Aici speram sa ne raspunda la intrebari! cu acordul lui am deschis acest topic! el se afla alaturi de calincrt!
nu-l lasati sa respire :D
Salut Iulian!
am sa sparg gheata:)
ai avut mai multe oferte in vara...cum de ai ales UTA?
multumesc pentru topic. dar trebuia sa mentionezi ca a fost facut in urma insistentelor tale si nu pentru ca vroiam eu neaparat sa deranjez lumea
\RlOlBlI/ Wrote:Salut Iulian!
am sa sparg gheata:)
ai avut mai multe oferte in vara...cum de ai ales UTA?
au fost cei mai hotarati si s-au miscat cel mai repede
@I_Stefan_26...pe cat timp ai semnat contractul?
crezi ca au facut o afacere buna cu tine , avand o vedere ca mai mult esti accidentat ??? :twisted: :twisted: :twisted: (fara suparare !)
LUNA_suportera Wrote:@I_Stefan_26...pe cat timp ai semnat contractul?
pe doi ani
heineken Wrote:crezi ca au facut o afacere buna cu tine , avand o vedere ca mai mult esti accidentat ??? :twisted: :twisted: :twisted: (fara suparare !)
vom vedea din retur daca afacerea a fost buna sau nu.
Ce parere ai despre incidentul lui Sabin Ilie?Il sustineti(coechipierii)?
ce parere ai de sistemul de premiere ? ex : un titular mediocru o luat 1600 de euroi si o rezerva , care o dat un gol 980 de euroi ? noah ? ce parere ai ? ii fain asa ?
Legendarul Wrote:Ce parere ai despre incidentul lui Sabin Ilie?Il sustineti(coechipierii)?
ca in orice colectiv colegii trebuie sa se sustina la greu. e normal sa-l sustinem si sa consideram ca i se poate acorda inca o sansa.
heineken Wrote:ce parere ai de sistemul de premiere ? ex : un titular mediocru o luat 1600 de euroi si o rezerva , care o dat un gol 980 de euroi ? noah ? ce parere ai ? ii fain asa ?
cine a luat 1.600 si la ce meci? e o noutate ceea ce-mi spui tu acum
@iulian:
ai inceput deja antrenamentele?
Iulian vei fi in tribune sambata? Si inca o intrebare, crezi ca lotul are nevoie de intariri la iarna?
Bruno Wrote:@iulian:
ai inceput deja antrenamentele?
deocamdata sunt la faza de recuperare si nu pot sa fac antrenamente
Pacat ca nu esti in teren la meciul de sambata. Felicitari pentru golul (victoria) cu rapidul.
cum este atmosfera la echipa inainte de meciul de la Tm?
Berile, le-ati ascuns sub masa?GLUMESC!!!
HAIDE UTA!!!
Iulian,unde o sa fi la ora meciului??O sa fi pe "Dan Paltinisanu"?Si daca o sa fi?? unde o sa stai?? Te invitam cu noi la peluza nord sa iti sustii colegii alaturi de noi ! ! !
Salut Iulian
Iti doresc sanatate si sa revii cat mai repede pe teren
Transmite-le si colegilor tai : Suntem cu voi mereu!!!
Dragoste pentru o Legenda vie!