Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: "UTA" - Mandria Noastra.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

razvanpsv

Sunt fan UTA si sunt foarte mandru de aceasta echipa si de performantele ei.
Uitati ce articol apare in GSP inainte de meciul Steaua - Real Madrid.
La multe jocuri ale formatilor romanesti suntem amititi si noi. Am fost prima formatie romaneasca care a speriat Europa. Si am fost prima care a jucat un sfert de finala de cupa europeana.

TOP 10 - Cele mai tari meciuri ale echipelor romanesti in Europa:

http://www.gsp.ro/index.php?a=59514&shift=1

[Image: top10celemaitarimeciurish7.jpg]

Ma bucur ca vom ramane mereu in istoria frumoasa a fotbalului romanesc si nime nu poate uita sau nega performantele UTA-ei.
La multe partide importante ale echipelor romanesti in europa suntem amintiti si noi si vom vi amintiti si in viitor.

Reddy

Categoric cele 6 titluri si cele 2 cupe, la care se mai aduaga si cele 2 finale pierdute!!!!! FORZA UTA

Sunt UTIST, si sunt TARE MANDRU DE ACEST LUCRU!!!!!!!!

razvanpsv

Imi place de asemenea Primirea care ne-a facuto Prosportul la revenirea noastra si a Craiovei in Liga 1.

Atunci multi si-au dat seama ca Liga 1 are nevoie de aceste 2 echipe care au scris si ele istoria frumoasa a fotbalului romanesc ,poate mai frumos ca si Steaua si Dinamo(rapid nu ii cazul :lol: )

[Image: utacraiovaku3.jpg]

Cu toate ca puteau sa puna si Sferturile cupei UEFA la Palmares :x
Eu consider ca toate au fost performante mari realizate de Batrana Doamna...cum a spus si rasvanpsv,a fost prima formatie romaneasca care a speriat Europa..si asta e un lucru foarte important in istoria fotbalului..dar totusi cele 6 campionate si 2 cupe castigate in Romania spun mult mai multe...parerea mea :p :D

Reddy

e dureros ce spun, dar e cruda realitate! fratilor, noi traim doar din trecut!!!! haideti sa privim si in viitor! credeti k mai avem sanse sa atingem makr performantele din trecut! sau dc nu, sa le depasim??? in orice caz, mai avem mult d suferit,zic eu... :UTA: :6c3c: :bd:
E adevarat..traim din trecut dar totusi un trecut frumos....o sa atingem performantele acestea dar nu putem cere asta inca acum...sa mai asteptam macar 5-6 ani (zic eu)...pt ca mai avem mult de lucrat la echipa...si nu numai la echipa :D

razvanpsv

Si daca nu erau cele 6 titluri nu se ajungea acolo. Si sunt intradevar cele mai importante titluriile, dar eu nu mam referit la importanta mam referit la cea mai mare performanta.
Si fiti siguri ca este mai mai mare performanta sa ajungi intr-un sfert de cupa europeana decat sa castigi campionatul Romaniei si tot odata mai greu.

Cand treci de formati mari ca ,Feyenoord,care a fost cea mai tare din lume la ora aia,Austria Salzburg, Zaglebie Walbrzych, Vittoria Setubal si te scoate viitoarea castigatoare Tottenham, care erau formatii care dominau europa la ora aia, poti sa zici ca ai fost si tu MARE, si UTA a fost MARE la acea vreme.

In anul cand UTA elimina Feyenoord din Cupa Campionilor. Steaua pierdea 7-0 per total cu PSV in turul 2 al cupei cupelor.iar Craiova era eliminata in primul tur si Dinamo in turul 2 al cupei UEFA de P

Reddy

in principiu ai dreptate! dar in europa eu consider k ekipele se reprezinta pe ele in primul rand! ele se fac de ras! nu sunt deacord cu kestia k sa fim cu totii romani cand joaca steauadinamorapid!!!! c dracu are UTA, Victoria Zabrani sau Progresul Ciacova de castigat k steauadinamorapid au performante in europa????

oricum, cele mai mari performante sunt atunci knd reusesti sa castigi un trofeu!!!!! nu k ai ajuns la 2 pasi sau la 3! eventual o finala se poate considera iarasi performanta!!!

in concluzie, cele mai importante sunt cele 6 titluri si cele 2 cupe!!!!
Bravo Razvane! Un topic inspirat.

In schimb consider ca sondajul nu prea isi are sensul pentru ca nu avem zeci sau sute de performante rasunatoare. Avem cateva dar valoroase si impreuna sunt ca si pietrele pretioase care impreuna formeaza un minunat colier.

