Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Fulare UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Stie cineva unde se mai pot cumpara fulare cu UTA? de alte materiale cred ca nici nu se puhne problema acum(postere, fanioane etc )
Bashu Wrote:Stie cineva unde se mai pot cumpara fulare cu UTA? de alte materiale cred ca nici nu se puhne problema acum(postere, fanioane etc )

Am auzit ca in curand se va incheia un parteneriat cu o firma de marketing / imagine, etc...si vor exista la stadion, fulare, sepci, brichete, fanioane, etc...sa speram ca va fi deschis tot timpul si nu numai in zilele de meci. si atunci doar cateva ore.
Am inteles ca pe site-u' asta or sa fie ceva linkuri in scurt timp spre un mini magazin virtual cu kestii alb-rosii, in coproductie cu clubul. asta daca nu isi refac site-ul oficial iute... :D

Alin

Pai site-ul oficial se va reface acum in iarna...dar pe o pagina , era o intrebare adresata dl dekany care spunea ca acesta este site-u oficial..???
Am vazut ca circula prin oras abtibilde cu sigla clubului...de unde se pot lua? :wink: Stie cineva? Macar atat...
Sunt de vanzare la stadion in ziua meciurilor la poarta principala acolo se mai vand bilete, fanioane, sepci, tricouri etc. Un abtibild este 30000 ROL
Noi vrem ca in vara, daca reusim, sa facem niste fulare noi pentru suporterii obisnuiti. Daca si echipa va merge, si lumea va veni la stadion, atunci sansele ca ideea noastra sa se materializeze sunt tot mai mari.

Forza UTA !
Asta caut si eu, un fular pentru orice suporter UTA-ist care sa nu apartina vreunei fractiuni. Am unul acasa din prima generatie a celor de la Red-Fighters cand organizator de deplasari era Bocioaca. El s-a ocupat si de primele fulare.
O sa fie micutule, o sa vedeti ca o sa fie. Numai sa mearga treaba cat de cat ...
Se vede ca de cand a venit Boruga lucrurile incep, incet incet sa miste. Si acest parteneriat in vederea deschiderii unui magazin este bine venita....chiar si daca o sa fie deschis cateva ore
Se vede ca de cand a venit Boruga lucrurile incep, incet incet sa miste. Si acest parteneriat in vederea deschiderii unui magazin este bine venita....chiar si daca o sa fie deschis cateva ore
mda.....ii posibil ca sa fi auzit eu gresit
Sal tuturor.

Am o propunere.Daca se va concretiza ceva cu fularele nu ar fi bine sa facem si unele din material mai subtire ptr sezonul cald?
E DOAR O PARERE!
Eu il vreau doar pe ala cu SUR :) Nu conteaza din ce material ii facut :D
apropo de fulare,RF si-au facut fulare noi,dupa parerea mea arata mai bine decat cele vechi
Da se vor vinde si la stadion sau numai pt membrii RF? :grin:
Aiurea, fulare cu RF... Are rost sa-ti iei ? :D
Pei fularele cu SUR, sunt mai mult pentru members only...normal, ca un club emblema ce se respecta, ar trebui sa aiba si UTA magazin propriu de prezentare.
Oricum, ceva precedente sunt, ca si atunci cand a facut Manitoba tricourile alea la meciul cu poli...(alea cu Njock, Nagy, Botis si nu mai stiu.. :D )
I 929 Wrote:Da se vor vinde si la stadion sau numai pt membrii RF? :grin:
asta nu stiu,dar dupa cum am vazut orice prunc are fular cu UTA inscriptionat RED FIGHTERS(aici ma refer la fularele alea vechi) deci se vor vinde si la club 100%
I 929 Wrote:Pei fularele cu SUR, sunt mai mult pentru members only...normal, ca un club emblema ce se respecta, ar trebui sa aiba si UTA magazin propriu de prezentare.
Oricum, ceva precedente sunt, ca si atunci cand a facut Manitoba tricourile alea la meciul cu poli...(alea cu Njock, Nagy, Botis si nu mai stiu.. :D )
Atunci, sa ne cumparam fulare cu SUR si sa devenim membri :D
sal
tobo a scris:Atunci, sa ne cumparam fulare cu SUR si sa devenim membri

ar fi bine daca ne-am mai imbogatii in galerie
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's