Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XIII: UTA - FCM Tg Mures (sambata, 07.11.2009, ora 19)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Un meci de 6 puncte, ca sa ramanem pe primul loc trebuie neaparat sa batem si cred ca de data asta o sa facem un meci mare.
Cu multa atentie in joc si putin noroc putem sa batem . Speram sa se concentreze baietii la maxim.
3 puncte si atat!
dupa anularea rezultatelor cu cfr tim suntem la egalitate cu fcmpdltgmures dar ei au miercuri restanta cu simleu.
pe astia ar trebui sa-i capacim pana le suna apa-n capu ala portocaliu.
nu pot uita modul cum ne-au futizat in prima etapa a sezonului trecut, cu arbitrajul ala infect iar in retur nu am jucat cu ei nefiind programati.
Avand o saptamana la dispozitie, sper ca baietii sa fie bine odihniti iar sambata sa facem un meci mare. Cum spune si cip_leo, trebuie sa ne razbunam pentru maniera in care ne-au luat punctele in disputele precedente. Vom bate 2-0.
si eu am incredere in baieti si sunt convins ca vom face cel mai bun meci al nostru din turul asta!

Vom CASTIGA 3-0 !!!

in felul asta vom demonstra ca suntem echipa care merita sa fim pe locul 1!
trebuie sa castigam ca sa ramanem acolo sus....
pronostic 2-1 Goluri:Pecarov si Digbeu
Meci pe care il vom castiga prin determinare. Foarte important va fi aportul publicului. Am incredere ca vom avea o seara de sambata foarte frumoasa!
Daca TgMures bate la Simleu, ceea ce e probabil, si noi ii batem acasa, deci revenim pe primul loc. E frumos s-o vezi pe UTA pe primul loc, neinvinsa. Se simte iz de promovare...
Meci decisiv, speram cat mai multa lume la stadion, cu toate ca meciul va fi transmis la tv, si speram in victorie.

Daca ne provoaca tg mures prima infrangere din sezon, o sa le zic cu cea mai mare placere tot ce stiu eu pe maghiara.
In acest campionat nu avem cum sa pierdem meciuri pe propriul teren.
fie-ti gura aurita, dar sincer mi-e frica de meciul asta
Va fi cel mai greu meci de pana acuma!Dar avand in vedere ca ei au restanta miercuri, sper sa fie obositi si sa reusim macar o remiza desi ne dorim cu totii o victorie!
imi pare rau sa te dezamagesc, dar poate la restanta vor fi obositi, deoarece din cate stiu eu, restanta o joaca miercurea viit (10 nov)
Sunt de aceeiasi parere cu mario...este cel mai greu meci de pana acum!
Sper sa ramanem neinvinsi si dupa hop-ul asta...Pronostic 1-1...
Nu e nici un meci decisiv, e prematur sa te gandesti la promovare in etapa 13. Daca vrem sa impunem respect meciurile de acasa trebuie castigate neaparat iar sambata e un bun prilej de a arata de ce suntem in stare.
Doamen da sa fie cum zice albrosu, dar mi-e frica de meciul asta. Dupa cum am jucat la Deva, cu Jiul si Turda, daca nu se schimba ceva in jocul echipei tare mi-e ca sa asistam la prima infrangere.
Oricum noi trebuie sa fim prezenti in numar cat mai mare (sper sa se depaseasca recodul de la meciul cu Jiul) si sa ii sustinem pe baieti, iar la final sa ii aplaudam indiferent de rezultat.
HAI UTA!
Vad ca sunteti foarte optimisti(ceea ce este normal), dar sa nu ne subestimati! Echipa joaca mai bine in deplasare(suntem inca neinvinsi in deplasare) , ceea ce ar trebui sa va ingrijoreze un pic :) . Probabil fcm va merge la un 0-0, dar daca vor avea ocazia, vor da gol prin contra-atac, ceea ce este punctul nostru forte. In rest numai bine...eu prevad un 1-1.
Respect UTA si Fortza FCM!!!
fara arbitrii si alti colorati oranj sunteti zero. asa ca UTA-FcmpdlTgMures 3-0
Noi suntem neinvinsi atat acasa cat si in deplasare. :p De data asta nu va vor scapa de infrangere nici arbitrii, nici FRF, nici Base, nici tot PDL-ul.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's