Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Tricouri personalizate
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Nu stiu daca este exact momentul potrivit pentru a discuta despre asta, dar am o propunere interesanta.
Daca exista cineva care se pricepe si ar putea face ar fi o idee foarte buna sa se faca vreo 3-4 modele de tricouri pe negru(sau pe alb) pentru membrii peluzei si nu numai cu sigla sau cu ceva reprezentativ, un slogan, o imagine etc.
Exemple foarte frumoase la Corvinul sau chiar la vecinii din sud:
http://www.corvinul1921.ro/acasa/?p=1650
http://www.tempo-poli.ro/com/shop/
Mie unul mi se pare foarte buna ideea. Se pot pune pe magazinul oficial al clubului si sa se vanda la intrarea in stadion. Ar putea scoate ceva profit pentru ca sunt sigur ca exista doritori. Din ce vad sunt chiar frumoase tricourile alea cu Poli, dar mai frumoase ar fi cele cu UTA. Ideea ar fi sa se scrie mai multe pareri si daca sunt majoritatea de-acord sa se ocupe cineva daca nu chiar clubul pentru ca exista posibilitatea de a se cumpara tricourile simple de undeva si sa fie duse numai la imprimat la o firma serioasa. Oricum este o idee buna.
buna ideea ar capata si stadionul o culoare mai frumoasa
[Image: tricou1-1.jpg]

[Image: shirtmockup.jpg]
Foarte faine. O sa incerc si eu ceva pe tricouri rosii
Unde le poti face? Ala cu mandria e chiar fain. Mi-as face si eu.
am inteles ca face spirty pe gratis. inscrieti-va la el pe lista!
Si totusi, unde pot gasi lista aia...?
Fara caterinca... daca decideti sa faceti tricouri anuntati pe forum fiindca o sa fie multi care vor si cu cat o sa fie mai multe cu atat o sa fie si preturile mai reduse.
Total de acord. Faceti cat mai multe mostre sa vedem ce iese.

P.S. Foarte buna ideea si ma bucur ca cineva mai are initiativa.
(08-02-2011 01:45 AM)red_skin Wrote: [ -> ]am inteles ca face spirty pe gratis. inscrieti-va la el pe lista!

Buna asta red_skin 1 As vrea eu sa-mi permit sa fac si 1000 de tricouri gratis. 1

Tricoul cu Mandria orasului arata foarte bine in simularea ta, dar ramane de vazut ce posibilitati de imprimare sunt si la ce costuri. Pentru imprimare serigrafcia sunt prea multe culori acolo si nu va iesi o treaba prea buna. Prin termotrasfer o sa arate foarte bine, dar dupa cateva spalari va fi foarte "spalacit" imprimeul.
Mai astept sa vedem si alte modele, pana atunci o sa ma interesez de alte posibilitati tehnice de imprimare si de costuri.
Hai mai Spirtache ca nu are nimeni pretentia sa le facem gratis. Daca tu ne poti oferi solutia tehnica cea mai ok pentru ca tricoul sa reziste in timp ar fi cel mai ok. Despre cost discutam dupa pentru nu e nimic moca.
(08-02-2011 02:30 PM)Spirty Wrote: [ -> ]
(08-02-2011 01:45 AM)red_skin Wrote: [ -> ]am inteles ca face spirty pe gratis. inscrieti-va la el pe lista!

Buna asta red_skin 1 As vrea eu sa-mi permit sa fac si 1000 de tricouri gratis. 1

...

Mai astept sa vedem si alte modele, pana atunci o sa ma interesez de alte posibilitati tehnice de imprimare si de costuri.

De parca n-ai sti ce are chere la mansarda. 60
...

Ar mai fi broderia, dar asta costa de te usuca.
Nu cred ca ar fi greu pentru cineva sa scoata vreo 8-10 lei pe un tricou din asta. Ar fi foarte frumos daca s-ar realiza. Propun si eu un model:

[Image: tricou1p.jpg]
La 8 - 10 lei asa va fi si calitatea. Prefer sa dau 25 da sa stiu ca pot sa il port mai mult de cateva ori.
eu as dori si cateva modele pe alb sau rosu
(08-02-2011 05:49 PM)micalaceanul Wrote: [ -> ]Propun si eu un model:

Asta e la suferinta, nu-mi plac laurii.
[Image: 111dsfs.jpg]

[Image: shirtrodjaskdjsfk.jpg]
(08-02-2011 07:48 PM)dedei Wrote: [ -> ]
(08-02-2011 05:49 PM)micalaceanul Wrote: [ -> ]Propun si eu un model:

Asta e la suferinta, nu-mi plac laurii.

E frumos, dar nu prea...
bine ma...fa in plm si tu cateva modele sa vedem ce-ti iese si vorbim atunci. lasa copilu sa incerce
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's