Asa de distractie ca sa stim si noi cine si pe unde a fost ca sa ne ducem si noi pe acolo sau sa ne face sange rece ca nu avem bani sa mergem pe unde a fost si "el"/"ea".
E o chestie de divertisment si un subiect de discutii sau chiar un motiv de polemica, pentru ca asa ii sta bine unui forum. :D
P.S. Asta asa ca sa stim cand merge Kidu' in vacanta si putem sa ne facem de cap. Aviz violetilor. :D :twisted: :eek:
Luni dimineata plec, asa ca mai aveti de asteptat un pic, iar in plus de asta nu merg in vacanta ci in interes de serviciu. 8)
Saluari de pe malul Dunarii din Ulm. Eram prin oras la o plimbare de seara si am gasit un Internet Cafe in drum, mi-am zis sa intru si sa mai citesc noutati din tara.
Aici este ok, lume civilizata "aber meine deutsche ist nicht so gut", in rest totul e ok, la lucru, dar si "acasa".
Imi lipseste faptul ca nu am niste posturi romanesti, pt ca m-am cam saturat de MTV si Eurosport :).
Cam atat dupa prima impresie, am sa mai trec pe aici si poate am sa pun si poze, asa ca vedeti ce faceti, sunt cu ochii pe voi 8) .
Kidu
sa te urci sus pe manastire...160 de metri...priveliste buna :D
lasa Kid`ule ca inveti germana! dan wird dein deutsch besser sein :)
Salutari din nou,
De data asta am revenit cu niste poze:
Ulm-ul vazut de sus din Munster (cea mai mare catedrala gotica din lume)
Donaustadium - stadionul echipei SSV Ulm (Oberliga = liga III-a)
![[Image: dsc05749rb2.th.jpg]](http://img134.imageshack.us/img134/5966/dsc05749rb2.th.jpg)
Nu ai ambitie daca nu iti faci o poza in pantalonasi scurti din aia verzi si cu caciula cu pana de paun la ea. :D
micutzu Wrote:Nu ai ambitie daca nu iti faci o poza in pantalonasi scurti din aia verzi si cu caciula cu pana de paun la ea. :D
SI SA DANSEZI CA-N RECLAMA AIA LA PEPSI
calincrt Wrote:micutzu Wrote:Nu ai ambitie daca nu iti faci o poza in pantalonasi scurti din aia verzi si cu caciula cu pana de paun la ea. :D
SI SA DANSEZI CA-N RECLAMA AIA LA PEPSI
DA DA DA !!! :D
Imi trag si eu o mica vacanta de Craciun pana pe marti-miercuri (si din lipsa de calculator.
Sa-mi fiti cuminti ca daca atunci cand revin e harababura va :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 pe cei care fac pe nebunii. :D
Hai sa ne craciunim fericit !!!
Din nou vacanta pentru mine :D.
Iar din cauza ca nu am calc. :(
Sper sa se distreze lumea de pe aici cat mai maxim.
Daca se fac ceva intalniri saptamana viitor, cine are nr. meu sa-mi dea si mie un iesemes.
An nou fericit si La Multi Ani !!!
Kidu` ai fost cu Dobrea la ULM ?
Nu, nu am fost cu el, in schimb sunt iarasi la Ulm.
Kidule, dute la Bamberg ca esti aproape...........acolo ai ce sa vezi:smile:
Dupa meciul cu poli iasi a-m putea iesi la padure la un grill la un catlan cu totii.....cine se ofera cu organizarea...???nu cred ca este o idee rea???
Ideea este ok. Discutam la meci si vedem ce si cum mai ales ca din ce am auzit Piele e un bucatar super meserias la ceaun.
Recomand Danemarca mai ales daca vreti sa scapati de caldura,vara temperatura max 25-26 de grade:))
sunt pozele mele si l-am rugat sa le puna pt ca aici in am wireless si pana le incarcam ma lua dracu.Maine seara voi revenii cu poze de la meci,nici nu stiu la care meci sa merg Brondby - Ajax,sau FC Copenhaga - West Ham United?
nene, pe numarate au fost doar 3 zile in care m-am putut duce sa fac baie la mare, zile in care s-a putut sta pe plaja. Asa ca, daca vrei sa iti petreci vara in Danemarca... eu zic sa te razgandesti.