Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa a III-a: Muresul Deva - UTA (sambata, 11.09.2010 - ora 11.00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
sper sa batem si sa ne mentinem in lupta pentru promovare
Hai UTA !!!
Nu ma intereseaza atata lupta la promovare pe cat ma intereseaza ca echipa sa joace frumos.
Deva a avut si ea un start bunicel, pare sa se fi reorganizat si nu cred ca vom avea un meci tocmai facil insa cu toate astea am incredere in baieti si zic ca vom bate.
Nu conteaza scorul atat timp cat le dam o boaba in plus.
Daca vin Mircea Gheorghe si Pocuca, vom avea un prim 11 cel putin la fel de valoros ca anul trecut. Deci, teoretic, ar trebui sa ne salvam de la retrogradare terminant cel putin pe locul 4. In fine, Deva pare a fi revelatia primelor doua etape (poate alaturi de noi), asa ca s-ar parea sa fie un meci mai greu. O repetitie buna pentru meciul cu Petrolul.
Deva - UTA 1-3!
@I929 Mircea Gheorghe a plecat la Navodari.
Da, am vazut dupa ce am postat ca a plecat. Urat, bine ca pana sa vina la Arad se antrena cu o echipa de divizia C.
Va fi cel mai greu meci de pana acum .In prima etapa am intalnit Fc Arges care era cu mai multi juniori decat seniori in lot iar Slatina este o echipa nou promovata.Muresul Deva este o echipa buna si eu zic ca va fi meci foarte greu mai ales ca jucam si in deplasare.
un egal zic eu.. undeva la 2-2 , 3-3 :)
Castigam la un gol diferenta!!Presimt ca va fi un meci cu foarte putin goluri!unul singur..al nostru!69
le dam si lu astia perversa ca pe targu ocna
Meci greu.....dar sper ca vom castiga
Muresul Deva -UTA 1-2
a revenit Pocuca. Deva - UTA 1-3
0-4! scorul corect!
Deva - UTA 2-0 107
Ar fi bun chiar si un rezultat de egalitate, dar o victorie ar fi excelenta, mai ales ca urmeaza meciul cu Petrolul.
1-3 scor corect!!!

pt noi doar UTA conteaza!!!
44-33 scor corect

Bucurati-va de UTA !!!
MUREŞUL Deva - UTA Arad A: Pop Romulus Constantin (Târgu Mureş - Mureş) A1: Gheorghioiu Bogdan (Timişoara - Timiş)
A2: Haramuz Silviu Cătălin (Reşiţa - Caraş Severin)
R: Marchiş Tudor (Cluj-Napoca - Cluj) Obs: Vereş Gyula (Sfântu Gheorghe - Covasna)
Daca tot am inceput bine,merg pe un 2 solist.
0-2 si ne intoarcem acasa , pregatiti pentru meciul cu petrolul
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's