Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Bogdan Apostu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Reddy

Aici puteti sa-i puneti intrebari, el va incerca sa va raspunda! topic facut cu acordul jucatorului! haideti, la treaba, nu-l lasati sa respire :D
Acum ca s-a lamurit faza cu masina lui si prezenta sa in tm...eu zic ca tot ce iti mai cerem bogdane e sa joci cel putin la fel de bine ca in meciul cu Jiul si ar fi ideal sa marchezi in poarta celor din tm...
Acum ca esti rezerva, iti pare rau ca ai renuntat oferta de la farul ca sa vii la UTA?
Bafta Bogdane pe mai departe si sa speram ca o sa bateti la timisoara...ma gandesc ca tu stii deja ce inseamna acest meci pt noi (suporterii si nu numai) si de aceea stiu ca veti lupta pana la capat...multa bafta...si Fortza UTA!!!
Felicitari Bogdane pentru initiativa!
Iti multumim pentru sufletul pe care-l pui la echipa.
Nu ne indoim de tine, stim ca esti un baiat de caracter si ai demonstrat-o inca de cand jucai la UTA in div. b. Ne-ai adus bucurii (imi amintesc mereu de meciul cu bihor cand ai bagat-o in vinclu pe final - a fost ultimul meci cu adevarat al UTEi din div. b) si ai demonstrat in prezent ca nu ai declarat degeaba ca inima ta este alaturi de UTA!
Revenind la meciul de sambata, ce pot sa spun. As vrea sa-ti spun ca asteptarile sunt extrem de mari (de altfel, din punctul asta de vedere ma tem putin).
Imi doresc sa joci titular si iti urez succes!

Nu uita ca noi suntem alaturi de voi.
Sper ca la finalul meciului, indiferent de rezultat sa putem scanda:
suntem mandri de voi!!

Pentru noi doar UTA conteaza!
LUNA_suportera Wrote:Acum ca s-a lamurit faza cu masina lui si prezenta sa in tm...eu zic ca tot ce iti mai cerem bogdane e sa joci cel putin la fel de bine ca in meciul cu Jiul si ar fi ideal sa marchezi in poarta celor din tm...
Acum ca esti rezerva, iti pare rau ca ai renuntat oferta de la farul ca sa vii la UTA?
Bafta Bogdane pe mai departe si sa speram ca o sa bateti la timisoara...ma gandesc ca tu stii deja ce inseamna acest meci pt noi (suporterii si nu numai) si de aceea stiu ca veti lupta pana la capat...multa bafta...si Fortza UTA!!!
1)Nu regret nicio secunda faptul k m-am intors la UTA,din contra,atmosfera e foarte buna la echipa si personal,as vrea sa continui aici si anul viitor
2)La UTA nu exista titulari si rezerve,sunt doar 20 de jucatori pregatiti sa intre mereu in teren,in functie de inspiratia antrenorului.Referitor la mine,de fiecare data cand am intrat pe teren am incercat sa-mi fac datoria cat mai bine
tu nu trebuia sa fi la masa cu ceilalti jucatori? (de curiozitate intreb )
Imperator Wrote:Felicitari Bogdane pentru initiativa!
Iti multumim pentru sufletul pe care-l pui la echipa.
Nu ne indoim de tine, stim ca esti un baiat de caracter si ai demonstrat-o inca de cand jucai la UTA in div. b. Ne-ai adus bucurii (imi amintesc mereu de meciul cu bihor cand ai bagat-o in vinclu pe final - a fost ultimul meci cu adevarat al UTEi din div. b) si ai demonstrat in prezent ca nu ai declarat degeaba ca inima ta este alaturi de UTA!
Revenind la meciul de sambata, ce pot sa spun. As vrea sa-ti spun ca asteptarile sunt extrem de mari (de altfel, din punctul asta de vedere ma tem putin).
Imi doresc sa joci titular si iti urez succes!

Nu uita ca noi suntem alaturi de voi.
Sper ca la finalul meciului, indiferent de rezultat sa putem scanda:
suntem mandri de voi!!

