04-04-2006, 10:50 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
04-04-2006, 11:09 PM
De era unpic mai mare, nu strica, pacat ca il vor deschide cand nu e tot gata, mai avem de asteptat pana sa mergem la un cinema multiplex
05-04-2006, 08:10 AM
E un lucru bun ca apar si la noi in oras astfel de mall-uri.
Bine ca nu s-a gandit falca sa-l faca in loc la stadionul UTA.
Bine ca nu s-a gandit falca sa-l faca in loc la stadionul UTA.
05-04-2006, 02:53 PM
O inceput dobitocu sa darame ACU
on topic : e un lucru bun, merita si aradul un astfel de MALL. Din ce am auzit constructia totala are 30000 de mp. Oricum, abia astept sa vad ce o fi pe acolo :D
on topic : e un lucru bun, merita si aradul un astfel de MALL. Din ce am auzit constructia totala are 30000 de mp. Oricum, abia astept sa vad ce o fi pe acolo :D
05-04-2006, 09:31 PM
Da, acolo e bien ca se face Mall. Nu am fost de mutl pe-acolo, din cate am vazut ultima data era doar o hala gen Jackson... :D Dar sper ca e mai complex decat acea hala :grin:
06-04-2006, 05:30 PM
E doar acea hala :P
06-04-2006, 05:41 PM
07-04-2006, 08:53 PM
Din ce vad eu acolo mi se pare ca arata mai altfel decat credeam :D Totusi, o simpla hala pe dinafara... Dar inauntru e cu totul altceva :D
15-04-2006, 10:43 PM
Am fost azi in Mall. Cam slabut, mai mult de jumatate din magazine erau inchise, reprezentante cu haine de firma lipsind cu desavarsire. Dar poate nu au termianat de amenajat. In schimb, mancare pt caini si pisici, Leonardo, si nic nu mai tin minte.
Sper sa se imbunatateasca situatia... :smt004
15-04-2006, 11:09 PM
S-or grabit cu deschiderea. Tare zoo centeru momentan atat :-D
24-04-2006, 10:02 PM
Eu zic ca e un fel de Jakson cu o fata mai comerciala, totusi.
Dau un pronostic : va da faliment inainte de a se inchide acest topic!
Sa fim seriosi dar asta nu e un mall.
Dau un pronostic : va da faliment inainte de a se inchide acest topic!
Sa fim seriosi dar asta nu e un mall.
11-05-2006, 05:50 AM
Da au si aradeni un mall. Pai fratilor aven un centru pe care multi amercani ii invidiaza. Ceva adevarat superb . Da nu! in loc sa ne mandrim ca ala si sa investim in all face mai accesibil(Ex; Parcari :lol:) noi investim intrun mall banal. Oricum nu trebuie sa ne comparam ci timisoara pt ca centrul lor este mult sub al aradului.
PS. Am auzit ca a costat $550 milions. Pai cu bani aia se puteau costrui doua anfielduri :lol: :lol: :lol: ce gluma proasta
PS. Am auzit ca a costat $550 milions. Pai cu bani aia se puteau costrui doua anfielduri :lol: :lol: :lol: ce gluma proasta
McLaren-Mercedes
05-08-2006, 01:07 PM
Am fost la Selgros acum un an...acu ca un Aradean spun sincer ca pana sa apara Selgros...Metro Arad era un oras care ducea lipsa urbanizarii, singurele cumparaturi se faceau la Piata sau la micile marketuri, un oras de marimea Aradului care are mai mult de 200.000 de locuitori nu poate trai fara.
De Mall nu stiu, spun un singur lucru.
In Bucuresti cand s-a deschis primul Mall adevarat in Cartierul Vitan, nu departe de Alba Iulia, se ajungea bine cu masina mai greu cu mijloacele de transport din centru oamenii o vreme au uitat de Complexul Unirea si astea...care era in centru.
Apoi acum vreun an jumate-doi s-a deschis cel mai mare Mall din Balcani, Plaza Romania, e mare si o gramada de magazine de buna calitate, singurul punct slab e ca Nikeul e cam mic si sta cam prost la Football.
