Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa a II-a: UTA - ALRO Slatina (sambata, 04.09.2010 - ora 11:00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Este foarte greu sa vorbim de promovare dupa 2 etape, atat noi cat si voi. Amandoua echipele au intalnit adversare modeste. Atunci o sa te impiedici cand o sa te astepti mai putin. As ramane placut suprins sa promovam amandoua echipele, dar trebuie sa ne trezim la realitate. Eu unul, ma bucur ca UTA exista, ca nu s-a desfiintat. Ca promoveaza, ramane in "B" mie mii tot una, dar nu trebuie deja dupa 2 etape sa ne credem promovati, sa fim cu gura mare ca noi rupem tot, ca noi ne luptam la promovare fiindca nu ii cazul.
Mi-a placut ce am vazut, ma bucur ca am putut sa vad.....

Fortza UTA !!!
dupa multi ani UTA joaca fotbal ,nu mai arunca mingile pe atacanti ca pe vremea lu popa! jucam '' tiki-taka'' :D

pt noi doar UTA conteaza!!!
(05-09-2010 09:46 AM)Cata*FCP Wrote: [ -> ]Va supara cu ceva ,daca promovati de pe locul 2?

PETROLUL PETROLUL PETROLUL SI UTA iN A !

intrebare de o suta de puncte !!! te lasam pe tine sa raspunzi la ea!

Felicitari echipei pentru victorie!
Iar visati promovari ma?
eu sper sa ne bata petrolul sa va scoata dracu' promovarea din cap ..... dar sa ne bata rau , de la 3-4 in sus . NU VREAU SA PROMOVAM (cel putin nu anul asta, nu fara finantare serioasa si fara un plan bine pus la punct) !
Bah... lasa fie egal... si asa sa isi scoata promovarea din cap :)))
Lasa, sa promovam! Ce esti nebun? Vine albrosu cu solutii...

P.S. sau el nu sustine hibridul asta...
(06-09-2010 06:29 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]eu sper sa ne bata petrolul sa va scoata dracu' promovarea din cap ..... dar sa ne bata rau , de la 3-4 in sus . NU VREAU SA PROMOVAM (cel putin nu anul asta, nu fara finantare serioasa si fara un plan bine pus la punct) !

si cand naiba vom avea finantare serioasa si un plan bine pus la punct ca vine Nibiru in decembrie 2012 peste noi si finantarea aia tot nu'si face aparitia...

e criza...suntem in rahat...toata tara...hai sa nu mai visam finantari serioase... floricele pe campii...hai sa le-adunam, copii...
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's