi lasat in paragina de un an. Mizerie, alei nematurate, aproape jumatate din localuri inchise...pacat.

Totusi ce interese sunt in jurul acestei "vaci de muls"? Nu stiti care este situatia? Eu vad ca de la an la an e mai rau... :-(

Am inteles ca sunt in conflict patronii cu administratia GCA. Bine, bine, dar interesul aradenilor? Patroni vor ca strandul sa nu mai fie administrat de GCA, si sa fie astfel intrare libera? Parca vad ca se ajunge la situatii de genul 50.000 biletul...sau parca vad ca nu pun podurile de pontoane pana in iulie... :?
Pai probabil pe saptamana viitoare se vor deschide toate, pe weekend. Cica anul asta se va extinde pe inca 70 de hectare (acum e pe o suprafata de 32 de hectare parca) se vor face terenuri de sport si o zona turistica.
Pei nu poate sa se extinda decat pe terenul unitati imilitare din cetate, ce se va muta in 2 ani de-acolo...poate la anul se va extinde. :grin:
[quote]S-a deschis
Nu mai este intrare pe strand...ok, dar macar sa asigure paza, ca deja a aparut o tiganca cu seminte. Daca afla cersetorii pontul, s-a zis de plaja la strand :? ( nu mai e nimeni la intrare, si nici nu am vazut ceva gardieni patruland). Eu nu tin minte sa fi auzit ca s-a furat ceva de la cineva care a mers la plaja acolo. Sper sa nu se schimbe situatia... :?
Cea mai mare tampenie care s-a putut face, a fost sa se scoata intrarea la strand.
Oricum din punctul meu de vedere este doar o chestiune temporara care va cadea in cateva zile.
faza era ca acei oameni care stateau acolo lucrau in ilegalitate si nu aveau nici un drept sa iti ceara bilet..dupa ce a venit garda financiara peste ei si i`a amendat sse pare ca au incetat activitatea...dar oricum e o chestiune de timp pana se va intra in legalitate si va fi iar cu intrare
pai faceau aia de la intrare niste smenuri ...au au !!!
Da, cica GCA-ul nu are punct de lucru pe Strand, asa ca nu avea dreptul sa ceara bilete. De fapt nici sa administreze. Ma intreb cine va mai plati apa din bazine...
Asociatia comerciantiilor a dat in judecata GCA, si a obtinut o hotarare judecatoreasca prin care sa se renunte la intrarea pe strand.
Mai bine asha:) In special pt cei care nu au apucat sa-si cumpere abonament :D
Aveti o mentalitate de moldoveni prosti, nimic nu e gratis, vrei un serivicu platesti, asta sa va intre bine in cap pentru ca asa este peste tot in lumea civilizata.
Am fost si io ieri, am parcat masina cu 2,5 RON si intrarea a fost pe gratis.

Seara bazinu mare era plin de tzigani si boschetzi cara au venit sa se spele. Toate gunoaiele erau cu ochii dupa nevestele noastre care faceau topless.

Morala: mai bne merg la Mures

totusi daca vreti sa mergetzi, un loc fain e la Zoli culturistu, in spate la bazinu mare, are toate conditiile(sezlonguri,dus, buda, servire la pat, papa bun si bere la halba 18000rol) 10 rol consumatzie obligatorie. Marfa
Poate ca o parte din banii de pe abonamentele de la UTA, vor merge la...STRAND! :P
:lol:

HAIDE UTA!!!
kidule mai usor cu vorbele aiurea!!! ideea de control la intrare e binevenita ai dreptate dar faptul ca se facea in ilegalitate nu este ok!
parerea mea este ca ar trebui platit bilet de intrare pana la o anumita ora sa zicem 18-19 si dupa acea ora intrarea libera!! nu mi se pare normal ca pentru a merge la o terasa sa bei o bere sa platesti si o taxa de intrare pentru a ajunge acolo!!! pentru bazine insa este normal incasarea unei taxe din care sa se poata sustine activitatea strandului propriu-zis( apa la bazine, la dusuri, amenajarea spatiilor verzi,etc)
Da cine zice ca e interzis scaldatul dupa orele...18-19?S-apoi intretinerea (ca de obicei dupa o bere, e unii viteji!), eventual infiintarea unui corp de paza, control, "steward", cum i-o fi zicand, cred ca ar fi OPORTUNA!!!Parerea(umila :P )mea!

HAIDE UTA!!!
si eu la aceeasi varianta m`am gandit ca redpunk...taxa in timpul zilei cat timp mergi la plaja (ca sa nu trebuiasca sa stai cu ochii pe haine, sa nu imparti bazinu cu tot felu de oameni care vin doar ca e gratis...si ca sa fie bani pentru intretinerea strandului). Dupa aceea cred ca si in folosul comerciantilor de pe strand ar fi sa se ridice acea taxa.
Vreti curatenie, vreti paza, vreti apa curata in bazine, alei asfaltate si intretinute dar toate astea din ce bani? Exista o gramada de alte cheltuieli ce trebuiesc pt strand.
Sunt de acord ca taxa de 2.5 RON este cam piperata, sunt de acord cu faptul ca nu au facut muistii astia nimic la strand, pe cand in mandatele anterioare cand a fost Ov. Marian si Coloman Edeleni s-au facut mult mai multe din bani mai putini, dar cu toate astea NU MI SE PARE NORMAL SA NU EXISTE TAXA LA STRAND.
Nu trebuie sa vina toti boschetarii si toti tiganii pt. ca si asa sunt destui si nu face nimeni nimic in privinta asta.
se duce dracului si strandul asta, va fi o tiganie acolo si loc pt.boschetari

jack daniel

eu vin cu placere pe strandul neptun :o
cand mai vii nu ne anunti si pe noi?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's