07-02-2010, 02:52 PM
07-02-2010, 03:05 PM
Interesant, nemtii or picat cu turcii. Se pare ca vor juca doua meciuri in deplasare cu ei :)). Tot grupa A pare a fi cea mai grea, cu 4 echipe cu "pretentii". O alta lupta intresanta (in 3 de data asta) mi se pare din grupa H, cu Portugalia, Danemarca si Norvegia. Cea mai slaba pare a fi a Rusiei, unde pt locul 2 se lupta 3 echipe, dar destul de "subtiri" (Slovacia, Irlanda si Macedonia, castig de cauza cred eu ca v-a avea Irlanda). Restul grupelor nu cred ca o sa aibe "istorie".
Italia si Serbia, Franta si Romania, Olanda si Suedia, Croatia si Grecia, Anglia si Elvetia, Spania si Cehia.
Italia si Serbia, Franta si Romania, Olanda si Suedia, Croatia si Grecia, Anglia si Elvetia, Spania si Cehia.
07-02-2010, 03:54 PM
e greu sa presupui de acum cine se va califica peste doi ani. Sa incerc si eu un "pronostic" de genul celui facut de Mikky ....forma actuala si valoarea lotului le recomanda ca mergand la turneul final pe Germania, Austria, Rusia, Irlanda, Italia, Serbia, Franta, Romania, Olanda, Suedia, Croatia, Israel (ce cauta astia in Europa nu inteleg), Anglia, Elvetia, Portugalia, Danemarca, Spania, Scotia.....dar in doi ani se pot schimba multe in fotbal si sa avem parte de surprize mai mari decat Israel, Letonia sau Bosnia.
Grupa noastra nu e asa de usoara. Meciurile cu Albania, Belarus sau Bosnia nu sunt meciuri usoare la valoarea pe care am aratat-o ca si nationala in ultimii 2 ani. Ma bazez insa ca suntem totusi o echipa cu o experienta mai mare si care poate obtine rezultate mai bune ca celelalte 3 intr-o campanie pe termen lung.
Grupa noastra nu e asa de usoara. Meciurile cu Albania, Belarus sau Bosnia nu sunt meciuri usoare la valoarea pe care am aratat-o ca si nationala in ultimii 2 ani. Ma bazez insa ca suntem totusi o echipa cu o experienta mai mare si care poate obtine rezultate mai bune ca celelalte 3 intr-o campanie pe termen lung.
07-02-2010, 06:17 PM
(07-02-2010 03:54 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]e greu sa presupui de acum cine se va califica peste doi ani. Sa incerc si eu un "pronostic" de genul celui facut de Mikky ....forma actuala si valoarea lotului le recomanda ca mergand la turneul final pe Germania, Austria, Rusia, Irlanda, Italia, Serbia, Franta, Romania, Olanda, Suedia, Croatia, Israel (ce cauta astia in Europa nu inteleg), Anglia, Elvetia, Portugalia, Danemarca, Spania, Scotia.....dar in doi ani se pot schimba multe in fotbal si sa avem parte de surprize mai mari decat Israel, Letonia sau Bosnia.
Nu se califica doua echipe din fiecare grupa, ci doar prima clasata in cele 9 grupe, plus cea mai buna clasata de pe locul 2. Celelalte 8 echipe clasate pe locul 2 vor juca jocuri de baraj si se califica inca 4 echipe, plus cele doua tari organizatoare (Polonia si Ucraina), deci in total 16 echipe! Dar cred ca ai vrut sa spui echipele care se califica la turneul final si la baraj.
07-02-2010, 06:50 PM
opa, daca nu se califica locul doi, atunci nu ne calificam, evident...
07-02-2010, 07:04 PM
daaaa ? atunci sigur nu ne calificam :(((((
07-02-2010, 08:29 PM
Ce pesimisti ati devenit amandoi dintr-odata! De fapt, UTA sa promoveze ca in rest...
12-10-2011, 10:42 PM
Iată echipele calificate la Euro-2012:Spania,Olanda,Italia,Germania,Anglia,Franţa,Rusia,Grecia,Danemarca si cel mai bine clasat loc 2 Suedia.
Golgheterul calificarilor este Klaas-Jan Huntelaar jucatorul Olandei(Schalke 04) cu 12 goluri marcate.
Golgheterul calificarilor este Klaas-Jan Huntelaar jucatorul Olandei(Schalke 04) cu 12 goluri marcate.
13-10-2011, 02:21 PM
Barajele de calificare la Euro 2012
Turcia-Croatia
Bosnia Hercegovina-Portugalia
Cehia-Montenegro
Estonia-Irlanda
Meciurile sunt programate la 11/12 noiembrie (turul), respectiv 15 noiembrie (returul).
Turcia-Croatia
Bosnia Hercegovina-Portugalia
Cehia-Montenegro
Estonia-Irlanda
Meciurile sunt programate la 11/12 noiembrie (turul), respectiv 15 noiembrie (returul).
13-10-2011, 04:03 PM
Turcia - Croatia! WOW!!!
