Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Sustineti alta echipa in afara de cea locala ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Am zis sa nu umplem topicul dedicat cupei uefa cu discutii off-topic, si am deschis aici acest subiect.

Vreau sa condamn atitudinea asa zisilor stelisti din orasele tarii care au iesit in srada sa sarbatoreasca victoria din cupa uefa.
De asemenea penibil ce s-a intamplat la tm, unde un polist a luat bataie in plina strada (undeva in complex), de la niste stelisti euforici. :grin:

Am auzit ca si in Arad au fost cativa care au iesit, dar nu stiu nimic concret.
Au iesit cativa la primarie , numa ca nu au apucat sa stea prea mult . Am un coleg de facultate care sta in spate la mac si mia spus ca nu au stat nici 10 min ca a venit garda si ia imprastiat. :-D Au facut si porcii fosforescenti un lucru bun ..... :lol:
Eu zic ca este o tampenie sa sustii echipa altora, stiu timisorenii mai bine... :D Toti zic, sa fim patrioti, sa nu stiu ce, si sa sustinem echipele bucurestene, aiurea. Steaua, Dinamo si rrapid nu sunt altceva decat niste cluburi de fotbal ca oricare altele, ca si infratirea iratosh sa oricare altul, nu este o nationala... Ar trebui sa ne uitam la englezi, si sa luam exemplu de la ei... La ei, si in Conference nush cat, stadionul satului e plin, locuitorii isi sustin echipa lor, slaba, buna, cum e...
EZACT :-D
Cica au fost vreo 200 scrie in iformatia aradului
da-i in boala pe aia :mad:
suporterii care ies in strada pt alte echipe ,decat cele locale ar trebuii pusi la zid si impuscati ca si Nicu'
bine ca ies in strada pt steaua si cand ii vb de UTA toti se trag pe cur...
Dupa parerea mea specimenele alea nu se pot numi SUPORTERI ci tradatori...
chiar ieri am vazut pe unu in fata la mac avea pe bord la jeep fular si sapca cu steaua :mad: pe altu cu fular si sapca cu rapid (pustan) :mad: SI ALTE CATEVA SPECIMENE pe care daca pierde echipa nu-i mai vezi cu fular si caciula .Sunteti naspa pseudosuporterilor :mad:
Ma uitam la meci la poli cu bacau si auzeam ..romania steaua, europa steaua...bla bla... :lol: :lol: :lol: aiurea rau timisorenii astia...
Ei n-au echipa :D Da-le pace... Who cares about them ? :D
Deci sunt indignat, s-a strigat la Poli de Steaua? :eek: Vaaaai dar cum se poate asa ceva?????? S-au dat timisorenii cu miticii...AAA, mi-am amintit acum: cum ramane cu "Poli si Rapid se iubesc al infinit?" :smt043

Vedeti? Vreo 30% de pe stadion nu-s Timisoreni. Inca vreo 50% n-au treaba cu ce se striga... Cred ca problema e ca au un complex...( studentesc) :wink:
:laughing5: :laughing9: :smt005 :smt043 :smt042

P R A F !!!!!!
Nu cred ca au strigat de Steaua, au ei o adaptare a celebrului cantec promovat de Gigi Becali, cantec care jigneste Steaua. De astea se intampla doar pe la Oradea, Braila si prin alte oaze de astea steliste, sa cante tot stadionul de Steaua.

petschovschi

Eu am fost pe stadion la Poli -Bacau. S-a cintat vreo 30 de secunde si de Steaua si de Rapid. Separat. De bine....
pe mine unu ma amuza tampenia lor :cool: ..sincer,cum pot sa fie asa de fraieri???adica sa auzi stadionul cantand aia cu "europa steaua...." ei,timisoarenii, pt care doar poli conteaza,dupa care la cateva secunde sa inceapa sa scandeze pt rapid....eu ma asteptam sa continue cu dinamo,jiu,vasluiu,fiorentina,zvezda,etc...acuma inteleg de ce sunt premiati de ziare cu tot felul de trofee,ei chiar isi doresc acele trofee de care altii fug ca dracu de tamaie...e jalnica treaba cu astia!!!oricum,ei ca ei dar poate ca atzi vazut vineri noaptea pe zerotv la dd corsicanu&mustata show...nu mai am cuvinte.in fine,noi sa fim sanatosi si...sa nu se mai amane dreaq etapele in B,sa pot sa merg si eu pe la meciuri :P
va mirati? pai ei sunt europeni, sunt integrati, pentru ei nu conteaza frontierele tarii, ale judetului, ale orasului, ale cartierului... aveti rabdare cateva etape si se va striga "un mesaj de la Arad...." pe stadionul lor, de catre suporterii lor, cu insufletire si elan studentesc. promit ca daca vor canta ei chestia asta eu ii voi ajuta.

C.R.E._S|U|R

redRED Wrote:ROMANIA STEAUA -EUROPA STEAUA-ORIUNDE STEAUA-AUROLACII DIN GHENCEA...asa au cantat timisorenii, doar de rapid au cantat de bine :eek:
Spurcatii astia is chiar jenibili,ii injura pe aia de la steaua si canta pt tziganii aia de la rapid,uitand faptul ca ei au fulare inscrpitionate ANTI-BUCURESTI........ce p**a mea doar nu s-a mutat rapid din bucuresti,devenind o echipa din provincie
Msg pt spurcatii violetii: Tineti-o tot asa !!!!!!!!
lasatii in pace pe cimisoreni ca or baut ceva elixir ptr titlu si nu mai gindesc lucid ce fac si ce striga :lol: :lol: :lol:
in curand vor striga si ptr UTA CA E CAMPIOANA PROVINCIEI
Nu mai injurati si vorbiti la subiect ca m-am saturat sa va tot sterg mesajele.

Ragazzo_tm

petschovschi Wrote:Eu am fost pe stadion la poli -Bacau. S-a cintat vreo 30 de secunde si de Steaua si de Rapid. Separat. De bine....
Unu la mana nu stiu ce plm ai cautat pe stadionu NOSTRU.Nu esti bine venit...
Doi la mana mai spala-te in plm in urechi NU s-a strigat de bine de steaua pe DP si nici nu se va striga...Io iti spun sigur caci am stat in peluza unde stau de cand ma stiu in primu rand si s-a strigat urmatoarele:IN CANALE steaua,IN INTERSECTII steaua,ORIUNDE steaua,AUROLACII DIN ghencea...Akm ai priceput?
PS:dak esti utist nu mai veni pe DP du-te mai bine p uta!!Io nu calc p stadionu vostru decat cand avem meci direct...
Iar de rapid s-a strigat de bine pt k avem o relatie de prietenie cu ei...voi nu aveti cum sa intelegeti..
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's