Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Poli-UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3

Reddy

[Image: dscn1910hs5.jpg]

[Image: dscn1917wn7.jpg]

[Image: dscn1943oa1.jpg]

[Image: dscn1977zr2.jpg]

[Image: dscn1986wu4.jpg]
[Image: dsc02615jg5.jpg]
multumim Raptor...aici cred ca se vede clar.
mesajul coregrafiei: EP 7: ATACUL ASUPRA CLONEI si coregrafia reprezentand o scena din razboiul stelelor.

P.S. panza era mai lunga dar nu am putut`o desfasura toata si imi pare rau ca unii uamini au ridicat`o repede inapoi sa vada inceputul meciului. asta e deocamdata la noi. fenomenul ultra e franat de mancatorii de seminte. aceeasi problema in toate pelzuele
Si mesajele ce spuneau, din spate nu ne-am putut da seama.
doar astea 2 am reusit sa le pozez:

[Image: dsc00794je9.jpg]

[Image: dsc00795ec9.jpg]
aluzie la svastica stilizata de pe fular si la infratirea cu rapizii
Si inca un mesaj, nu am poza :( era de genul: Inceputul anului studentesc/ Pentru peluza voastra un real succes.

Aluzie la miile de studenti veniti de prin toate colturile tarii care vi se alatura derutati complet de ceea ce se intampla...
da asa era..pe asta nu l`am surprins in poza.
au mai avut RF ceva cu palmaresu...si un remember la Batalionul Giroc care l`au afisat cand cei din sud au scos bannerul cu RF. am mai avut pe gard unul cu CIAO CLAUDIO si inca unu care nici eu nu mai stiu ce zicea.. :lol:
[Image: dsc02615jg5.jpg]

[Image: dsc02617dd5.jpg]

[Image: dsc02592yz1.jpg]

[Image: dsc02618rv4.jpg]

[Image: dsc02622dd0.jpg]

[Image: dsc02624yh8.jpg]

[Image: dsc02627uf4.jpg]

[Image: dsc02625mb1.jpg]

[Image: dsc02628jb1.jpg]

[Image: dsc02630vd3.jpg]

Prima si ultima data cand stau printre timisoreani la un meci cu UTA la tribuna 0! :-)

Hai UTA!!!
[Image: 1002760id0.jpg]

asta-i de desktop :) :)
http://www.protv.ro/filme/lupte-de-strad...i-uta#6665

stirile protv ca de obicei imflorite la maxim. cine a fost in fatza a vazut ce s-a intamplat.
[Image: 29352_04_mare.jpg]

baron

Sa va ajut si eu cu o poza....

[Image: poliuta14rh2.jpg]

Nu ne bazam decat pe putini studenti din alte orase aflati la studii in Timisoara.... Jumatate din cei din camine sunt din Severin ....si ghiciti cu cine tin....

baron

cu cine tine si Duckadam.... :(
babe in vitrina
pe strada Cluj (cred) intr-o statie de autobus, persoanele care asteptau masina s-au ascuns intre sticla si gard!!! :lol: :lol: :lol:

[Image: 1002767cm9.jpg]
[Image: 1002797bx7.jpg]

un cucui pe cinste :roll: :roll:
Asta chiar era tare de cap ! :twisted:
[Image: 1002781ml7.jpg]

razvanpsv

intalnirea cu "U" isti , baieti faini.

http://www.youtube.com/watch?v=S8a9U67rWBc
Pages: 1 2 3
Reference URL's