Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Juniorii UTA-ei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Quote:Calificare dramatica pentru UTA
Arad - La 10 ani, micutii fotbalisti ai UTA-ei se pot lauda cu o calificare intre cele mai bune opt echipe la aceasta categorie de virsta.  
Performanta a fost obtinuta la "zona" Memorialului "Gheorghe Ola" - Cupa Sperantelor, de la Craiova, intr-un mod dramatic, gratie unui gol reusit in ultimele secunde ale meciului decisiv, disputat in compania echipei gazda.
Dar iata rezultatele obtinute de UTA 96: 2-0, cu AS 1 Decembrie Turnu Severin (goluri: Constantinescu si Moisi); 1-3, cu LPS Timisoara (Balint) si 4-1, cu Gaz Metan Podari Craiova (Constantinescu-3 si Bocsa). Ierarhia finala a fost stabilita in urma unui clasament in trei, al jocurilor directe, UTA 96 obtinind calificarea la turneul final, ce va avea loc intre 14-17 decembrie, intr-o localitate ce urmeaza a fi desemnata ulterior.
Dar, iata-i pe cei 12 care au pus umarul la aceasta calificare: Flavius Tina si Rafael Varga - portari; Casian Moisi, Eduard Bocsa, Alexandru Albu, Laurentiu Ardelean, Stefan Pantea, Adrian Serban, Robert Balint, Alexandru Gat, Marius Constantinescu si Alexandru Lazar - jucatori. De aceasta grupa se ocupa de trei ani prof. Stefan M?ru.

aradon.ro

dupa cum anunta in alt post si cristi_ un tinar fotbalist din Arad a fost cumparat de celtic glasgow. avem comori in Arad, si in cadrul clubului, care nu sint fructificate. consider ca interesul manifestat pentru echipele de juniori ale UTA-ei ar trebui sa fie mult mai mare, cel putin din perspectiva conducerii.

momentan sintem un club mic, iar una din sursele cele mai importante de venituri este vinzarea de jucatori. cresterea unor jucatori ar trebui sa fie prioritara. daca ne gindim la transferurile din ultimii ani, cu 2 - 3 exceptii, UTA a vindut jucatori mai ieftin decit i-a cumparat.

mai mult, rezultatele grupelor de juniori din ultimii ani au fost foarte bune, ceea ce nu se poate spune despre prima echipa.

un semn bun a fost interesul manifestat de lacatus la instalare pentru juniori. dar nu stiu daca nu a ramas doar la nivel de declaratii.

Reddy

ar trebui facut un departament de scouting! dar unul serios, cu scoteri care sa urmareasca tinerii jucatori (nu ce avea steaua cu tzitzi dumitriu ...) ! in anglia si in fotbalul civilizat de altfel, orice club are scouteri !!!
Lacatus sau Coras ar trebui sa mai dea o fuga si pe la meciurile celor de la Atletico din diviza D, ar avea ce sa vada.
Nu doar la Atletico ci si la alte cluburi din Arad( si nu numai ) ca,sunt muti tineri de perspectiva..
Trebuie sa ai scouteri foarte buni si nu stiu daca Aradul ii are.
Coras ? Ma indoiesc...Lacatus nu are timp...sa aduci ceva bun din Europa de vest sau America de Sud e aproape imposibil. Acolo se inghesuie toate cluburile mari din Europa, si aia au profesionisti care asta fac zi de zi (cu succes). A mai ramas Europa de est, cu toate ca in ultimul timp si aici e cam greu. America de nord poate ca e un teritoriu mai putin exploatat...
Ce avem noi in schimb bun la Arad sint antrenorii de copii si juniori, care fac lucru bun, de ani de zile, constant...Asa ca eu cred ca trebuie sa ne axam pe juniorii nostri si pe cei din judetele invecinate. Altfel ii iau altii, cum e cazul Copil !
Quote:Memorialul Gheorghe Ola – Turneul Final. Competitia incheie practic sezonul de toamna in plan juvenil. Din pacate, o singura echipa din zona „Fotbal Vest”, UTA 1996 (antrenor Stefan M?ru), s-a calificat in acest stadiu al concursului. Aradenii vor evolua la Tirgu Jiu, in perioada 14-17 decembrie, alaturi de cei mai puternici sapte adversari din tara. Noua Generatie Iasi, Petrolul 95 Ploiesti, Steaua Dunarii Galati, Pandurii Tirgu Jiu, Sporting Bistrita, Jiul Petrosani si Athletic Satu Mare. Interesant ca UTA este cea mai bine clasata echipa din Liga 1 cu juniorii calificati in ultimul act al memorialului, incluzind aici si finalistele de la generatia 1995. De altfel, centrul juvenil al „Batrinei Doamne” a strins in acest an trei prezente la turneele finale, cel mai bun rezultat fiind realizat, deocamdata de generatia 1993, argint national la juniori C. Succes asadar, in tentativa de depasire a acestei performante, pentru baietii lui M?ru, pe numele lor: Rafael Varga, Flavius Tina, Marius Constantinescu, Eduard Bocsa, Casian Moisi, Alexandru Albu, Robert Balint, Stefan Pantea, Alexandru Gat, Laurentiu Ardelean, Alexandru Lazar Adrian Serban.

