Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Iulian Stefan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

Reddy

Aici speram sa ne raspunda la intrebari! cu acordul lui am deschis acest topic! el se afla alaturi de calincrt!

nu-l lasati sa respire :D
Salut Iulian!
am sa sparg gheata:)
ai avut mai multe oferte in vara...cum de ai ales UTA?
multumesc pentru topic. dar trebuia sa mentionezi ca a fost facut in urma insistentelor tale si nu pentru ca vroiam eu neaparat sa deranjez lumea
\RlOlBlI/ Wrote:Salut Iulian!
am sa sparg gheata:)
ai avut mai multe oferte in vara...cum de ai ales UTA?

au fost cei mai hotarati si s-au miscat cel mai repede
@I_Stefan_26...pe cat timp ai semnat contractul?
crezi ca au facut o afacere buna cu tine , avand o vedere ca mai mult esti accidentat ??? :twisted: :twisted: :twisted: (fara suparare !)
LUNA_suportera Wrote:@I_Stefan_26...pe cat timp ai semnat contractul?
pe doi ani
heineken Wrote:crezi ca au facut o afacere buna cu tine , avand o vedere ca mai mult esti accidentat ??? :twisted: :twisted: :twisted: (fara suparare !)

vom vedea din retur daca afacerea a fost buna sau nu.
Ce parere ai despre incidentul lui Sabin Ilie?Il sustineti(coechipierii)?
ce parere ai de sistemul de premiere ? ex : un titular mediocru o luat 1600 de euroi si o rezerva , care o dat un gol 980 de euroi ? noah ? ce parere ai ? ii fain asa ?
Legendarul Wrote:Ce parere ai despre incidentul lui Sabin Ilie?Il sustineti(coechipierii)?

ca in orice colectiv colegii trebuie sa se sustina la greu. e normal sa-l sustinem si sa consideram ca i se poate acorda inca o sansa.
heineken Wrote:ce parere ai de sistemul de premiere ? ex : un titular mediocru o luat 1600 de euroi si o rezerva , care o dat un gol 980 de euroi ? noah ? ce parere ai ? ii fain asa ?

cine a luat 1.600 si la ce meci? e o noutate ceea ce-mi spui tu acum
@iulian:
ai inceput deja antrenamentele?
Iulian vei fi in tribune sambata? Si inca o intrebare, crezi ca lotul are nevoie de intariri la iarna?
Bruno Wrote:@iulian:
ai inceput deja antrenamentele?
deocamdata sunt la faza de recuperare si nu pot sa fac antrenamente
[Image: picture061dy3.jpg]

Pacat ca nu esti in teren la meciul de sambata. Felicitari pentru golul (victoria) cu rapidul.
cum este atmosfera la echipa inainte de meciul de la Tm?
Berile, le-ati ascuns sub masa?GLUMESC!!!

HAIDE UTA!!!
Iulian,unde o sa fi la ora meciului??O sa fi pe "Dan Paltinisanu"?Si daca o sa fi?? unde o sa stai?? Te invitam cu noi la peluza nord sa iti sustii colegii alaturi de noi ! ! !

red11

Salut Iulian
Iti doresc sanatate si sa revii cat mai repede pe teren
Transmite-le si colegilor tai : Suntem cu voi mereu!!!

Dragoste pentru o Legenda vie!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's