Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Fotbalisti CM 2010
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
maicon - brazilia
forlan - uruguay
higuain - argentina

+

fundasul stanga de la brazilieni, imi scapa numele, cel putin la suturi il mosteneste pe roberto carlos
Salcido - Mexic!
M-a impresionat astăzi (dar şi în meciul cu Anglia) Michael Bradley. Un jucător extrem de muncitor, dar şi foarte util, atât în faza de apărare, cât şi în faza ofensivă. O fi taică-său antrenorul, dar în niciun caz nu pilele îl recomandă pe acest harnic mijlocaş.

Picat în cap arbitrul de centru din Mali la golul anulat americanilor...
Foarte slabi aproape toti portarii la acest CM...
Super-Honda... Japan!
O echipa ideala la acest CM, dupa parerea mea
______________Casillas

____
Puyol____Meertesaker___Pique

___Schweinsteiger___van Bommel

Robbeb__________Xavi______________Podolski

_______Muller_______Villa

@Crishu, pe Xavi am vrut sa-l adaug mai la final, sa fie surpriza cine joaca pe pozitia aia ;)
Echipa ta ideala are doar 10 jucatori :))?
Keisuke HONDA-Japonia
* Date of Birth: 13 June 1986
* Height: 182 cm
* Shirt number: 18
* Position: Midfielder
* Current club: CSKA Moscow (RUS)
* International Caps: 19
* International Goals: 6
* First international: Japan - Bahrain (22 June 2008)
Bure , odata ca (parerea mea) nu acestia sunt cei mai buni 11 de la mondial. Apoi 3-5-2 nu mai joaca aproape nimeni in ziua de azi (in afara de ionut popa). Apoi Muller nu e atacant, Sneijder este mult peste Podolski , Forlan trebuia sa apara acolo si la fel si Capdevila sau Ramos pe flancuri.....repet, parerea mea .

ps. Dos Santos , Suarez , Neuer , Ozil , Hamsik , Elia la capitolul jucatori (mai mult sau mai putin) surpriza .
3-5-2 ul meu pare defensiv, dar nu e. In plus, nu am vazut niciun fundas stanga (in afara de arbitrul ala din partida Germania-Anglia ~marca inregistrata Hunedoara~) ca sa pot folosi un sistem cu 4 fundasi. Pe dreapta nu l-as fi pus pe Ramos, ci pe Lahm. Aseara cand m-am gandit la echipa asta, dar n-am mai vrut sa intru pe forum, o aveam gandita cu Xavi si Sneijder la mijloc, si van Bommel "inchizator", dar de dimineata am uitat de Sneijder si mi-a venit in minte Schweinsteiger, un jucator care face si "faza defensiva" si cea ofensiva. Si ba da, Muller e atacant. La fel cum sunt si Podolski si Kuijt, dar sunt folositi mai mult ca "aripi" in sistemele gandite de selectioneri.
in sitemul "folosit" de tine insa Muller e atacant. Ok , hai sa o lasam asa fiindca repet , e doar parerea mea.

Iar fundas stanga ,chiar printre cei mai buni din lume daca nu chiar cel mai bun , este Lahm. Si la campionatul asta chiar a avut un concurent serios in persoana lui Capdevilla . Un jucator ,poate prea discret, care alearga atat ofensiv cat si defensiv, recupereaza, centreaza, paseaza, deposedeaza (are notele cele mai mari pana acum la acest campionat mondial dintre TOTI jucatorii !!!).

In fine....
113

Casillas (Spania)
Benaglio(Elvetia)

Sergio Ramos (Spania)
Friedrich (Germania)
Mertesacker (Germania)
Pique (Spania)
Maicon (Brazilia)

Sneijder (Olanda)
Schweinsteiger (Germania)
Müller (Germania)
Gyan (Ghana)
Dos Santos (Mexic)
Boateng (Ghana)

Forlan (Uruguay)
Villa (Spania)
Higuain (Argentina)

-------------------------

112

Franta
Italia
Anglia
Grecia

C.Ronaldo (Portugalia)
Gomez (Germania)
Torres (Spania)
Huntelaar (Olanda)
Kaka(Brazilia)
Balonul lui Forlan

July 12th, 2010 | Fotbal international

Scuze, Xavi! Decarul Uruguayului a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale

Era Mondialul lui Messi. Pardon, l-am supărat pe Cristiano Ronaldo. Kaka, Robinho, Rooney şi Ribery aşteptau în anticameră. Uitasem că mingea e rotundă, chiar dacă seamănă cu un OZN. Vedete în zodia curcubeului. Au colorat superb prologul şi s-au volatilizat rapid, lăsînd în urmă regrete. Să nu neglijăm nici cutumele fotbalistice. Cel mai bun jucător al Cupei Mondiale provine, de regulă, de la campioană sau, în orice caz, de la finalistă. Supriză! FIFA l-a desemnat pe Diego Forlan MVP-ul turneului final. Vîrful lui Atletico Madrid a primit mai multe voturi decît olandezul Sneijder şi spaniolul David Villa. Xavi Hernandez nu a prins podiumul, deşi a fost unul dintre arhitecţii ce au demonstrat că se pot construi castele şi în Spania.

Uimit a fost şi Diego Forlan cînd a recepţionat mesajul amicului din Buenos Aires: “Felicitări, ai cîştigat Balonul de Aur!”. N-a mai apucat să-i răspundă, colegii au găsit de cuviinţă că evenimentul trebuie udat şi l-au aruncat în piscina hotelului. După ce şi-a schimbat hainele, a acordat primul interviu. A mărturisit că se aştepta mai degrabă să cîştige trofeul rezervat golgeterului, le-a mulţumit coechipierilor, privindu-l în ochi pe Suarez, şi a subliniat momentul magic al fotbalului din Uruguay. America de Sud a pierdut duelul cu Europa, dar nu a plecat cu mîna goală din Africa de Sud.

Un tip modest, fără ifose de star. La 12 ani a dat tenisul pe fotbal, pentru a-şi ajuta familia să plătească tratamentul surorii sale Alejandra, ajunsă în scaun cu rotile după un accident de maşină. Dincolo de inspiraţia lui Tabarez, de explozia lui Suarez, de tenacitatea lui Fucile, de ambiţia lui Gargano, Uruguayul a însemnat Forlan. Diego a fost liderul, salvatorul, fermentul. Golgeter şi servant. Tipul bun la toate fazele fixe. Un decar căruia Jabulani nu i-a ieşit din cuvînt. În afara vuvuzelelor, ne vom aminti şi golurile lui Forlan. A reabilitat un procedeu tehnic uitat: şutul de la distanţă. Degeaba ai posesie, dacă balonul nu intră în poartă. Un turneu final sărăcăcios a fost pigmentat de parabolele vîrfulului cu plete blonde şi muşchi de studiat la orele de anatomie. Forlan încheie incredibil un sezon în care a decis şi o finală de Europa League.
Atletico Madrid are emoţii. Vor curge ofertele pentru matador. Şi marii antrenori mai greşesc. Nu-i aşa, mister Ferguson?

Specialiştii au mers pe mîna lui Xavi, ziariştii l-au preferat pe Forlan. Discuţiile nu se vor opri curînd. Şi controversele fac parte din joc. În fotbal doar balonul e de aur, nu şi tăcerea.

http://blogsport.gsp.ro/fornade/2010/07/...ui-forlan/
Pages: 1 2
Reference URL's