Fotbal Vest, nr. din saptamina aceasta.
aven niste juniori destui de buni poti sa zic extraordinari daca am sti cat se investeste in ei...ca saracii ei isi platesc antrenorul, ei isi platesc cantonamentele si cate si mai cate...pt. juniorii utei nu este nici un interes....cand jucam eu la UTA faceam antrenamente pe zgura din spatele tribunei a II-a si eram cei mai buni din Arad...ma rog daca ar fi interes la centrul de juniori multi jucatori ar iesi la rampa pt. ca avem multe talente dar joaca fotbal in conditii MIZERE

marra

Mda, din pacate conducatorii nostri nu se gandesc si la conditiile copiilor si juniorilor, prefera sa investeasca in fotbalisti consacrati si expirati in loc sa dea atentie pepinierei proprii. Asta e..sa speram ca se va schimba asta cat mai curand.
"Brasovul vrea jucatori de la Atletico

Miercuri, 20 Decembrie 2006

De cand il are in fruntea sa pe Dinu Gheorghe, fostul presedinte al Rapidului, FC Brasov este pusa pe fapte mari. Astazi, versatul oficial de sub Tampa s-a interesat persobal de cativa dintre jucatorii de mare perspectiva a lui Atletico Arad. Si aici este vorba de internationalii de juniori Richard Filaret, Claudiu Ban, George Tucudean si Bogdan Toc, pe care ar doi sa-i cumpere definitiv. Dar, cum gruparea aradeana nu cedeaza la prima tentatie, se anunta negocieri lungi si sinuoase. "

sportarad.ro

Nu stiu ce se intimpla, dar nu exista o colaborare prea buna intre UTA si Atletico (club care in ultimul timp face treaba foarte buna la nivelul juniorilor). :roll:
redNeck Wrote:"Brasovul vrea jucatori de la Atletico

Miercuri, 20 Decembrie 2006

De cand il are in fruntea sa pe Dinu Gheorghe, fostul presedinte al Rapidului, FC Brasov este pusa pe fapte mari. Astazi, versatul oficial de sub Tampa s-a interesat persobal de cativa dintre jucatorii de mare perspectiva a lui Atletico Arad. Si aici este vorba de internationalii de juniori Richard Filaret, Claudiu Ban, George Tucudean si Bogdan Toc, pe care ar doi sa-i cumpere definitiv. Dar, cum gruparea aradeana nu cedeaza la prima tentatie, se anunta negocieri lungi si sinuoase. "

sportarad.ro

Nu stiu ce se intimpla, dar nu exista o colaborare prea buna intre UTA si Atletico (club care in ultimul timp face treaba foarte buna la nivelul juniorilor). :roll:

Pepiniera noastra e Otopeniul si expiratii de la steaua(care nu a produs de la Dan Petrescu incoace nimic
Aseara a fost Copil Dumitru la stirile sportive de la o televiziune (nu mai tin minte care). Jongla cu mingea ca un brazilian si spunea despre ofertele din strainatate (Anglia, Scotia). Pacat ca UTA nu l-a vazut niciodata. Tudose ala de care ii place lui Lacatus nu ii ajunge nici la calcai.
Eu nu am jucat fotbal al juniori dar presimt ca din cazua orgoliilor nu stiu cui, UTA nu colaboreaza cu Atletico. Poate antrenorii de juniori de la UTA ar avea ceva impotriva, poate vor sa de intaietate propriilor juniori.

Oricum, Lacatus insista pt jucator accidentat ( Tudose) si nu se uita in "ograda proprie". Poate ca pregatirea jucatorilor nici nu are contiunuitate. Adica , pe masura ce devin mai mari unii juniori isi dau seama ca nu pot trai din fotbal si se lasa, altii poate o iau pe calea lui Sabin batranul... :D Oricum, o promovare in bloc a juniorilor la echipa nu cred ca va mai avea loc prea curand.
Ati citit articolul asta de mizerie de pe aradon.ro ?

"Arad - Pase fotbalistice cu juniorul Alex Tau, o cert
[quote=redNeck]Ati citit articolul asta de mizerie de pe aradon.ro ?

"Arad - Pase fotbalistice cu juniorul Alex Tau, o cert
nu stiu ce sa zic cand si bbc stie mai bine de juniori nostri

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football...202787.stm
Cu siguran
Ce tot atata il ridicati in slavi pe acest Dumitru Copil? Cine e? Ce a realizat ca fotbalist? E tanar de abia acum are de demonstrat ce si cat poate. Am mai vazut eu de astia etichetati eronat ''minuni'' care s-au stins mai ceva ca un foc de bricheta. Laudele astea parerea mea, ii fac mai mult rau decat bine, eu is tare curios cum se prezinta in campul de joc, ca la fite si scheme cu mingea pe picior eu unul, nu pun botul...Mult succes ii doresc acestui baiat cu potential!!
Macar a facut jongleriile alea in tricoul UTA-ei... :D

Mult succes si din partea mea, sper sa se fereasca de accidentari. Probabil are talent daca s-au interesat de el atatea cluburi din strainatate. De ce nu si UTA, ar fi chiar OK sa aflam...
I 929 Wrote:Macar a facut jongleriile alea in tricoul UTA-ei... :D

Mult succes si din partea mea, sper sa se fereasca de accidentari. Probabil are talent daca s-au interesat de el atatea cluburi din strainatate. De ce nu si UTA, ar fi chiar OK sa aflam...
.

pt ca UTA nu are atatia bani sa ii dea la mucosu ala de patron de la ATLETICO care a cerut o gramada de bani pe el
Talent are cu carul. Asta e de necontestat. Dar de aici si pana la a se exprima cosntant bine in teren e o cale destul de lunga. El nu trebuie sa se gandeasca la fite, jonglerii, ci trebuie sa faca risipa de efort, sa se puna cu adevarat in slujba echipei pentru care va juca. Dar e tanar, are timp de invatat!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Reference URL's