Recent City Mall in Aparatorii Patriei e mic, cam de 4 ori mai mic ca Plaza Romania, magazine gen Ultra Pro Computer sau Best etc e mai mult de pustani care vor sa-si ia componente de calculator sa se joace counter la detalii setate la maxim, nimic interesant acolo nici la Cinema nu era decat un paznic si cineva la casa de bilete.
Motivul nu e ca e prea mult sa ai 3 malluri dar cand faci unul te gandesti ca trebuie sa aibe de toate, cand au facut al treilea mall s-au gandit sa fie un fel de "tech" mall dar a cam esuat si ce gasesti acolo gasesti la orice magazin normal din oras.
Acum ala din Arad nu stiu cum e dar daca e MALL in adevaratul sens al cuvantului atunci ar trebuie sa fie super, nu prea am vazut magazine marfa prin Arad, parca era un Nike la Ziridava ( parca! ) dar nu era nimic interesant pe acolo.
De Mall nu stiu, spun un singur lucru.
In Bucuresti cand s-a deschis primul Mall adevarat in Cartierul Vitan, nu departe de Alba Iulia, se ajungea bine cu masina mai greu cu mijloacele de transport din centru oamenii o vreme au uitat de Complexul Unirea si astea...care era in centru.
Apoi acum vreun an jumate-doi s-a deschis cel mai mare Mall din Balcani, Plaza Romania, e mare si o gramada de magazine de buna calitate, singurul punct slab e ca Nikeul e cam mic si sta cam prost la Football.
Recent City Mall in Aparatorii Patriei e mic, cam de 4 ori mai mic ca Plaza Romania, magazine gen Ultra Pro Computer sau Best etc e mai mult de pustani care vor sa-si ia componente de calculator sa se joace counter la detalii setate la maxim, nimic interesant acolo nici la Cinema nu era decat un paznic si cineva la casa de bilete.
Motivul nu e ca e prea mult sa ai 3 malluri dar cand faci unul te gandesti ca trebuie sa aibe de toate, cand au facut al treilea mall s-au gandit sa fie un fel de "tech" mall dar a cam esuat si ce gasesti acolo gasesti la orice magazin normal din oras.
Acum ala din Arad nu stiu cum e dar daca e MALL in adevaratul sens al cuvantului atunci ar trebuie sa fie super, nu prea am vazut magazine marfa prin Arad, parca era un Nike la Ziridava ( parca! ) dar nu era nimic interesant pe acolo.
McLaren-Mercedes
05-08-2006, 01:10 PM
I 929 Wrote:Am fost azi in Mall. Cam slabut, mai mult de jumatate din magazine erau inchise, reprezentante cu haine de firma lipsind cu desavarsire. Dar poate nu au termianat de amenajat. In schimb, mancare pt caini si pisici, Leonardo, si nic nu mai tin minte.
Suna a targ :smt013 :lol:
08-08-2006, 09:43 AM
McLaren-Mercedes Wrote:un oras de marimea Aradului care are mai mult de 200.000 de locuitori nu poate trai fara.
.
Aradul are in jur de 173.000 locuitori conform rencensamantului din 2002.
30-12-2006, 01:38 AM
Deci ati citit in "Adevarul" din 29.12.: in locul "Tricoului Rosu"-Real, la Autogara(probabil intre Gara CFR si Autogara) Carrefour si in locul stadionului "Strungul"- mall. :D
batistUTA
14-01-2007, 01:03 AM
Posteaza la subiect te rog!
San Marco Mall singurul mall din Arad si-a inchis deja portile !
San Marco Mall singurul mall din Arad si-a inchis deja portile !
14-01-2007, 01:07 AM
Pei de la inceput nu prea aveai ce vedea acolo. :lol: Jumatate din standuri erau inchise, iar restul nu erau cine stie ce...
29-01-2007, 10:51 PM
Era de asteptat sa se inchida deoarece sincer mie nu mi se parea sa semene cu un mall dar asta e probabil ca v-a avea aceea cladire de acum un alt statut .
11-06-2007, 09:56 PM
am auzit ca se vrea sa se construiasca un mall pe locul unde s-a daramat IMAR...ceva modern,cu nu stiu cate magazine,cinematograf,restuarant,sali de fitness si asa mai departe...nu stiu cat e de adevarat...oricum ar fi ceva frumos in contrast total cu jegul ala de constructie de langa selgros ce s-a vrut a fi mall.