Aruncand o privire asupra topului realizat de gsp am o singura observatie de facut. Pe pozitia 9 se afla meciul Steaua-Lyon (0-3!!!). Inteleg ca un meci de Champions League in Romania dupa o pauza de 10 ani e o performanta dar sa nu uitam ca a fost un sec 0-3. Parerea mea e ca pe pozitia 9 sau 10 trebuia amintita performanta UTA-ei de a fi prima echipa din RO care ajunge in sferturile de finala ale unei cupe europene, asa cum bine ati subliniat si voi.

p.s. Reddy, atat timp cat prezentul pare promitator, nu e nimic rau a trai din amintiri. E important ca tinerele generatii sa constientizeze ce am fost candva si unde ne este cu adevarat locul. Astfel si cei tineri pot deveni cu adevarat MANDRI CA SUNT UTISTI desi au vazut prea putine meciuri.

razvanpsv

albrosu Wrote:Bravo Razvane! Un topic inspirat.

In schimb consider ca sondajul nu prea isi are sensul pentru ca nu avem zeci sau sute de performante rasunatoare. Avem cateva dar valoroase si impreuna sunt ca si pietrele pretioase care impreuna formeaza un minunat colier.

Aruncand o privire asupra topului realizat de gsp am o singura observatie de facut. Pe pozitia 9 se afla meciul Steaua-Lyon (0-3!!!). Inteleg ca un meci de Champions League in Romania dupa o pauza de 10 ani e o performanta dar sa nu uitam ca a fost un sec 0-3. Parerea mea e ca pe pozitia 9 sau 10 trebuia amintita performanta UTA-ei de a fi prima echipa din RO care ajunge in sferturile de finala ale unei cupe europene, asa cum bine ati subliniat si voi.

p.s. Reddy, atat timp cat prezentul pare promitator, nu e nimic rau a trai din amintiri. E important ca tinerele generatii sa constientizeze ce am fost candva si unde ne este cu adevarat locul. Astfel si cei tineri pot deveni cu adevarat MANDRI CA SUNT UTISTI desi au vazut prea putine meciuri.

Totusi uni au doar o performanta rasunatoare cum ii zici tu , iar alti nu deloc, alti se lauda ca au fost si ei odata in europa.

[Image: 1ab4.jpg]

[Image: 3yf7.jpg]
un topic frumos cum nu a fost demult. tot ce a facut uta de la infiintare pana acuma a fost si este o performanta. dar cea mai mare performanta ca sa spun asa este ca echipa a ramas in inimile suporterilor aradeni in special si a multor alte persoane care nici macar nu au avut posibilitatea sa vada pe viu vreun meci al acestei echipe.sper sa ne onoreze in continuare orasul si zona aceasta a tarii asa cum a facut`o pana acuma. steaua si dinamo ce au facut nu consider performanta ci rodul unui sistem comunist. echipele cu traditie curata din Romania sunt: UTA, Craiova, Arges ...si poate Cluj
Ai uitat Petrolul Ploiesti.

razvanpsv

mai puneti si voi poze de care sunteti mandrii.
astea le-am furat de la Reddy :D
[Image: dsc03516vg2.jpg]

[Image: dsc03526mg1.jpg]
astea nust de unde le am :)
[Image: 301qd6.jpg]
[Image: dsc006726rpar1.jpg]
[Image: dsc006735gxxu7.jpg]
[Image: stadion200617gk3.jpg]

Are cineva poze de la meciul cu Fyenoord?
Intr-adevar aveti un palmares frumos, nu degeaba sunteti considerati campionii porvinciei! 8)
Sunt de acord cu cel care zicea ca infrangerea stelei cu 3-0 in fata Lyon-lui nu poate fi consderata o performanta. :lol:

razvanpsv

merci pt aprecieri.
Sper ca ala ii steagu-l UTA-ei :lol:
razvanpsv Wrote:merci pt aprecieri.
Sper ca ala ii steagu-l UTA-ei :lol:

Depinde! E in alb si rosu, care sunt atat culorile UTE-ei cat si ale lui Dinamo. ;-)
Si eu sunt mandru, ca sunt aradean si ca sunt Utist. Pot sa zic ca ii multumesc tatalui meu ca m-a facut Utist. O echipa solida, iubita trebuie sa aiba si un trecut frumos de care suporterii mai mici sau mai mari isi aduc aminte cu drag. Sper ca la randul nostru sa fim partasi la performante, succese importante pt a avea ce sa le povestim in timp la nepoti asa cum noua ne-au povestit bunicii despre marile echipe ale UTA-ei.
Forzza UTA! Haide Arad!
dupa unele legi nescrise si scrise totul are un ciclu, si CRED ca ciclu la UTA se inchide si nu este departe vremea cind UTA va avea un cuvint greu de spus in fotbalul nostru si vom trai clipe asemanatoare din istoria UT-ei si asta nu in mai mult de 3 ani.
Felicitari pt. topic ! Sper din toata inima ca UTA sa-si regaseasca suporterii pasionali de altadata (si in numar chiar mai mare) ! Poate faptul cu intrarea libera la studenti (si sper si elevi) e un inceput...aici sta viitorul suporterilor UTA !
felicitari,razvanpsv pentru topic,si eu sper din suflet ca vom redeveni aceea echipa respectata si iubita din trecut.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's