13-10-2011, 04:24 PM
Cel mai interesant meci de departe din toate punctele de vedere, chiar aseara m-am gandit la meciul asta ce interesant ar fi si se pare ca o sa il vedem... :D
Borba Hrvatska!
Borba Hrvatska!
12-11-2011, 02:01 AM
Turul barajelor de calificare
Turcia 0-3 Croatia (Olic min. 2,Mandzukic min. 32,Corluka min. 51)
Bosnia Hercegovina 0-0 Portugalia
Cehia 2-0 Montenegro (Pilar min. 63,Sivok min. 90)
Estonia 0-4 Irlanda (Eliminati Stepanov min.34,Piiroja min. 77 / Andrews min. 13,Walters min. 67,Keane min.71,min. 88)
ps: returul se joaca marti,15 noiembrie
Turcia 0-3 Croatia (Olic min. 2,Mandzukic min. 32,Corluka min. 51)
Bosnia Hercegovina 0-0 Portugalia
Cehia 2-0 Montenegro (Pilar min. 63,Sivok min. 90)
Estonia 0-4 Irlanda (Eliminati Stepanov min.34,Piiroja min. 77 / Andrews min. 13,Walters min. 67,Keane min.71,min. 88)
ps: returul se joaca marti,15 noiembrie
13-11-2011, 11:49 AM
Ce i-au mai troznit croatii pe spahii. :)
16-11-2011, 07:10 PM
Pot 1: Spain, Netherlands
Pot 2: Germany, Italy, England, Russia
Pot 3: Croatia, Greece, Portugal, Sweden
Pot 4: Denmark, France, Czech Republic, Republic of Ireland
urnele valorice pentru tragerea la sorti care va fi vineri 2 Decembrie pentru Euro 2012 Polonia si Ucraina.
Pot 2: Germany, Italy, England, Russia
Pot 3: Croatia, Greece, Portugal, Sweden
Pot 4: Denmark, France, Czech Republic, Republic of Ireland
urnele valorice pentru tragerea la sorti care va fi vineri 2 Decembrie pentru Euro 2012 Polonia si Ucraina.
16-11-2011, 07:45 PM
Nu lipsesc niste echipe?
Ucraina si Polonia, care ma gandesc ca sunt tot in prima urna. Scuze Sebastian
Ucraina si Polonia, care ma gandesc ca sunt tot in prima urna. Scuze Sebastian
16-11-2011, 07:48 PM
tarile gazda sunt in urna 1
cum ar suna o grupa cu spania, germania, portugalia si franta ?
cum ar suna o grupa cu spania, germania, portugalia si franta ?
16-11-2011, 08:18 PM
Urnele pentru tragerea la sorti Euro 2012
Urna 1: Polonia, Ucraina, Spania, Olanda
Urna 2: Germania, Italia, Anglia, Rusia
Urna 3: Croatia, Grecia, Suedia, Portugalia
Urna 4: Danemarca, Franta, Irlanda, Cehia.
si rezultatele din returul barajelor de calificare
Portugal 6 - 2 Bosnia & Herzegovina (C.Ronaldo min. 8,min.53,Nani min.24,Helder Postiga min.72,min82,Miguel Veloso min.80/Misimovic min.41,Spahic min.65,eliminat Lulić min.54)
Croatia 0 - 0 Turkey
Montenegro 0 - 1 Czech Republic (Jiracek min.81)
Ireland 1 - 1 Estonia (Ward min.32/Vassiljev min. 57)
Urna 1: Polonia, Ucraina, Spania, Olanda
Urna 2: Germania, Italia, Anglia, Rusia
Urna 3: Croatia, Grecia, Suedia, Portugalia
Urna 4: Danemarca, Franta, Irlanda, Cehia.
si rezultatele din returul barajelor de calificare
Portugal 6 - 2 Bosnia & Herzegovina (C.Ronaldo min. 8,min.53,Nani min.24,Helder Postiga min.72,min82,Miguel Veloso min.80/Misimovic min.41,Spahic min.65,eliminat Lulić min.54)
Croatia 0 - 0 Turkey
Montenegro 0 - 1 Czech Republic (Jiracek min.81)
Ireland 1 - 1 Estonia (Ward min.32/Vassiljev min. 57)
17-11-2011, 04:05 PM
Se stie deja ca Polonia este in grupa A iar Ucraina in grupa D de aceea nu i-am mai adaugat in urne.
02-12-2011, 09:06 PM
Grupa A: POLONIA, Grecia, Rusia, Cehia
Grupa B: Olanda, Danemarca, Germania, Portugalia
Grupa C: Spania, Italia, Rep.Irlanda, Croaţia
Grupa D: UCRAINA, Suedia, Franţa, Anglia
Grupa B: Olanda, Danemarca, Germania, Portugalia
Grupa C: Spania, Italia, Rep.Irlanda, Croaţia
Grupa D: UCRAINA, Suedia, Franţa, Anglia
![[Image: calificarieuro2012.jpg]](http://img40.imageshack.us/img40/1156/calificarieuro2012.jpg)