hai sa nu ne mai plangem atata de aparare..e doar primul meci..am jucat cu ce am avut..in conditiile actuale,am scos un rezultat foarte bun..important e sa castigam meciul cu Slatina,sa nu clacam,si sa nu devenim euforici dupa victoria cu FC Arges..timp pentru intariri ar mai fi in aparare..dar decat sa le facem de mantuiala,sau sa ne rugam de Pocuca..sau mai stiu eu ce expirati,ce-or sa vina cu nasu pe sus..si pe salarii considerabile,tinem pustii nostrii cu un salar..sau va intereseaza Chirita?

poate se razgandeste..si revine din "pensie"..
din pacate nici pustii aia nu ii avem (ma refer la fundasi centrali),ca in afara de Mut eu nu stiu altu sa avem.
(29-08-2010 12:03 PM)PSV Wrote: [ -> ]din pacate nici pustii aia nu ii avem (ma refer la fundasi centrali),ca in afara de Mut eu nu stiu altu sa avem.
da..la fundasi centrali ai dreptate..eu spuneam de tinerii fundasi din lot
Intre tineri aradeni promovati cu orice pret doar pe considerentul ca sunt ai nostri si mercenari expirati pusi pe capatuiala trebuie sa existe o linie de mijloc si de echilibru. Nici eu nu imi amintesc cu drag de experiente gen Chirita sau Miu, nici eu nu cred ca e normal sa ne milogim de Pocuca, insa in privinta tinerilor ardeni trebuie promovati nu la gramada ci doar cei care au perspective de a progresa si de a tine pasul cu rigorile (asa mici cum sunt ele) ligii a doua. Altfel, trebuie sa ne orientam in jur, sunt convins ca exista jucatori, atat tineri cat si experimentati, care sa nu te stoarca la buzunar si care sa ajute echipa. Doar ca ei trebuie gasiti si aici cred ca trebuie ca UTA ca si club sa isi dezvolte sistemul relational, sa isi puna fostii jucatori la treaba si sa caute fotbalisti. Pana la urma, sa nu uitam, asa s-a format UTA de la inceput, fiind un magnet pentru talentele din zona. In concluzie, parerea mea este ca nu trebuie sa ne obisnuim sa gandim in clisee de genul tineri vs expirati. Nu toti tinerii aradeni sunt talentati sau curati si nu toti jucatorii experimentati sunt expirati sau "mercenari".
edenbeast:
nu cred ca gindeste nimeni in termeni asa de radicali, ca si "tineri vs. expirati".
Si da, asta-i ideea, sa aducem tineri de perspectiva din zona. Dar avem noi "scouts" care sa faca treaba asta ? Sistemul actual la multe cluburi din Romania este urmatorul: niste impresari (fiecare cu interesele lor mirsave - vezi cazul Vasiljevic) propun n'spe jucatori la cluburi, cluburile ii testeaza o zi doua, dupa care le propun sau nu un contract.
Daca tot reorganizam UTA din temelii, hai macar sa o facem bine si sa gasim vreo doi scouts care sa lucreze pentru club.
(29-08-2010 02:06 PM)redNeck Wrote: [ -> ]edenbeast:
nu cred ca gindeste nimeni in termeni asa de radicali, ca si "tineri vs. expirati".
Si da, asta-i ideea, sa aducem tineri de perspectiva din zona. Dar avem noi "scouts" care sa faca treaba asta ? Sistemul actual la multe cluburi din Romania este urmatorul: niste impresari (fiecare cu interesele lor mirsave - vezi cazul Vasiljevic) propun n'spe jucatori la cluburi, cluburile ii testeaza o zi doua, dupa care le propun sau nu un contract.
Daca tot reorganizam UTA din temelii, hai macar sa o facem bine si sa gasim vreo doi scouts care sa lucreze pentru club.
Discutia este interesanta.Trebuie imbinata tineretea cu experienta.Va dau un exemplu de simbata,Nadaban,(hulitul,pina nu demult),a fost foarte bun intre tineri,pentru ca e experimentat.De pilda, eu zic ca ne-ar trebui un stoper inalt si un pic experimentat linga Pascariu,cu tot respectul nu putem sta in Mihut,pe acest post.Nici o echipa- cu pretentii,cit,de cit-nu poate sta,doar in autohtoni (tineri,neexperimantati.dar cu dorinte sa performeze),dar "mercenarii" trebuie platiti,altfel....Un lucru e sigur,lotul trebuie ameliorat,pacat ca tocmai acum Giovanni nu e la club.In rest,victoria de la Pitesti da ragazul si linistea necesare acum,daca jucam bine si cu Slatina,prevad ca vom intra in discutii despre "ce obiectiv avem".
mie mi-a placut anul trecut manea. care-i faza cu el? cred ca ar corespunde criterilor: tanar, talentat, de perspectiva, aradean (cred). daca tot a semnat cu uta, si polgar cred ca a mai jucat fundas...se pot incerca tot felul de variante.
manea din cate stiu e jucatorul lui sandu la gloria ! la fel au fost si bujor, toc , copil, salajan, balgradean si tucudean. chindris si purece intrau si ei aici doar ca sandu nu a mai platit ultima transa la atletico si acestia s-au intors inapoi ,iar acum au semnat pe doi ani cu UTA.
Sper sa ramana astia infintati macar pana in retur, sa nu fie o victorie fara rost...