Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa I: FC Argeş - UTA (sambata, 28.08.2010 - ora 12:00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Gata, incepe balciul iar noi fara jucatori legitimati inca trebuie sa plecam la Pitesti probabil joi. Sa vedem cum scoate conducerea camasa cu legitimarile si deplasarea asta.

Pronostic 1-1
Sincer nu-mi fac nici o speranta. Am auzit ca lucrurile stau rau pe la Pitesti (sau pe la Severin - ca acolo am auzit ca vor sa-i mute), dar si noi suntem varza. Adevarat pronostic, 1-1, sau 0-0. Mai sunt 4 zile pana cand incepe si n-am auzit de sponsor pentru echipament deci probabil ca vom juca cu tricourile de anul trecut asa cum a fost si sezonul trecut in prima etapa, n-am auzit nimic de contracte si legitimari, de abonamente si asa mai departe, dar nu ne costa prea mult intarzierea asta. Important e ca jucam.
fc. arges - UTA Arad 1-2
fc arges au echipa de copii,mai au 3-4 experimentati Voicu,Negoita,Panait,Ivanica,i-au batut 2-1 pe Mioveni in cupa....nu zic ca noi avem echipa foarte buna dar am putea sa scoatem un rezultat bun la Pitesti
fc arges 0-2 UTA Arad
Daca au batut 2-1 pe Mioveni, echipa care isi doreste clar promovarea, va fi greu, mai ales ca jucam in deplsare, niciodata nu am avut meciuri usoare la Pitesti.Important e totusi cum ziceau multi pe aici, CA JUCAM.
Rezultatul nu mai conteaza, e primul meci, e in deplasare, nu suntem inca pregatiti 100%, inca nu stim nici lotul, dar primul 11....Un egal ar fi excelent.
FC Argeş - SC FC UTA SA Arad Data: 2010-08-28 Ora: 12:00 Stadion: Nicolae Dobrin (Piteşti - Argeş)
Arbitrii: A: Comănescu Adrian (Ramnicu Valcea - Vâlcea)
A1: Ghinguleac Adrian Radu (Bucureşti - Bucureşti)
A2: Gheorghe Bogdan (Bucureşti - Bucureşti)
R: Illyeş Adrian (Ploieşti - Prahova)
Obs: Crişan Alexandru (Bucureşti - Bucureşti)
le dam perversa ca pe targu ocna...
Se face deplasarea?
(25-08-2010 05:01 PM)Vlad_SUR Wrote: [ -> ]le dam perversa ca pe targu ocna...

Si dormim la Jerry...
Arges - UTA 0-1 (Tucudean)
La nivelul celor doua echipe, cred ca orice este posibil in meciul acesta. Sper ca experienta unor jucatori de-ai nostri sa dea roade. Nu cred ca stim nimic despre Fc Arges in noua formula (vorbesc de staff), dar eu nu cred ca vor fi o echipa slaba. Cat despre noi, sper sa nu mai gresim ca si in meciul cu Fc Bihor. Mai mult chiar nu stiu ce sa zic, sunt curios totusi de nivelul echipelor din serie.
Arges - UTA 1-3 ( Voiculet 2, Nadaban 1)
Arges-UTA 2-0
un meci foarte slab ..... 1-0
De pe sportarad am informatia ca meciul va fi televizat pe Dolce sport,platforma BOOM,simbata de la ora 12.Stie cineva pe ce satelit e postul asta ?Nu vorbesc de BOOM,ci de satelit
FC Argeş - UTA se vede la Old Lady's Pub

UTA îşi va face debutul în noul campionat, sâmbătă, de la ora 12:00, la Piteşti în compania formaţiei FC Argeş. Ambele formaţii au suferit schimbări radicale la nivelul loturilor, fiind slăbite în comparaţie cu sezonul trecut, motiv pentru care jocul rămâne teoretic deschis oricărui rezultat. Partida va fi transmisă de postul Dolce Sport, cu începere de la ora 12:00, iar cei interesaţi pot urmări transmisiunea la Old Lady's Pub, pe strada Poetului nr. 5.

http://www.observator.info
http://livesport1.us/tv1.html

12:00 EET / Liga2 Ro: FC Arges - UTA
1-0 !!! Bravo !
0-2 ca prietenii stiu de ce!
bravo baieti!0-1!i-o picurat Voiculet,exact cum si-o dorit..Doamne ajuta sa venim cu 3 puncte!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's