Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Intalniri suporteri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dacamai exista vreun topic cu intalniri imi cer scuze. io nu l-am vazut.
propun o intalnire intre suporterii UTA-ei pentru o discutie serioasa despre ultimele evenimente de sambata seara.
daca e un topic nepotrivit stergeti-l. daca nu vin cu o propunere pentru miercuri ora 19 sau 20 la PUB.
prezent
prezent
ora 19:00 ramine,da?
Ora exacta, va rog, sa stabilim a.i. sa stie toata lumea. Cipri, Dani? 19 sau 20?
ora 19
Toti utistii adevarati sunt invitati duminica la Old Lady's Pub, inca de la ora 18, pentru a viziona impreuna meciul ce poate decide campioana Romaniei (partida va incepe de la ora 20). Fara sa jignim pe nimeni (m..e timisoara) noi, utistii pur-sange vom tine pumnii celor de la galati ------ mi-a spus azi Colin sa scriu pe forum, dar mi-a luat-o gsp.ro inainte.... nu stiu cat de bine...

Cum nu se uită o rivalitate: fanii lui UTA sunt chemaţi să susţină Galaţiul!
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cum-nu-s...40136.html

Rivalitatea dintre UTA şi Timişoara nu cunoaşte limite. Deşi le despart un eşalon fotbalistic, Poli luptîndu-se duminică la Oţelul pentru supremaţia în Liga 1, iar UTA pentru a scăpa definitiv de grijile unei retrogradări după penalizarea de 12 puncte în liga a doua, fanii arădeni nu concep ca titlul ar putea să ajungă la doar 50 de kilometri depărtare.
Suporterii au fost convocaţi duminică seară într-un pub din oraş, pentru a le ţine pumnii elevilor lui Dorinel Munteanu în meciul ce poate fi decisiv pentru stabilirea campioanei României! "Nu dorim să jignim pe nimeni, dar nu putem concepe ca Timişoara să aibă primul titlu din istorie, de aia e normal să le ţinem pumnii formaţiei lui Dorinel. Oricum, Timişoara mai are mult pînă să ajungă la 6 titluri şi două Cupe, cu care ne mîndrim în Provincie", a explicat unul dintre fanii formaţiei arădene.
Derby-ul care poate decide campionatul 2010/2011 se va juca duminică, la Galaţi, între Oţelul şi Poli Timişoara, iar meciul va fi transmis live de DigiSport şi va fi liveTEXT pe GSP.RO.
ce timpenie...
1313131313
nu stiu cine a avut ideea insa...una e sa nu sustinem echipa din Timisoara si alta e sa ne "afisam" in acest mod cel putin "straniu"
In alte tari, Anglia de exemplu e ceva normal, la noi tare imi e ca va fi receptat ca o forma de frustrare. E un mod mai interesant si mai placut de a vedea un asemenea un meci dar parca preferam sa nu apara in presa chestia asta.
a fost ideea lui colin, dar eu cred ca nu a vrut sa ii iasa chiar asa...
mie mi-a zis sa scriu pe forum in ideea de a ne strange noi, utistii...
a mai zis ca vorbit si cu romanescu, dar nu cred ca a zis sa apara in presa...
subscriu la cele spuse de edeanbeast
una-i una alta-i alta.
ca nu avem cum sa nu ne intereseze acest meci pentru ca rivalitatea cu echipa din Timisoara e prea puternica e una. ca noi ca utisti nu putem inghiti darmite aplauda o performanta a rivalilor. ca nu cred ca e vreun utist care sa se bucure pt echipa rivala ...dar de aici pana la a lansa in presa convocari ale utistilor pentru a tine pumnii stransi galatenilor e cale tare lunga.
si e in primul rand o chestiune de tinuta si de sange-n glanda
Altele cele.. ar fi mai bine vorbite in privat si nu pe forum..
nu se mai face o intilnire intre Craciun si Revelion ?
In 28 decembrie va fi Revelionul Utistilor ca in fiecare an la OLP.
deci in 28.12.2011 la OLP intilnire, la ce ora ?
De obicei la 18-19-20 ...fiecare de cand vrea sa inceapa "revelul" :)))
La 0.00 cine face revelu in Arad ne intalnim in piata?
Eu zic ca la obeliscul ala din mijlocul pietii ar fi ok sa cantam pentru UTA !
Ce ziceti ?
Sa nu aduceti pocnitori...
Reference URL's