Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bogdade,imi cer scuze,nu am vrut se te supar,am vrut sa spun ca astept mai mult de la tine.Eu te stiu de cand jucai la Corvinul,ai calitati, (dadeai 4 goluri pe meci ),dar evolutia D-ta ca centru se certifica cu goluri,nu cu loburi peste poarta si ratari.Poate e din cauza ca vrei prea mult. Oricum,parca misti mai bine pe dreapta,cu remarca-te-ai sufocat dupa o ora.Inca o data,te rog sa nu te superi,sa nu pleci de pe forum,suporterii,nu sunt toti ca mine,unii te iubesc mult,si m-as simti pacatos sa stiu ca din cauza mea nu mai conversezi cu noi. In rest : Iti doresc sanatate, noroc si.. goluri-poate cu Rapidul si Dinamo ca fac cinste.
Din pacate, adevarul supara chiar si atunci cand este mai clar ca lumina zilei...
Bogdane, daca nu mai vrei sa vorbesti cu noi pe forum, te asteptam sa "vorbesti" pe teren. Succes deplin!!
lereter Wrote:Bogdane,cand ai plecat de la Farul,pariai cu ei ca dai goluri,acum esti fericit ca joci mijlocas dreapta. Eu cred ca ne esti dator cu goluri sau pase de gol ,nu cu comentarii.Ai miscat ceva pe dreapta ,la inceput,apoi te-ai stins,cred ca ai probleme si fizice si cu tehnica,deficitara,ca atacant,pui capul jos,faci un dribling in plus. As fi fericit sa dai goluri.
Toata lumea are dreptul sa critice,iar Apostu a dovedit ca stie sa le accepte,a demonstrat-o cu mult bun-simt pe acest forum.Faptul ca a aceeptat sa dialogheze cu suporterii arata ca joaca la UTA si cu sufletul.Iar tu,lereter,prin acel post,ai reusit sa indepartezi un jucator de suporterii echipei(eu asa o vad...).
P.S. Off Topic...Pt asta,ai un vot negativ de la mine!!!
bogdane, bogdane ce bine ar fi fost s-o bagi in poarta la faza aceea,schimbai multe date ale problemelor si ne bucuram si noi de sarbatoarea floriilor,nu ne jigneam intre noi pe forum!
samuel Wrote:lereter Wrote:Bogdane,cand ai plecat de la Farul,pariai cu ei ca dai goluri,acum esti fericit ca joci mijlocas dreapta. Eu cred ca ne esti dator cu goluri sau pase de gol ,nu cu comentarii.Ai miscat ceva pe dreapta ,la inceput,apoi te-ai stins,cred ca ai probleme si fizice si cu tehnica,deficitara,ca atacant,pui capul jos,faci un dribling in plus. As fi fericit sa dai goluri.
Toata lumea are dreptul sa critice,iar Apostu a dovedit ca stie sa le accepte,a demonstrat-o cu mult bun-simt pe acest forum.Faptul ca a aceeptat sa dialogheze cu suporterii arata ca joaca la UTA si cu sufletul.Iar tu,lereter,prin acel post,ai reusit sa indepartezi un jucator de suporterii echipei(eu asa o vad...).
P.S. Off Topic...Pt asta,ai un vot negativ de la mine!!!
Este parerea lui lereter si trebuie respectata la fel cum si parerea
ta e respectata de altii.Adevarul e ca Bogdan am impresia ca vrea dar nu poate , eu cred ca s-a stins.
Este parerea lui lereter si trebuie respectata la fel cum si parerea
ta e respectata de altii.
Iar o alta regula spune ca e bine sa critici un om intre patru ochi (sau prin pm in cazul forumului)pentru ca e pur si simplu ineficient sa o faci in public, omul se va simtii jignit. De altfel asa s-a si intamplat.
Pe de alta parte, Bogdane, sunt convins ca vei trece peste acest moment si vei intelege cat de importanta e comunicarea cu suporterii.
Mai importanta e comunicarea cu coechipierii, westfan...
D-lor, ce ar fi sa ne intoarcem la subiect pt ca deja este prea mult off-topic.
sincer nu-l invinuiesc pe bogdan pentru pierderea punctelor la bistrita...a ratat o data...se mai intampla. sunt sigur ca la un moment dat isi va da drumul.
Bogdan e unul din cei mai talentati jucatori de la Uta.Din pacate nu reuseste sa inscrie din pozitii favorabile.Poate ca isi propune prea multe la inceputul meciului sau poate ii este frica sa nu dezamageasca,ca noi toti dealtfel.Ar trebui in timpul antrenamentelor sa puna mult accent pe finalizare, daca nu o face deja.
Bogdy dupa mine joci excelent.Te felicit si sper sa mai ramai la UTA mult timp.
Pentru noi doar UTA conteaza !!!
„Vreau să rămân!”
Bogdan Apostu spune că doreşte să rămână la UTA deşi în vară expiră perioada de împrumut de la Farul Constanţa.
„Vreau să rămân la UTA. Sunt foarte ataşat de acest oraş, de echipă şi de suporteri, drept urmare pot spune că m-am stabilit aici şi mi-am cumpărat un apartament”, spune Bogdan Apostu (foto), atacantul Bătrânei Doamne împrumutat de la Farul. Bogdan se află la cel de-al treilea sezon la UTA, el fiind transferat în 2005 la gruparea de pe litoral.
La cererea sa, în vara trecută, s-a întors de la Constanţa pentru un an la UTA. Acum doreşte să rămână definitiv aici: „vreau să vorbesc cu cei din conducerea Farului să mă lase la Arad. Aici mă simt cel mai bine”, spune jucătorul originar din Hunedoara.
Totuşi, Apostu ar putea avea probleme cu gruparea de care aparţine în cazul în care Guriţă va fi transferat de la Farul la Steaua în această vară. Formaţia constănţeană ar rămâne doar în doi atacanţi: Moldovan şi Disney, ceea ce ar îngreuna posibilitatea de trabsfer a lui Apostu.
Apostu a marcat trei goluri în acest sezon pentru UTA, decisive fiind cel din victoria cu Urziceni, scor 1-0, dar şi cel de la Piatra Neamţ, care, deşi UTA a pierdut, face ca arădenii să aibă întâietate faţă de moldoveni în disputa rezultatelor directe.
aradon.ro
Ar fi fain Bogdane sa iti faca contract pe viata.UTA Forever!
Pentru noi doar UTA conteaza !!!
Mult succes duminica in primul meci cu noile ghete "Ronaldinho 10". Bogdane, baga "motorisca" in viteza si doua goluri, asa cum ai promis.
Sa speram ca va inscrie maine impotriva Nationalului. Apostu munceste foarte mult in teren si asta s-a vazut in meciul cu Ceahlaul.
Galacticul Wrote:Sa speram ca va inscrie maine impotriva Nationalului. Apostu munceste foarte mult in teren si asta s-a vazut in meciul cu Ceahlaul.
Munceste baiatu..si chiar tine la UTA...dar parca nu poate in liga 1...sa speram ca o sa-si revina!
As vrea ca Apostu sa ramana la UTA si sezonul viitor fiindca se vede ca iubeste aceasta echipa si sunt sigur ca va marca si goluri.
Bogdy daca dai gol duminica in meciul cu national fac cinste cu un suc !!!
promite-i si tu data viitoare altceva pt ca sucul se pare ca nu l-a ambitionat:smile:...incredibil cum a ratat singur cu portarul
un meci slab facut , din pacate , de catre Bogdan:(
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11