Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa a III-a: Muresul Deva - UTA (sambata, 11.09.2010 - ora 11.00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
mda. meci groaznic, am jucat extraordinar de slab.Mijlocasii laterali au fost mai rau decat inexistenti..mai mult au incurcat.Arbitraj infect, de foarte mult timp nu am mai vazut asa un arbitraj.Penalty-ul lor inventie pura,toate contactele in care devenii cadeau(foarte usor evident) erau fault. Am luat un gol foarte stupid, cred ca Smaranda se uita dupa fluturi si a uitat de minge.

erau o echipa de batut..sunt extrem de slabi, nu au reusit sa dea gol din trei ocazii in care poarta era goala si nu aveau niciun obstacol in fata, unul chiar s-a impiedicat de minge.
Este a treia oara de cand fac deplasarea la Deva (a devenit deja un obicei) si cred ca n-am mai fost pana acum asa putini. Media era minim 300 la Deva, dar oricum se observa clar cum decadem si noi, cat si echipa astazi. Este pacat. Era un inceput bun. Asta este. Contiunam. Orice ar fi, sa umplem stadionul la meciul cu Petrolul macar pentru singura data in sezonul asta, dar sa-l umplem.
Nu stiu de ce suntem obsedati de rezultate si de umplerea stadionului. E un sezon ca multe altele, situatia e care e, suntem in plin proces de reorganizare din toate punctele de vedere. Am trait clipe si mai grele. Hai sa nu ridicam pretentii mai mari de cat e cazul, sa nu avem asteptari nerealiste si sa ne bucuram de UTA asa cum e acum. Castigam sau pierdem, suntem 1000 sau 3000 sau 5000, UTA e UTA si viata merge inainte, hai sa nu facem o drama din lucruri care pana la urma sunt normale.
helo,Giovanni???nu avem jucatori....mijlocasii sunt de umplutura...sa ma duc sa-i vad pe galca ,calvin si nadaban mai bine nu...dar nu e nici o drama...doar zic ca nu avem echipa...si cred ca nu avem nimic...jucatori,conducere,antrenori si tot mai putini suporteri...eu am sperante mari de la UTA dar nu acum,nu anul asta doar cand o sa vad ca vine cineva cu bani...totul se invarte in jurul banilor...
Pai aduci tu bani? Ok, daca nu, lasa-l in pace pe Gio. Ce vrei, omul cat are atata baga! El e de vina ca nu mai vin si altii cu bani langa el? Tot ce ai enumerat tu costa, e timpul sa ne vedem lungul nasului. Fara suparare, cei ce nu pot accepta ca atatia bani avem si asta e tot ce ne putem permite pe moment, ar fi bine sa ia o pauza. Sincer eu m-am saturat de oameni care sa vina la meciuri si sa critice din primul minut si dupa aceea sa umple site-urile cu frustrarile lor. Credeti ca mie sau altora imi convine ca jucam in B? Credeti ca eu n-as vrea sa vad fotbalisti de mare valoare cu antrenori pe masura? Credeti ca eu n-as vrea sa avem un club cu zeci de oameni in organigrama, care sa se ocupe profesionist de toate problemele? Da as vrea, dar in acest NU SE POATE! Incercati sa intelegeti asta sau daca nu, repet, luati o pauza! Va mancati nervii vostri si stricati si atmosfera asta bunicica ce pare sa se fi instaurat la echipa.Ce Dumnezeu sunteti multi oameni maturi care traiesc in Romania, vad care e realitatea si in plus vad fotbal de ceva ani. E asa greu sa fiti rationali si sa treceti peste dezamagirile si frustrarile de moment? Ce rezolvati cu carcotelile astea? O sa apara din jobenul cuiva vreun miliardar minune? O sa ne trezim cu 10 jucatori de super clasa la poarta clubului care sa vrea sa joace la UTA pe 1000 de euro pe luna? Chiar ce credeti ca rezolvati? Nimic, doar o sa reusiti sa puneti o presiune nejustificata care nu va face decat sa scada randamentul echipei si nu sa il creasca. UTA in acest moment nu poate face performanta, poate peste 1 an, 3, 5 , 10 dar nu acum. Cei pentru care performanta e singurul scop transformat intr-o obsesie au variante gen Steaua sau CFR Cluj. Eu vreau sa vad pe stadion oameni care vin si se bucura de UTA! Crristi si prietenele sau sotiile ni se mai ingrasa, mai imbatranesc, dar nu cred ca le le injuram zilnic doar pentru faptul ca nu arata ca Nicole Kidman!
