Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Wallpapers
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
@kidu - cam asa arata sigla de care vorbeam in seara asta la stadion

[Image: th_UTA-redstripes.jpg]
Exact asta si vroiam. Sper sa fie si altii de acord cu ea pentru banerul ala de la tribuna a II-a.
eu unul nu sunt de acord cu "fotbal club" de deasupra triunghiului. de ce? pt ca sigla UTA-ei e doar triunghiul iar toate adaugirile la sigla gen fotbal club, fc municipal etc s-au facut in ultimii 20 de ani mai ales odata cu schimbarile formei juridice.
sigla cu fotbal club, cu Arad sau cu alte adaugiri poate fi folosita pe bannere publicitare, materiale promotionale, printuri, programe ca sa inteleaga clar ca e vorba de UTA ca club de fotbal din Arad dar pe stadionul nostru chiar nu vad de ce sa nu punem sigla simpla, triunghiul
Era doar o sugestie, nu tin mortis sa fie insa mie mi se pare ca arata mai bine cu FOTBAL CLUB, mai completa.
asa ar trebui sa fie
Am discutat cu Cip. Reprezentarea aia e doar una schematica. Niciodata nu tin minte sa fi vazut vreo sigla in care UTA e scris cu negru. In momentul cand cei de la OSIM au intocmit acel document nu cred ca au pus ei baza atat de mult pe detalii, mai ales ca pana atunci brandul UTA nu a fost inregistrat nicaieri.
prima sigla a fost asa cum o vezi pe cea pusa de mine doar ca scria ITA cu negru, defapt si drapelele ce flutura atunci in jurul stadionului aveau si ele forma aceasta triunghiulara
Da, Relu, sunt de acord cu tine insa asta nu inseamna ca trebuie sa ramanem tot la designul anilor '40. Nu zic sa schimbam sigla insa "faceliftul" ala cu FOTBAL CLUB mie mi s-a parut foarte ok si sigla arata mai completa. Desigur, e doar o parere personala.
(14-09-2010 10:16 PM)Spirty Wrote: [ -> ]@kidu - cam asa arata sigla de care vorbeam in seara asta la stadion

[Image: th_UTA-redstripes.jpg]

Si eu spun ca acesta este cel mai reprezentativ model de stema pentru UTA.
[Image: wallpaper2r.jpg]

M-am jucat si eu putin cu potosopu'...
Foate tare ideea.... bravo
Si tot la ideea lui Burebista am facut si eu:
http://imageshack.us/photo/my-images/828...eruta.jpg/
Felicitari! Excelent! (mai ales idea 4111)
Cine face niste wallpapere la rezolutii wide (1280X800;1440x900; 1680x1050; 1920x1080)?
Pot incerca eu, ai vreo idee cum sa fie?
Fa-le cum consideri tu pentru ca oricum te pricepi mai bine. Merci!
Stema la res mare,redimensionata de Tolca Denis Marcel: http://imgur.com/Fpvdt
Prefer mai mult stema in formatul facut de Sergiu. Cele 3 proportii verticale rosu alb rosu trebuie sa fie egale pe latime. Plus scrisul UTA arata mai bine ingrosat.
Pages: 1 2 3
Reference URL's