Pentru noi doar UTA conteaza!
Multumesc pentru incurajari si iti dai seama ca si noi ne dorim foarte mult sa facem un meci mare sambata si sa obtinem un rezultat pe masura.Suntem cu totii constienti de importanta acestui meci si speram ca la final sa ne bucuram impreuna
calincrt Wrote:tu nu trebuia sa fi la masa cu ceilalti jucatori? (de curiozitate intreb )
Am ajuns cu totii la hotel de 30 min
am inteles de la un prieten de-al tau ca la unul din meciuri nu ai fost multumit de prima obtinuta. Era vorba de un meci in care tu ai inscris, iar alti colegi de-ai tai au luat prime mult mai mari decat tine
Quote:ce parere ai de sistemul de premiere ? ex : un titular mediocru o luat 1600 de euroi si o rezerva , care o dat un gol 980 de euroi ? noah ? ce parere ai ? ii fain asa ?

intrebarea ii era adresata lui Stefan, care a spus ca nu stie despre ce este vorba.
calincrt Wrote:am inteles de la un prieten de-al tau ca la unul din meciuri nu ai fost multumit de prima obtinuta. Era vorba de un meci in care tu ai inscris, iar alti colegi de-ai tai au luat prime mult mai mari decat tine
Nu este adevarat,primele le luam cu totii in functie de ROI,regulament pe care l-am stabilit impreuna cu cei din conducere la inceputul campionatului.Nu exista probleme de acest gen la UTA
Vad ca actiunea asta, discutii cu jucatorii, merge.
Eu zic ca e foarte bine deoarece se elimina multe zvonuri (masina parcata, prime, scandal la bar, ...)

Bogdane, deobicei cand se stie echipa de inceput, cand va anunta Lacatus?
tot respesktu pt bogdan!!!

sa stii un singur lucru
"si la bine si la rau UTA este clubul meu "
vrem victorie ...dar nu neaparat!!!!
important pt noi suporterii este ATITUDINEA , pofta de joc , lupta din teren , ambitia jucatorului ..................Doar neimplicarea se taxeaza !!!

bafta incontinuare
skan`dal Wrote:vrem victorie ...dar nu neaparat!!!!
important pt noi suporterii este ATITUDINEA , pofta de joc , lupta din teren , ambitia jucatorului ..................Doar neimplicarea se taxeaza !!!

Bogdane nu te lua dupa asta ca varianta subliniata, maine nu e valabila. :D

Prietenii stiu de ce. :twisted:
[quote="micutzu"]Vad ca actiunea asta, discutii cu jucatorii, merge.
Eu zic ca e foarte bine deoarece se elimina multe zvonuri (masina parcata, prime, scandal la bar, ...)

Bogdane, deobicei cand se stie echipa de inceput, cand va anunta Lacatus?[/quote
De obicei echipa se anunta cu 4-5 ore inainte de meci
micutzu Wrote:
skan`dal Wrote:vrem victorie ...dar nu neaparat!!!!

Bogdane nu te lua dupa asta ca varianta subliniata, maine nu e valabila. :D

Prietenii stiu de ce. :twisted:
Am spus-o si mai sus,noi,jucatorii,vom face tot posibilul sa castigam maine.Trebuie sa aveti incredere in noi si sa ne sustineti la fel ca pana acum.Vom da totul pe teren in meciul asta
Am onoarea sa te salut Bogdane. Prin voi Aradul maine trebuie sa fie peste Timisoara,voi sunte-ti mesagerii nostri,daca voi invingeti Aradul o sa va faca Eroi. Nu stiu cum sunt ceilalti ,dar de la tine avem pretentii maxime,esti de al nostru si cuvantul de ordine este VICTORIA
Alfeus Wrote:Am onoarea sa te salut Bogdane. Prin voi Aradul maine trebuie sa fie peste Timisoara,voi sunte-ti mesagerii nostri,daca voi invingeti Aradul o sa va faca Eroi. Nu stiu cum sunt ceilalti ,dar de la tine avem pretentii maxime,esti de al nostru si cuvantul de ordine este VICTORIA
Iti multumesc pentru incredere si sper sa fiu la inaltimea asteptarilor voastre..
Bogdan iti urez succes in cariera de fotbalist si sper sa jucati cat mai bine cu Poli si sper sa-i bateti

FORZZA UTA
Bogdane nu stiu cum faci...dar as da orice sa imi arunci un tricou dupa un meci...il am pe a celuilalt Bogdan...Mara....dar sincer imi place la nebunie cum joci....
S.U.R.render Wrote:Bogdane nu stiu cum faci...dar as da orice sa imi arunci un tricou dupa un meci...il am pe a celuilalt Bogdan...Mara....dar sincer imi place la nebunie cum joci....
Lasa un nr de tel de-al tau la club impreuna cu numele si iti promit ca iti dau un tricou cu mine
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's