Maine debuteaza Campionatul European sub 19.
De la ora 19:00
Spania - Belgia (Eurosport)
Serbia Turcia
De la 21:00
Romania - Cehia (sport.ro)
Grecia - Irlanda
Poate lasa cineva un link cu streamuri pt meciuri?
p.s. puteti schimba numele, m-am gandit topicul asta sa fie pt orice competitie de tineret, juniori, etc.
Avem si noi un aradean la lot . Atacantul Cristian Gavra care joaca pentru Viitorul Constanta. Sa curios sa vad cum arata nationala U19, teoretic sunt "viitorul" nationalei Romaniei.
Spania e favorita si la aceasta categorie de varsta . Incredibil ce crestere pe toata planurile a inregistrat fotbalul spaniol in ultimii ani!
(20-07-2011 07:50 AM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]Avem si noi un aradean la lot . Atacantul Cristian Gavra care joaca pentru Viitorul Constanta. Sa curios sa vad cum arata nationala U19, teoretic sunt "viitorul" nationalei Romaniei.
Spania e favorita si la aceasta categorie de varsta . Incredibil ce crestere pe toata planurile a inregistrat fotbalul spaniol in ultimii ani!
cred că mai degrabă,dopingul spaniol a înregistrat o creştere incredibilă în ultimii ani şi nu doar în fotbal.
doping? nu confunda fotbalul cu "sportul dopatilor" ciclismul.
La fotbal insa academiile de juniori si investitia constanta in ultimii 20 ani in centrele de copii si juniori de pe langa echipele din Liga I spaniola, acestea sunt "dopingul" de care a avut parte fotbalul spaniol . Si rezultatele se vad deja si se vor vedea in continuare.
De ar avea si fotbalistii un sfert din combativitatea "dopatilor" ce bine ar fi.
de ar concura si ciclistii nedopati cred ca s-ar dubla timpii reusiti si numarul abandonurilor pe etapa........dar cred ca suntem offtopic ;)
Rusinos s-a prezentat nationala noastra la acest turneu! Selectii facute pe... numa selectionerul stie.
(08-10-2011 05:44 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]Aradeanul nostru face legea la U19 ! Cristi Gavra inscrie ambele goluri in meciul cu Azerbaidjan :
http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/lives...69488.html
later edit :
Inca un articol despre U19 si aradeanul Cristi Gavra :
http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/junio...69563.html
ps. de observat ca initial in articoul gsp Romania batuse Azerbaidjanul cu 2-0 si acum se pare ca a fost 3-0 TOATE cele 3 goluri fiind inscrise de Cristi! Ziaristii pacii scriu doar din auzite si se fac de ras (nu ca ar fi prima data ,dar...)
Ce cred ca e si mai important decat golurile marcate este ca juniorul tine cu UTA, si a inceput deja sa promoveze sportul aradean asa cum a putut. Adica printr-o vizita a LPS Gloria la Academia Hagi.