Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: toba in peluza???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Deschid acest topic sa vad cine ar fi de acord cu toba in peluza???
<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7PIZZR-3F6M"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/7PIZZR-3F6M" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></object>in sapca rosie tricou negru sunt eu la tobe...la faimosul 3-4 de la tm
fara tobe!
Ar fi un pas inainte aceasta toba pentru peluza noastra.
Cel mai bun exemplu care imi vine in minte este acesta
http://www.youtube.com/watch?v=JZuOwp-ljTk sec 0:59
cine s-o bata? crezi ca ai nevoie de toba la 100 de persoane? o sa se auda numai toba...noi p**a !
Turi, daca te "legi la cap" sa fii tobosarul galeriei asa cum erai pe vremuri merita sa discutam subiectul. Totusi asa cum zice si red_skin, in ziua de azi toba nu prea se mai gaseste prin galerii, exceptie sunt galeriile care au niste tobosari adevarati care cunosc meserie.
Pentru noi ar suficienta o singura toba mare insa sa fie cineva capabil sa o bata. Oricum, mai astept si alte pareri si in final luam o decizie.

Chere, cred ca ne strangem mult mai mult de 100 de oameni in peluza, nu asta ar fi problema.

Cel mai bun exemplu de ce poate face o toba (nu exclud nici aportul vocal):
http://www.youtube.com/watch?v=F8NOoWoaZ84
(12-12-2009 01:46 AM)red_skin Wrote: [ -> ]cine s-o bata? crezi ca ai nevoie de toba la 100 de persoane? o sa se auda numai toba...noi p**a !

cativa ani am batut-o eu....daca te uti pe youtoube la poli -UTA 3-4 ai sa ma vezi in mijloc dirijand alti 2 tobosari....ma rog iti bat samba la nunta ta daca vrei.......iti spun eu ca e meser......dar alegerea e a noastra in grup...eu sunt dispus sa o bat din suflet pt Arad PT UTA....nu conteaza ca suntem 50 sau 100...da bine ascultama
(12-12-2009 01:48 AM)Kidu Wrote: [ -> ]Turi, daca te "legi la cap" sa fii tobosarul galeriei asa cum erai pe vremuri merita sa discutam subiectul. Totusi asa cum zice si red_skin, in ziua de azi toba nu prea se mai gaseste prin galerii, exceptie sunt galeriile care au niste tobosari adevarati care cunosc meserie.
Pentru noi ar suficienta o singura toba mare insa sa fie cineva capabil sa o bata. Oricum, mai astept si alte pareri si in final luam o decizie.

Chere, cred ca ne strangem mult mai mult de 100 de oameni in peluza, nu asta ar fi problema.

daca s-e decide sa fie toba in peluza eu imi dau cuvantul ca am sa raman la Arad si o sa fac tot ce imi sta in puteri.......CA SI ACASA NU E NICIUNDE.......ma rog decidetiva....eu sunt dispus...o fac din suflet cum am zis....PT UTA Arad
stiu ca o toba te ajuta sa tii ritmul cantecelor, batailor din palme dar nu cred ca o sa ˝prinda˝ la Arad. turi, vremurile s-au schimbat, nu mai e perioada din 2000 cand toba era obligatorie. eu imi doresc un aport vocal bun al peluzei fara ajutorul tobei. daca pe viitor o sa ne extindem in peluza si nu o sa mai fim in stare sa ne sincronizam atunci poate ca as fi deacord. reper, cred ca toba te ajuta doar la ritm!
(12-12-2009 02:00 AM)red_skin Wrote: [ -> ]stiu ca o toba te ajuta sa tii ritmul cantecelor, batailor din palme dar nu cred ca o sa ˝prinda˝ la Arad. turi, vremurile s-au schimbat, nu mai e perioada din 2000 cand toba era obligatorie. eu imi doresc un aport vocal bun al peluzei fara ajutorul tobei. daca pe viitor o sa ne extindem in peluza si nu o sa mai fim in stare sa ne sincronizam atunci poate ca as fi deacord. reper, cred ca toba te ajuta doar la ritm!
vocea e un ritm ce incercam sa il controlom sute in peluza....dar unii o fac fara resentimente.....lasama sa ii controlez si eu......imi dati sansa asta.....uite in 2 sapt eu cumpar o toba si o voi bate la un amical...fara voce......eu voi bate la un meci intreg...si discutam dupa aia..doar vreau sa fiu ascultat...adica toba....
la unele cantece ne cam grabim si nu tinem ritmul.chiar avem nevoie de o toba!
<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dVByuhUJUwo"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/dVByuhUJUwo" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></object>nu stiu daca postez bine de pe you toube dr ma straduies...adica daca in liga d italiana se poate eu zic ca merita incercat...datimi o sansa....att cer....am urmarit ce se canta la noi in peluza.....clar ca la unele nu merge toba dar la unele se potriveste ca si o manusa....si toba pe care vreau sa o duc e de la opera....trebuie suspendata cu basu spre gazon...ma rog...incercam de vreti si sa vedem cum iese...
http://www.barlettacalcio.it nu fac reclama nu ma intelegeti gresit dar ii urmaresc de ceva vreme si eu zic ca e frumos..poate foarte frumos.....daca am fi si noi pe jumate ca ei..sunt dispus sa iau legataura cu ei sa iau lectii la toba pana ce incepe returu...dar din cate am urmarit nu e nimic nou pt mine......voi decideti..scuzatimi postuile una dupa alta...dar e 6 dim si nu am somn tot ii urmares....ei mi se par cei mai ok la toba si cantat in peluza.....astept pareri....
Sunt de parere ca nu ne trebuie nicio toba, peluza trebuie sa se auda din vocile noastre nu din alte instrumente, nu avem nevoie de asa ceva. La ora actuala cred ca o toba ne-ar acoperi partial tinand cont ca peluza nu o umplem, deocamdata. Parerea mea e ca o toba ar strica totul.
eu cred totusi ca o toba batuta de un meserias ar aduce un plus in peluza, repet batuta de un meserias!
asa cred eu poate gresesc!!!
cu o toba ar simti ritmul tot stadionul la unele cantece si ar fi mult mai frumos sa se cante pe acelasi ritm...CU UTA PANA LA MOARTE
sunt 100% pt toba.
chiar nu accept galerie fara toba, bineinteles ea nu se utilizeaza pe tot parcursul meciului; sunt melodii care sunt acompaniate de toba si altele care nu.
fenomenul ultra nu are nici o legatura cu utilizarea tobei. sunt multe grupari de ultrasi mai ales din sarbia, balcani sau turcia care fac o atmosfera extraordinara.
Si eu sunt pentru toba mi s-a facut piele de gaina cand am vazut linkurile de mai sus,e alta senzaie iti sare inima din piept daca e cineva sa o bata calumea,dar in acelasi timp vad ca sunt unii care nu sunt deacord.Cea mai buna solutie ar fi sa se incerce cateva meciuri cu tobe iar daca nu merge asta e.Cum a zis si Tofu merita o sansa.
merita omul o sansa !!!
si eu sunt pt toba :)
sunt de acord cu toba
80 % din ultima postare video o face ritmul dictat de toba!
conteaza enorm dar raman la parerea ca trebuie batuta de un meserias!!!
sunt de acord cu acordarea unei sanse lui Turi!!!
putem incerca ce avem de pierdut, eu zic ca avem doar de castigat!!!
ce avem de castigat o sincronizare mai buna in tribune si o atmosfera unica in Romania facuta de o peluza UNICA in Romania!!!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's