Trebuie sa castigam acest ultim meci al sezonului
0-2 Goluri: Tucudean 2
eu vad un 0-0 de vacanta!!!
hai ca dam si noi unul macar: 1-1
(11-06-2010 02:22 PM)maryan Wrote: [ -> ]eu vad un 0-0 de vacanta!!!
hai ca dam si noi unul macar: 1-1
(11-06-2010 02:22 PM)maryan Wrote: [ -> ]eu vad un 0-0 de vacanta!!!
se poate urmari undeva acest meci? fie si live text
oau, acuma se joaca? lllooolll
Gaz Metan CFR Craiova - UTA 1:0 în min. 41
Gazdele au deschis scorul. Bujor a degajat o minge, craiovenii au recuperat-o undeva în zona centrală, a urmat o angajare frontală pentru Rioşanu, care a profitat de aşezarea proastă a fundaşilor centrali Mutulescu şi Pocuca. Rioşanu a scăpat de ei şi l-a învins pe Bujor cu un şut din marginea suprafeţei de pedeapsă.
http://www.observator.info/ultima-ora/ga...-in-min-41
(11-06-2010 05:15 PM)Xtreme Wrote: [ -> ]oau, acuma se joaca? lllooolll
Nu stiai cand joaca UTA?
Pauza 1-0 pentru Craiova, in minutul 43 am avut gol anulat :(
astept sa egaleze mexicul

Si care e legatura intre UTA si Mexic? Sau in cazul de fata, intre tine si UTA?
Sper ca Pecarov sa ramana si pentru sezonul viitor si-a asteptat randul si a profitat in meciurile in care a jucat inscriind aproape meci de meci. Printre putinii care au dat dovada de caracter.
din punctul meu de vedere, de caracter dai dovada in meciurile ESENTIALE!
min 73 Purece a driblat scurt un adversar, dar a tras în blocaj în loc să paseze în careu, unde aştptau liber Pecarov şi Ţucudean
min 79 UTA joacă dezinvolt la Craiova, părând echipa mai proaspătă pe acest final de meci. Din păcate o acţiune legată, cu şapte pase consecutive nu s-a finalizat pentru arădeni
Ii batem !!
Ia auzi aici: "UTA joacă dezinvolt la Craiova, părând echipa mai proaspătă pe acest final de meci. Din păcate o acţiune legată, cu şapte pase consecutive nu s-a finalizat pentru arădeni "
Botis, la numai 5 min de la intrarea pe teren face provoaca penalty:-((
Botis e junior, sau care Botis ?