CS Atletico-Fete
Stiu ca singura legatura a acestei echipe cu UTA e faptul ca cel care ne-a ajutat sa o infiintam e Dl. Meszar Alexandru, actualul director executiv al UTA-ei. Desi pentru unii pare doar o gluma, echipa exista si sunt fete care chiar iubesc ceea ce fac. De un an si doua luni, de cand am infiintat echipa, intalnesc tot felul de probleme in formarea unei echipe stabile, majoritatea fetelor ce au venit pana acum fiind doar sezoniere, aceasta fiind o problema foarte mare. Aici intervine si rugamintea mea..

Daca , cunoasteti fete interesate de fotbal, care ar dori sa faca performanta, nu ezitati sa le directionati catre noi..

Ar fi pacat sa moara fotbalul feminin aradean la scurt timp dupa ce a reinviat.

Multumesc!

[
attachment=1194][
attachment=1195]
Felicitari pentru post, chiar e o idee foarte buna.
Multumesc.

Am avut acum circa 20 de ani o echipa buna de prima divizie, chiar le urmaream cu atentie activitatea. Unele dintre jucatoare au jucat chiar si in echipa nationala feminina. Paulika, iti doresc mult succes in ceea ce faci!
Pai asta a fost, acuma mnha, asteptam si noi sa vedem ce va fi..

Astazi am primit si aprobarea pentru afise.. Deeeci.. Spirtii... PM me...

Mult succes! Poate vedem un meci al echipei voastre in deschiderea primului joc de liga I, in iulie!

Sa speram..

Doar ca pentru asta, avem nevoie de fete..
Bine ar fi sa ne completam in sfarsit echipa..

Ce culoare urata la echipament...
(18-04-2010 05:42 PM)Burebista Wrote: [ -> ]Ce culoare urata la echipament...
fa o sponsorizare si mergi la meciuri

Nu e echipamentul nostru, l-am imprumutat pentru prezentare, apartine celor din 94..

Noi nici macar echipament nu avem inca, si in plus daca am avea, ar fi galben cu negru.

naspa, ca si siahlau chiatraniamt

Poate Faceti si voi o colaborare cu UTA si jucati in alb-rosu... cu Insemnele UTA.
:)
Nu e chestie de echipament, nume, sau la ce echipa jucam momentan.. Omul care ne-a ajutat e acum la UTA, deci nu ar fi o problema asa mare sa schimbam club-ul.. DAR problema e ca nu avem ce sa mutam de la Atletico la UTA.. Nu avem ce echipa..
exista ceva campionat sau turneu feminin??
Da.

(19-04-2010 08:23 PM)Paulika Wrote: [ -> ]Da. 
superb atunci! tre s-o punem de-o galerie

:5:pentru fetitze

Chiar daca fotbalul feminim este aproape inexistent in Romania, Aradul a avut traditie si aici. In urma cu vreo 3 decenii a existat o echipa de fete numita Foresta Arad, iar in anii '90 imi amintesc ca am avut cea mai buna echipa din tara. Nu stiu daca momentan exista vreun campionat de fete, dar cu siguranta ar trebui organizat. La ce ne putem astepta insa din partea unei federatii total dezinteresate de viitorul fotbalului romanesc?
Redau un pasaj dintr-un articol despre Doina Gehl (prima femeie arbitru din Romania, nascuta la Arad in 1932), care a antrenat si o echipa de fete:
...
„Ce să fac!? Am antrenat şi fete”
O echipă a fost cea mai bună. A venit de la Bucureşti directivă să se facă campionat de fotbal feminin. N-am fost de acord. Faci când ai 10-12 echipe bune. Foresta Arad era bună, dar erau doar vreo 4 echipe bune în ţară. Trebuia să îmi bat capul cu fete. Am dat un anunţ la ziar. Au venit 60-70. Am ales vreo 20, foste handbaliste. Din astea se putea face ceva. A fost cea mai bună echipă, Foresta Arad. Le-a bătut pe cehoaice, pe unguroaice. Şi pe juniorii băieţi i-am bătut cu echipa de fete”.
Şi-a deschis şi o sală de gimnastică, la Constructorul: „Am descoperit multe gimnaste bune. Îmi plăcea să produc, să arăt ceva din munca mea”...
Nu stiam ca exista echipa de fete in Arad.Felicitari!

Exista echipa cam de un an... In martie s-a implinit un an de la primul antrenament oficial..

Exista de asemenea si campionat, numai sa avem si cu cine sa mergem acolo, ca echipele alea sunt bune... Noi nu suntem nici de jumate de echipa..

Multumesc..