Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Adrian Voiculet
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Voiculeţ:„Am fost primit senzaţional, am răspuns pe măsură“

După ce ani la rândul a suferit la capitolul atacanţi, UTA pare să îşi revină din acest punct de vedere. Dacă anul trecut Paul Batin făcea senzaţie la echipa arădeană, în debutul noului sezon toate reflectoarele sunt pe Adrian Voiculeţ. Golgheterul Argeşului din ediţia trecută de campionat trecut a reuşit o „triplă” de efect împotriva celor de la Slatina şi a ajuns deja la cota patru reuşite în doar două partide.

- Adi, ai mai avut un aşa start bun de campionat?

- Se poate spune că e cel mai început de sezon din cariera mea. Mă simt bine la Arad, sunt într-o formă bună şi încerc să-mi fac treaba cât mai bine.

- Sezonul trecut, UTA l-a avut pe Batin, care reuşea să înscrie 13 goluri. Crezi că poţi să-l depăşeşeti?

- Batin e Batin, eu sunt Voiculeţ şi mă interesează ca echipa să joace bine. Nu e aşa de important ca eu să dau goluri.

- Apropo de echipă, UTA a plecat ca din puşcă. Te aşteptai la asemnea rezultate?

- La un start atât de bun, cu un meci extraordinar acasă, nu mă aşteptam, dar e foarte bine aşa. Urmează Deva, va fi un meci greu, căci şi ei au rezultate bune. Totuşi, sperăm să aducem puncte sau punct de acolo. Ar fi foarte bine să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv e la Deva

- Suporterii arădeni te-au adoptat repede…

- Jucasem de câteva ori până acum aici, ştiam că publicul e extraordinar. Am văzut şi astăzi de fapt, sperăm ca la meciurile următoare să vină şi mai mulţi oameni. Cu spectacolul pe care l-am oferit în acest meci sperăm să avem mai mulţi oameni în tribună la următorul meci de acasă. Pe această cale vreau să le mulţumesc celor din tribună, celor din galerie, care au fost senzaţionali cu mine. Primirea care mi-au făcut-o a fost extraordinară, iar eu le-am răspuns cu cele trei goluri

- Crezi că această echipă a UTA-ei se poate bate pentru promovare?

- Acum trebuie să avem răbdare, suntem o echipă nouă, în formare şi trebuie să sperăm la lucruri frumoase. Nu trebuie, însă, să ne hazardăm după două meciuri, să credem că promovarea e aproape şi să ne facem iluzii

- Din câte se vede, conlucrezi excelent cu Ţucudean. Parcă jucaţi împreună de doi-trei ani….

- Aşa e, cu Ţucudean mă înţeleg bine, se şi vede acest lucru, suntem gemenii golului. Lăsând gluma la o parte, George e un fotbalist foarte bun, îmi face plăcere să-l am alături în teren.

[Image: voiculetht.jpg]

(http://www.sportarad.ro)
Super jucator . Ar fi super daca lam putea pastra si zezonul viitot.Are stofa de fotbalist adevarat si eu zic ca este mai bun decat Paul Batin
clar e mai bun ca si Batin, are si experienta in div.A , cred ca vom da iar golgeterul ligii secunde.

ps: stie cineva pe cati ani a semnat ?
Din cate stiu eu a semnat din pacate pentru doar 1 zezon. Dar poate o sa-si prelungiasca contractul
diferenta dintre el si batin este k batin a venit imprumutat , iar voiculet se afla sub contract cu uta...+ ce zike ritza_.. (experienta)
NU,diferenta dintre el si batin este ca,voiculet pe langa viteza si plasament mai stie sa si dribleze pe cand batin a fost corigent la capitolul asta.
Adrian Voiculet are contract pe un an cu posibiltiate de prelungire, dar sunt mai multe clauze în contractul său. Asa a spus aseara Giovanni Catanzariti
Interesant!As fii curios ce clauze...
prelungire automata daca promovam , prima speciala daca promovam , prima separata pentru numar de goluri, drept de preemptiune daca nu promovam in caz de oferte egale.

cam astea le cunosc eu !
Eu zic sa nu ne entuziasmam prea tare nici cu promovarea si nici nu Voiculet, nu ca vreau sa fiu gica contra dar inca nu a dovedit nimic concret.
cate goluri trebuia sa dea in doua etape sa arate ca stie ceva ?! e atacant si pana acum si'a facut datoria cu brio, mizez pe el ca va inscrie cel putin 15-20 de goluri.
A dovedit ca e fotbalist, mai trebuie sa dovedeasca si constanta. Tinand cont de evolutia lui din sezonul trecut cred ca nu va avea probleme din acest punct de vedere.
spre deosebire de Batin..Voiculet n-o sa-si piarda capul dupa cateva goluri si-o sa se creada mare vedeta..pentru ca nu mai are varsta la care sa te crezi "CR9" sau "KKTpePUSCA"..avem om de gol si Tucudean poate creste langa Voiculet sezonul asta,din pacate,va creste pentru caini..
Voiculeţ: „Este posibil să plec şi mi-aş fi dorit mult să înscriu la ultimul meci la Arad”

