Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XII: Muresul Deva - UTA (sambata, 31.10.2009, ora 11)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Bajko Barna: "Batem UTA!"

Killer-ul Jiului, Bajko Barna atenţionează "Bătrîna Doamnă" că va avea soarta "minerilor" sîmbătă la Deva.

Atacantul Mureşului Deva, Bajko Barna (în vişiniu) marcatorul golului care a provocat prima înfrîngere a Jiului în acest sezon chiar la Petroşani a pus gînd rău şi liderului UTA Arad.
Nerefăcut complet după accidentare suferită la copasa dreaptă în finalul meciului de la Petroşani, Bajko Barna s-a antrenat separat de echipă în această săptămînă însă spune că este gata să joace şi într-un picior contra UTA-ei.
"Victoria contra Jiului ne-a refăcut moralul. Nu ştiu dacă o să joc titular cu UTA însă o repriză tot am să intru atât cât să dau un gol şi Aradului. Simt că putem învinge şi pe UTA. Ar fi extraordinar", a spus Bajko care în acest campionat a marcat 3 goluri: două cu CFR Timişoara şi unul cu Jiul.

Autor: Remus Suciu

http://ligab.gsp.ro/stiri/765/bajko_barn...m_uta.html
am incredere ca putem castiga la deva si vom castiga !!!
deva - UTA 0-2 (Dodo,Tucudean)!!!
fara un joc reusit dar cu punctele luate, pronostic : 0-2
Deva nu prea a facut mare lucru in acest campionat, numai un ageamiu poate sa creada ca a castigat pe teren meciul cu Jiul la Petrosani! Tocmai de aceea trebuie sa batem, sa ne mentinem in frunte! Bun si un 1-0! Golul? Ar fi cazul sa mergem pe mana lui Pecarov si atunci cred ca el va inscrie!
sper sa castigam ca sa ramanem acolo sus in clasament
2-0 Goluri:Pecarov si Tucudean.....dar cu putine emotii pe final :D.......
Merg pe un 0-1.
Suntem mai buni ca ei, daca invingem nu surprindem pe nimeni; daca pierdem sau facem doar egal vor aparea tot felul de scenarii.
Conteaza rezultatul, e adevarat, dar mai important este ca UTA exista, joaca, ba mai mult e si pe primul loc.

Forta UTA !!!
Sper sa castigam. Avem nevoie de victorie pentru ca urmeaza meciuri grele cu Targu Mures, Arges, Otopeni...
Batem 1-0!
Meci greu, Deva are moral si dupa cate stiu eu (desi vad ca sunt si alte pareri, poate mai documentate) e o echipa care joaca bine pe teren propriu. Noi avem jucatori accidentati, obositi sau in scadere de forma. La fel de adevarat e insa ca aceeasi jucatori au caracter, vointa si, zic eu, valoare superioara. Daca trecem cu bine de meciul asta, avem o saptamana sa ne refacem fortele si cred ca pana la finalul campionatului vom calca totul in picioare.
Ca o parere personala, Pocuca si Batin ar trebui menajati iar Pecarov trimis in teren din primul minut. Dar repet, este doar o parere personala.
Sper si cred ca vom castiga la Deva, mai ales ca am si pierdut 2 puncte in meciul de acasa cu Jiul. N-am o preferinta la marcatori, oricine va marca si va aduce 3 puncte necesare echipei, va fi OK!
FORZZA UTA!
Primele postari sint tot timpul ultraoptimiste,toate prevad o victorie la Deva,chiar facila. Posibil,doar ca Deva acasa este intens ajutata,ca acum are si ceva echipa,UTA nu este in forma (nici nu a fost pina acum).
Asa ca astept: Popa sa revizuiasca fundasii laterali (probabil va reapare "utilul" Mihut),sa-si struneasca fundasii centrali (prea multe greseli ,recente),sa incerce sa si paseze,nu doar "joc simplu,fara complicatii",adica bubuiala peste mijlocasi.N-ar strica sa mai incerce si pe altii. Apropos Leucuta nu ar putea fi incercat pe stanga ? Dar Pecarov ?.Copil sau Galca chiar nu pot prinde echipa ?.Nu se poate gasi un inchizator mai bun ca si Chindris sau Apostol,pentru care pasa inapoi este lege) ? Edson funsa central nu ar putea ? Daca si asa nu avem mari obiective macar sa jucam frumos si sa ne facem o structura de echipa,pe care cu 3-4 alte achizitii sa o facem "de promovare".
si eu as vrea sa ii vad pe Galca si Pecarov in teren la Deva
Daca nu se schimba ceva in jocul echipei(sistem de joc,formula de start,etc.),va fi greu.
totusi sper intr-o victorie a UTA-ei,pt. ca sunt aradean si nu am cum sa nu fiu optimist
BAFTA UTA !!!!!!!!11
24.10.2009 Liga 2 Etapa 11 Jiul Petrosani 0 - 1 Muresul Deva
17.10.2009 Liga 2 Etapa 10 Muresul Deva 0 - 1 CSM Rimnicu Vilcea
10.10.2009 Liga 2 Etapa 9 Dacia Mioveni 2 - 0 Muresul Deva
07.10.2009 Liga 2 Etapa 1 CS Otopeni 5 - 1 Muresul Deva
03.10.2009 Liga 2 Etapa 8 Muresul Deva 0 - 2 FC Silvania
26.09.2009 Liga 2 Etapa 7 Fortuna Covaci 2 - 0 Muresul Deva
19.09.2009 Liga 2 Etapa 6 Muresul Deva 4 - 1 CFR Timisoara
12.09.2009 Liga 2 Etapa 5 FC Bihor 3 - 0 Muresul Deva
05.09.2009 Liga 2 Etapa 4 Muresul Deva 2 - 1 FC Baia Mare
29.08.2009 Liga 2 Etapa 3 Gaz Metan Craiova 2 - 2 Muresul Deva
22.08.2009 Liga 2 Etapa 2 Muresul Deva 1 - 0 Minerul Lupeni

Meciuri disputate acasa
Mureşul Deva 5 3 0 2 7-5 2 9

Concluzia: daca Silvania si Rm Valcea au batut la Deva, noi de ce nu?
Oricum, nu va fi usor. Vad un egal..,1-1
Cu speranta ca Popica va schimba un pic echipa, o sa facem 3-0 pentru noi. Dar repet..doar daca Popica da sansa si altor jucatori in atac si mijloc in special.
Rm Valcea nu a meritat sa bata la Deva , au castigat printr-un gol din penalti , in conditile in care Deva a ratat un penalti , si repriza a 2-a au fost mai mult decat superiori Deva, chiar si un egal nu ar i fost corect in meciul ala.
minutu 15...deocamdata nu avem nici un sut pe poarta...sper sa isi revina cat mai repede...pronostic 0 - 1 (golul nu conteza cn marcheaza)

CU UTA PANA LA MOARTE!!!
Cam sunt calare pe noi:-((
Formatia este previzibila (Roman pe stg,a luat galben,deja, si Mihut pe drpt,2 inchizatori),3 in atac,8 se apara,deocamdata din ce se vede si se aude(la radio),ii asteptam sa se descopere,cu speranta sa nu gafam in aparare.O tactica ce a dat roade pina acum.
Ps Am luat gol Lintaru min 23,pacat
am luat-o.... 1-0 min 25
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's