M-am gandit ca ar fi util un topic in care sa amintim fotbalistii care la CM 2010 au inceput sa rupa gura targului,sa-si revina sau sa se afirme pentru totdeauna.
- dupa toate meciurile de la acest Campionat Mondial,si le-am vazut pe toate,un singur jucator m-a entuziasmat pana acum, este vorba de chilianul Alexis Sanchez,jucatorul lui Udinese.
Ozil - Germania
Van der Wiel - Olanda
Elia - Olanda
Ozil - Germania
Dos Santos - Mexic
Maicon - Brazilia
Ellia - Olanda
Portarul Nigeriei Enyeama
Yuji Nakazawa - nr. 22 - Japonia
Steve Cherundolo - nr. 6 - SUA
Thomas Muller - nr. 13 - Germania
+ toţi arbitrii
aveti dreptate . am vrut sa remarc si eu faptul ca, spre deosebire de alte turnee finale, am avut parte pana acum doar de arbitraje excelente ,insa s-ar putea ca acest lucru sa fi fost influentat si de calitatea destul de slaba a primelor meciuri .
Eu cred ca exista un arbitru suplimentar care le transmite in casca deciziile la offside, altfel nu imi explic cum toate semnalizarile, chiar si cele la limita, au fost bune.
nu au fost toate bune, parca a fost un gol din offside, insa per ansamblu un arbitraj foarte bun.
Elano- Brazilia
(16-06-2010 08:48 PM)Xtreme Wrote: [ -> ]nu au fost toate bune, parca a fost un gol din offside, insa per ansamblu un arbitraj foarte bun.
Elano- Brazilia
golul lui Vittek in Slovenia-Noua Zeelanda o fost din off-side,dar oricum..procentaj foarte bun!
Ozil-Germania
Bastos-Brazilia
Tshabalala-Africa de Sud
Forlan - Uruguay

giocatore...
(16-06-2010 04:25 PM)werder_fanUTA Wrote: [ -> ]Ozil - Germania
Van der Wiel - Olanda
Elia - Olanda
Forlan - Uruguay, continua forma buna aratata la echipa de club.
Benaglio - Elvetia
Vidal - Chile
Muller - Germania
de Rossi - Italia
(16-06-2010 08:37 PM)albrosu Wrote: [ -> ]Eu cred ca exista un arbitru suplimentar care le transmite in casca deciziile la offside, altfel nu imi explic cum toate semnalizarile, chiar si cele la limita, au fost bune.
Da, cu asta sunt si eu de acord. Si nu numai la offside.
David Suazo-Honduras
Di Maria-Argentina
...la propriu
Higuain - Argentina ,hatrick la CM si acum principal candidat la "Gheata de Aur"