@edenbeast: Sunt in mare parte de acord cu tine, doar ca trebuie sa intelegi si nemultumirea oamenilor dupa o infringere cu o echipa care ti-e inferioara din toate punctele de vedere. Deva s-a trezit cu doua zile inainte de a incepe sezonul in liga a doua, nici ei nu au zeci de oameni in organigrama etc...
@crristi : din pacate...daca nu vii sa-i vezi la treaba pe alde Nadaban,Calvin sau Capata..si ai asteptari mai mari de la un club care s-o clatinat ca la cutremurul din '77 in urma cu cateva saptamani..cand eram cu ambele picioare in groapa si abia-abia am iesit afara,cand deja multi au si aruncat pamant peste noi..ce-am vrea sa avem victorii pe linie?asta e..din pacate am pierdut astazi..nu putem juca in fiecare etapa cu ALRO si din pacate "oamenii cu bani" nu pica din cer..si in plus si daca ar pica sunt sigur ca n-ar fi pe placul unuia sau altuia..pana una-alta,mergem pe stadion,sau cel putin merg,nu pentru spectacolul extraordinar pe care-l arata echipa..nu pentru pentru jucatorii care unii nu merita sa poarte stema clubui pe echipament,ci merg pe stadion pentru echipa mea!merg pe stadion pentru UTA!
bai fratilor...si eu merg la stadion de cand ma stiu...de la 4-5 ani cand ma ducea tata,de pe vremea lu Tisza,Musat,Leac,Schiopu,Kukla etc...acum am 38 ani si merg si acum...nici vorba de frustrari sau alte bazaconii scrise de unii pe aici...doar ca nu suport mediocritatea la UTA...UTA nu trebuie sa fie mediocra...daca ne vom multumi cu ea atunci ne vom obisnui asa...treaba e ca daca nu am bani nu ma bag in a tine o echipa...sau ma bag la Sebis,Ineu,Pancota unde aia sunt obisnuiti sa fie mediocri...dar nu la UTA...la UTA te bagi doar daca ai de gand sa faci ceva...e clar acum????
PS Dragul meu edenbeast chestia cu Nicole Kidman m-a facut sa zambesc dar nu se potriveste aici..si arata-mi tu cand si unde am injurat eu ?
inca ceva...nu-mi doresc sub nici un chip sa promovam asa cum au facut-o U Cluj ...niciodata...doar cu mizerii...care vad ca le continua si in liga 1...l-ati auzit pe ionut popa ieri cand a declarat ca favoritele la promovare sunt in ordine:petrolul,Mioveni,Alba Iulia si iasi...corect poate,dar ce logica le-a adus pe petrolul si iasi in seria de VEST???va spun eu logica mizeriilor din fotbalul mioritic...probabil ca si anul asta promovatele sunt stabilite dinainte si noi ne scoatem ochii unu la altu pe degeaba...dupa mine Ceahlaul (pinalti), Viitorul(hagi),petrolul si Bihorul(Vizer) vor promova la pas...nu ptr ca au echipe ci ptr ca asa trebuie...randul nostru cand va veni???
Crristi nu ma refeream doar la tine pentru ca stiu ca esti un suporter vechi si bine intentionat dar... spui ca nu suporti mediocritatea... din pacate am o veste proasta: in acest moment UTA este mediocra si pentru moment asa va ramane. Si eu sper ca lucrurile se vor schimba. Dar prietene, necazul ca suntem mediocrii nu trebuie sa ni-l varsam pe cei care nu au nicio vina: nu e de vina Gio ca nu are mai multi bani, nu e de vina Dorin ca nu se poate multiplica in 10, nu e de vina Roly ca nu e vreun Mourinho sau macar vreun Dan Petrescu (desi ar trebui sa avem rabdare pentru ca e abia la inceput) si nu sunt de vina alde Galca sau Purece ca asta e tot ce pot. Nu, vina pentru mediocritate nu le apartine lor, ei sunt doar efectul.
