Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Mos Craciun utist!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
In acest topic va rog sa va faceti cunoscute parerile privind organizarea unei actiuni cu ocazia sarbatorilor de iarna, actiuni ce priveste acordarea unor cadouri si/sau ajutoare pentru copii, batrani, etc.
As vrea ca in aceste actiuni ,"sub patronajul Suporter Club UTA" sa fie implicati si membri peluzei, suporteri de tribuna a 2-a sau 1-a si membri ai forumului UTA.
postez aici si un sondaj referitor la cum si pe cine sa ajutam pe langa "mos craciunul" din fata bradului.
parerea mea: identificarea unor persoane sau familii cu probleme deosebite, carora sa le acordam un ajutor regulat si nu doar la sfarsit de an. in cazul in care nu putem identifica astfel de persoane sa ne canalizam atentia spre una din propunerile din sondaj.
ajutorul nostru nu trebuie sa conste doar din sume de bani si materiale promotionale cu UTA ci si din obiecte, imbracaminte, incaltaminte, rechizite, etc.
topicul asta ramane aici maxim pana la sfarsitul lunii noiembrie dupa care functie de pareri vom lua de comun acord o hotarare si vom demara strangerea de bani, obiecte, etc.
P.S. pe forumul SCU parerile s-au impartit insa majoritatea oscila intre o casa de copii si o familie cu probleme deosebite.
cred ca ai putea sa mai adaugi o categorie in sondaj : fosti jucatori ai clubului UTA.
ma gandesc ca sunt cativa care ar avea nevoie de o mica atentie din partea noastra.
eu as fi votat toate cele de mai sus , insa cum trebuia sa aleg doar una am votat pentru copii mai putin fericiti de la o casa de copii.
Aceeasi parere o am si eu, copiii.
Toti au nevoie de ajutor , dar si eu zic ca copiii , mai ales ca este vorba de Mos Craciun
eu zic ca ce cei care ar trebui sa primeasca acele cadouri sunt copiii de la o casa de copii
Copiii de la casa de copii pentru ca asa exista o sansa sa creasca in spiritul UTA. Batranii ar trebui ajutati intr-o campanie separata pentru ca Mos Craciun pentru ei nu-i chiar asa important si daca pana acuma nu au tinut cu UTA, nu cred ca mai e vreo sansa. Astia mici macar pot invata cate ceva.
Reference URL's