Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa a II-a: UTA - ALRO Slatina (sambata, 04.09.2010 - ora 11:00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
UTA Arad - ALRO Slatina
Arbitru: Mocean Gabriel Călin (Câmpia Turzii); Asistenţi: Rigo Monica (Cluj-Napoca) şi Neagu Carmen (Oradea)
ce asistenti...asistente** :|...parca vad ce o fi ..
uta 2 - 0 slatina
asistenta pe stadion sa fie mare si inca o victorie pentru a ne propulsa in fotoliul de lider dupa etapa a2-a.

UTA 3-0 Slatina
daca vom juca ca si la arges cred ca vom face scor cu astia....
UTA 3-1 Slatina
Hai sa fim mai circumspecti, pentru ca nu ne cunoastem adversarii si nu stim ce pot. Au pierdut acasa in prima etapa dar in fata unei echipe care vine din Liga I. Pe de alta parte avem si noi problemele noastre legate de aparare, de omogenitate. In fotbal e mare lucru sa ai constanta, sa repeti jocurile bune. Nu e o regula ca dupa o partida reusita si urmatoarea va fi la fel. Asadar, e bine sa fim optimisti insa acest optimism sa nu se transforme intr-o sursa de presiune pentru echipa, de genul "am batut la aia, musai sa-i facem franjuri pe astia". E foarte posibil sa avem un meci neasteptat de greu sambata.
Probabil si astia isi vor baga autobaza in poarta, sper sa marcam pana la pauza.Oricum nu va fi un meci usor, nici pe departe.
Mi-era mai frica de FC Arges decat de astia. Sunt absolut sigur ca ii batem. Nu conteaza scorul. E meci de 1 clar. 1 Toata lumea la stadion!
Daca reusim sa marcam in prima repriza , n`o sa avem probleme . Important e sa marcam . Batem 2-0.

Hai UTA !
Le dam si la astia 3 perverse ca pe targu ocna ;)
UTA - arlo 4-0!
orice echipa se mobilizeaza impotriva UTA-ei mai ales ca este vorba de o noua promovata despre care nu stim aproape nimic....eu zic ca nu va fi un meci asa usor cum cred altii...poate e mai greau ca meciul cu FC Arges....dar asta ramane sa vedem....CU TOTII LA STADION!!!
Am vorbit cu un coleg din Alba, si o zis ca ii o echipa la care nu se prea leaga nimik, dar au "coaie" si stau numai in atac si in pressing, asa ca daca Smaranda prinde iar o zi mare avem sanse sa inscriem vreo 2-3 goluri macar, si sa nu primim.

Oricum sa fim cat mai multi la stadion (cu toate ca ii la 11) si apoi vdm noi !
pfoai...la ora 11 e meciul.....aiurea...
4-0 pt UTA
1-0..
2-0 si acas!!!

pt noi doar UTA conteaza!!!
2-0. Cred in jucatori ca vor sa se afirme, vor sa dovedeasca ceva, jocul de la Arges demonstrand acest lucru.
2-1.o sa fie un meci greu
le dam si lu astia perversa ca pe targu ocna
(01-09-2010 05:22 PM)Vlad_SUR Wrote: [ -> ]le dam si lu astia perversa ca pe targu ocna

Bine zis.....
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's