@ ROBI: si noi cand ne-am adunat? Aproape jumatate dintre jucatorii care au evoluat ultimul amical din vara nu mai sunt iar legitimarile s-au facut cu 2 zile inainte de inceputul campionatului. Ti se pare ca din punct de vedere al pregatirii si organizarii puteam emite pretentii in acest inceput de campionat? Nu, sincer, eu sunt mai mult decat multumit cu cele 6 puncte avand in vedere conjunctura.
Si eu sunt multumit, avand in vedere circumstantele. Nici noi nu mai avem lotul din sezonul trecut, echipa nu e sudata. Sincer, m-as multumi si cu un punct in meciul cu Petrolul! Trebuie sa fim realisti si sa acceptam lucrurile asa cum sunt. E bine ca existam...
(12-09-2010 02:36 AM)crristi Wrote: [ -> ]treaba e ca daca nu am bani nu ma bag in a tine o echipa...sau ma bag la Sebis,Ineu,Pancota unde aia sunt obisnuiti sa fie mediocri...dar nu la UTA...la UTA te bagi doar daca ai de gand sa faci ceva...e clar acum????

Chestia asta ar fi valabila daca ar sta investitorii la coada, si nu ar veni la club fiindca ii Gio aici, dar avand in vedere ca situatia nu ii tocmai asa, ar trebui sa ne multumim cu gandul ca banii astia ii avem si sa speram ca se va scoate maximul posibil din ei.
UTA / Tatăl lui Forin Macavei, cu inima împărţită
Tatăl lui Forin Macavei, unul dintre acţionarii UTA-ei, a asistat la meciul Mureşul Deva – UTA (1-0) şi i-a fost foarte greu să răspundă la întrebarea „Cu cine ţineţi astăzi?”. Ioan Macavei locuieşte în Deva şi este un spectator constant al meciurilor pe care Mureşul le dispută acasă. Macavei senior a jucat, în anii ‘60 şi ’70, la Vagonul Arad şi la echipa deveană, iar apoi a fost conducător şi antrenor principal la gruparea de sub Cetate. El a fost însoţit la meci de fratele său, Gheorghe Macavei.
Acţionaţi tasta „play” pentru a asculta un reportaj pe marginea partidei dintre Mureşul şi UTA.
http://www.diviziasport.ro/index.php?pag...age=LIGAII
Poate e mai bine ca am pierdut acum, Nagy si jucatorii isi vor da seama ca e mult de munca sa cistigi un meci. Era mult mai rau daca ne ''vrajeam'' cu inca o victorie usoara si apoi, din lipsa de concentrare, sa pierdem acasa cu Petrolul. Asa, se vor concentra cu totii si vor munci mai mult pentru un rezultat bun acasa. La ''adevar'' inca stam bine. As vrea de asemenea sa stie jucatorii si Nagy ca si cei din afara tarii, care nu pot merge la meciuri, sunt alaturi de ei, transpira si le creste tensiunea meci de meci. Pentru noi tot UTA este echipa de suflet. Nu ne-am putut obisnui sa sustinem echipe de aici care joaca hochei (unde pucul se duce ca nebunul si ajunge din greseala la jucatori), sau handbal-rugby (ceea ce numesc ei football, hahahahah!). Tot fotbalul adevarat e regele sporturilor, iar UTA regina noastra! Numai bine tuturor. Haide UTA.
(11-09-2010 01:56 PM)teo_arad1 Wrote: [ -> ]cati aradeni au facut deplasarea la Deva?

http://www.aradon.ro/stiri/sport-uta/art...3-08562510

Nadaban m-a scos din sarite!! Eu nu pot sa fac deplasari si sa vad asa ceva!! Nivelul Ligii secunde este patetic. Se mimeaza fotbalul... E din ce in ce mai rau!
daca strigi la un jucator nu inseamna ca ai o "iesire necontrolata" .....
Un rezumat al meciului de la Deva http://www.newsarad.ro/index.php/sport/649
Eu zic ca am avut nesansa. Un egal era mai echitabil. Totusi am vazut ca baietii se misca pe teren ceea ce imi da incredere in cel putin egal impotriva celor de la Petrolul
Declaratiile de la conferinta de presa dupa meciul Deva-UTA http://www.newsarad.ro/index.php/sport/651
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's