Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: "UTA" - Mandria Noastra.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Eu in schimb subscriu la ce a scris red_skin :)
te pup nebunule ;)
hai, gata cu prostiile!
sunteti prea off-topic
In urmatoarea perioada, adica in maxim 2 saptamani vrem sa scoatem un set de calendare cu tema "11-le ideal din istoria UTA-ei". Eu m-am gandit la o formula de echipa, care sa-i cuprinda pe cativa dintre marii jucatori ai Batranei Doamne din perioada in care am reusit sa castigam cele 6 titluri. Daca aveti propuneri pentru imbunatatirea acesteia, si ma adresez aici in special celor mai in varsta dintre noi, va rog, nu ezitati sa va spuneti parerea.
Formula la care m-am gandit eu ar fi:
Gornea - Vass, Farmatti, Pojoni - Petescu, Domide, Petschovschi, Brosovszky - Dembrovsky, Bonyhadi, Fl. Dumitrescu. Antrenor Coco Dumitrescu
Asteptam propunerile pana vineri 28 octombrie.
Bun, perioadele nu se pot compara. E greu sa-l incluzi pe Bonyhadi in acceasi echipa cu Domide sau Brosovsky.
Nu cred ca Gornea are contracandidat, desi eu i-as fi luat in considerare si pe Iorgulescu, Jivan, Vidac si chiar Duckadam ori Lovas (medaliat cu bronz totusi la CM de tineret). Probabil ca si-ar fi gasit loc si un Lereter ori Kukla. Leac sau Tisza, Birau, Axente sau Sima au fost jucatori emblematici.
Pentru mine 11-le ideal este cel care a eliminat Feyenood-ul, reusind cea mai mare performanta internationala a UTA-ei, adica Gheorghe Gornea, Gavril Birău, Iosif Lereter, Mircea Axente, Jenö Pozsonyi, Mircea Petescu, Flavius Domide, Dumitru Calinin, Ladislau Brosovszky, Otto Dembrovski, Florian Dumitrescu. Cu Petschovschi in locul lui Calinin, evident.
Sper sa nu fie omisi timisorenii adoptati ori prin nascare si care au castigat campionate cu UTA, doar pentru rivalitatea dusa si azi la extrem.
Era sa-l uit pe Marcel "Cracanel" Coras, poate cel mai emblematic jucator dupa prima retrogradare

(23-10-2011 07:51 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]In urmatoarea perioada, adica in maxim 2 saptamani vrem sa scoatem un set de calendare cu tema "11-le ideal din istoria UTA-ei". Eu m-am gandit la o formula de echipa, care sa-i cuprinda pe cativa dintre marii jucatori ai Batranei Doamne din perioada in care am reusit sa castigam cele 6 titluri. Daca aveti propuneri pentru imbunatatirea acesteia, si ma adresez aici in special celor mai in varsta dintre noi, va rog, nu ezitati sa va spuneti parerea.
Formula la care m-am gandit eu ar fi:
Gornea - Vass, Farmatti, Pojoni - Petescu, Domide, Petschovschi, Brosovszky - Dembrovsky, Bonyhadi, Fl. Dumitrescu. Antrenor Coco Dumitrescu
Asteptam propunerile pana vineri 28 octombrie.
Intr-adevar e relativ sa faci un 11, doar ca incercam o formula care sa dea o coerenta unor poze cu glorii ale UTA-ei; n-am vrut sa le aruncam pur si simplu la intamplare.
I-am ales pe cei care au castigat ceva concret cu UTA. Tot respectul pentru Jivan sau Coras de exemplu insa cu si pentru UTA n-au castigat nimic. Asta nu le scade cu nimic meritele sau valorea dar aici e vorba in primul rand de UTA si abia apoi de jucatori.
Despre Duckadam nu are rost sa mai comentam. In momentul in care inaintea unui meci UTA - Steaua a declarat ca isi doreste victoria ros-albastrilor s-a exclus practic din panoplia gloriilor UTA-ei.
Ca nu exista prejudecati legate de timisoreni o dovedeste prezenta lui Petschovschi.
In ceea ce priveste restul numelor, multumim pentru sugestii, sunt binevenite si de luat in considerare.
Despre fotbal, cultura , UTA si As Roma cu Mircea Mihaies , vicepresedintele Institului Cultural Roman :

http://www.gsp.ro/gsp-special/superrepor...06991.html
18 aprile 1945 - 18 aprilie 2012! La multi ani Batrana Doamna!
La multi ani UTA!!! Speram la cat mai multe victorii si trofee pe viitor!
LA Multi Ani UTA !!!
la multi ani UTA Arad
la multi ani UTA Arad
La multi ani, Batrana Doamna!

Leganda Continua...

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's