La prima vedere, nervozitatea de care a dat dovadă Adrian Voiculeţ în timpul şi la finalul partidei cu Unirea Alba Iulia nu a avut acoperire, însă fotbalistul are explicaţii cât de cât întemeiate pentru gesturile sale. Atacantul UTA-ei i-a reproşat tot timpul lui Capătă că întârzie să-i paseze, a fost avertizat după ce a dat în balon după fluierul arbitrului, iar la final nu a mai participat împreună cu colegii săi la salutul galeriei. „Îmi pare rău şi îmi cer scuze faţă de suporteri, dar nu am mai avut forţa să merg să-i salut. Ştiindu-se că am probleme medicale, mi-am dorit foarte mult să joc şi să înscriu la ceea ce ar putea fi ultimul meci oficial la Arad, în tricoul UTA-ei”, a precizat fostul piteştean.

Aprofundând subiectul, Voiculeţ a recunoscut că este în discuţii cu oficialii unor cluburi din ţară şi din străinătate, existând posibilitatea să dea curs uneia dintre ofertele primite. „Chiar şi la acest meci am fost urmărit de reprezentanţii a două cluburi, poate şi de aceea am fost supărat că nu am reuşit să înscriu. Am o clauză în contract prin care pot să plec de la Arad gratis, însă i-am comunicat lui Gio că nu voi face acest lucru fără ca UTA să ia ceva bani pe mine. Nu-mi doresc neapărat să plec, căci am găsit aici oameni serioşi, inimoşi, antrenori profesionişi, colegi buni şi nişte suporteri minunaţi, însă fiecare doreşte să-i fie mai bine”, a menţionat valorosul atacant.

Totuşi, Adrian Voiculeţ a adăugat că este posibil să rămână în Calea Aurel Vlaicu, dar cu o condiţie: „Dacă la iarnă se clarifică treburile şi vom fi capabili să atacăm promovarea, vreau să pun şi eu umărul la asta. O să avem nevoie de câteva transferuri, o mai mare stabilitate financiară, iar în lunile următoare se va ştii dacă acest lucru va fi posibil. Mi-e foarte greu să mă despart de un oraş unde lumea mă apreciază, dar aş vrea să se înţeleagă că îmi doresc să fac performanţă în fotbal”.

(http://www.sportarad.com)
ar fi pacat .... dar nu avem ce face daca asa ii contractul.oricum si-o facut datoria bafta oriunde ar merge dar sper sa ramana.
asta e daca vrea sa plece,sa plece....de Batin ati mai auzit ceva?
lasat-il sa plece ca nu e dumnezeu!!! sau vrea si asta sa ne rugam de el sa ramana? du-te linistit ca este cine sa dea goluri.

pt noi doar UTA conteaza!!!
„Mai am un singur dor, să văd aici un mall”

http://www.aradon.ro/stiri/sport-uta/art...0-07221008
in viata am invatat sa nu am incredere in femei si in aradon.

daca in schimb este adevarat ca ar fi declarat asa ceva, drum bun si cale batuta
Eu zic sa cititi mai bine declaratiile lui. Nu inteleg de ce atata suparare, mie mi se pare o atitudine de bun simt. La 25 de ani si la valoarea lui poate sa joace la orice echipa din liga I de la locul 4-5 in jos. In conditiile in care UTA nu isi va propune promovarea, de ce ar vrea sa ramana? Bani nu sunt, de patriotism local nu putem vorbi pentru ca e aradean... Si atunci? Chiar nu va inteleg, incercati sa priviti lucrurile si din alt unghi decat al vostru personal. La ora actuala, la modul pragmatic avem de ales intre:
a) jucatori localnici care sa joace cu sufletul pentru UTA in orice conditii (daca imi nominalizati 3, nu mai mult, fac cinste cu o bere)
b) sa ne bazam pe mercenari (nu neaparat in sensul negativ) dar carora sa le oferim conditii corespunzatoare valorii lor, adica nici mai mult nici mai putin decat pot da.
Sper si eu sa luam ceva bani pe Voiculet daca pleaca. In caz ca nu, imi pun problema de ce a fost adus in conditiile in care noi nu putem forta promovarea.
Pages: 1 2 3
Reference URL's