Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Salutari de la Brasov!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Salutari.
Inaintea marelui meci cu rivala voastra de moarte, ne-am gandit noi cei de la Brasov sa va uram multa bafta si sa luati cele 3 puncte.
Multumim ardelenilor,bafta la promovare si sa ne vedem cat mai curand pe stadion UTA NEVER ALONE
Sper sa ne intalnim anul viitor in LIGA I ! ;)
Din suflet sper sa promovati si voi, dar nu ca noi :(. Respect FC Brasov
Si noi ne opunem fuziuni, dar nu avem de unde sa stim ce se intampla in viitor. Avand in vedere ca prin vara se auzea si la noi de o fuziune, noi speram sa promovam pe merit.
Sper sa ne intalnim cat mai repede, poate cand o sa jucati in Bucuresti sau la Urziceni...
@BrasovFans.ro

Te rog sa nu mai postezi consecutiv. Poti folosi butonul "edit" pentru a scrie in continuare fara a mai deschide un alt post. Mersi
Salutari ;) pacat ca nu i-ati invins, ati fii meritat si voi un punct de acolo
Brasov va saluta e si e alaturi de voi.Rupetile botul dusmanului nostru traditional craiova.FORZA STEAGU...FORZA UTA

razvanpsv

Care a fost faza cu infratirea dintre UTA si FC Brasov din 2003?

Sa uitat de ia sau..?
Sa le ziceti la cei de la brasov, ca nu avem nimik special cu voi.Din cate imi amintesc sefulgaleriei UTA este fan Craiova.

FORZA CRAIOVA!

razvanpsv

PIZZI Wrote:Brasov va saluta e si e alaturi de voi.Rupetile botul dusmanului nostru traditional craiova.FORZA STEAGU...FORZA UTA

merci pentru urari si numai bine.Care este treaba la voi se vrea promovarea la nivel de conducere? sau doar forex-ul va fi sprijinit de pimarie?
FC Brasov este echipa din Brasov care merita sa fie in prima liga nu Forex , la fel cum merita si "U" Cluj in dauna CFR-ului
Se pare ca au inceput sa se miste lucrurile si la noi,se vede mana lui Gabi Stan si a lui Dinu Vama(e la club de vreo luna dar din 1 decembrie va fi instalat oficial presedinte)Primarul e un moldovean borat,in campania electorala canta cu noi in galerie pt. voturi ,ne promitea marea cu sarea,au trecut 3 ani si ceva si nici macar nocturna nu a pus...un mincinos ordinar...acum cica vrea el sa infiinteze o echipa de top...un looser.forex e un intrus in Brasov,un strutzo-cangur nascut din ambitii politice...o pseudo echipa fara suporteri si fara traditie.FORZA STEAGU...FORZA UTA...FORZA ARDEAL
Din cate stiam, acest forex era echipa lui Adrian Ilie, la ora actuala, Ilie mai are vreo legatura cu forex ? Auzisem ca s-a retras cica...
Forex Brasov e o f
forex brasov e una din echipele hibrid ale tarii, fara trecut, prezent dubios, si viitor fals. Un oras ca Brasovul isi merita cu prisosint prezenta in liga 1 a echipei fanion Fc Brasov. Sper din toata inima ca aceasta echipa frumoasa sa reintre in Liga 1. Respect Steagu'!!!
Flocex e patronata de unu Tucunel. Ala e principalul cu cash-ul acolo. un psd-ist... intr-un oras pnl-ist...
Forex e un club nascut din ambitia bolnava a unui gunoi de oltean parvenit, Nicolae Tucunel pe numele lui de onanist jegos. La acest club fals, fara traditie, fara suporteri, fara nimic, a investit anul trecut un alt oltean stabilit la Brasov, Adrian Ilie.

Pe mine ma bucura succesele UTA-ei, sper sa reusim si noi promovarea (desi, fara suparare, as prefera prin mijloace exclusiv sportive) si sa reinviem frumoasa prietenie.

Forza Steagu'! Bafta UTA!
da, interesant....am si eu o intrebare pentru aradeni...la voi in galerie se mai stie de prietenia asta intre galeriile noastre ???
Salutari si numa' bine de la Brasov ! Imi aduc aminte de vremuri cand se canta la noi la fiecare meci:
:mesaj_arad:
retro Wrote:da, interesant....am si eu o intrebare pentru aradeni...la voi in galerie se mai stie de prietenia asta intre galeriile noastre ???
Prietene poti fi linistit ca Aradul si Aradeni isi cunosc lungul nasului si ii recunosc pe cei ce iau fost alaturi,si cu toti aveti RESPECTELE noastre.Probabil ca am fost putin cam ocupati cu o organizare in viteza pt falsa noastra promovare care ne-a luat nepregatiti putin.
In rest SANATATE pt fratii mei Aradeni si RESPECT pt toti Brasoveni si cei care neau fost alaturi Sa ne revedem sanatosi.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's