Odata cu partida de ieri m-am convins ca cristi va fi unul din oameni cheie in acest sezon ,si merita un thread pe acest forum.recunosc am fost putin nemultumit la inceputul sezonului deoarece nu sau facut eforturi mai mari pentru pastrarea lui marne ,dar astazi pot sa admit ca cine a luat hotararea de a se merge pe mana lui balgradean nu sa inselat.oricum un mare merit pentru forma foarte buna a lui cristi o are fara discutie dan tapos ,unul din cei mai buni antrenori de portari din romania.
Intr-adevar, un mare cistig pentru UTA. Sper sa fie al nostru - in mod oficial - si asta cit mai repede.
Merita , in orice caz. Pe noi ne`a scos de multe ori din rahat. Bravo lui.
http://ligab.gsp.ro/stiri/1565/talent_li...oamne.html
Quote:Talent LigaB / Cristi Bălgrădean, „îngerul păzitor” din poarta Bătrânei Doamne
Portarul de 22 de ani încheie un an excelent. E numărul unu la UTA, primind doar 10 goluri în turul campionatului, iar Răzvan Lucescu l-a convocat la lotul naţional Under 23.
- Cristi, care sunt momentele esenţiale ale lui 2009 pentru tine?
- Trecerea de la Gloria Arad la UTA, în vară, apoi meciurile bune din campionat, cum ar fi cele cu Dacia Mioveni sau CS Otopeni. Iar finalul a fost excelent, cu convocarea la lot.
- Aveai deja experienţa ligii secunde cînd ai ajuns la UTA. Cum apreciezi seria a doua?
- Una echilibrată, cu destule echipe care joacă un fotbal bun. Mă refer la FC Argeş, CS Otopeni, Universitatea Cluj sau FCM Tg. Mureş.
- Deşi UTA are probleme mari de ordin financiar, voi, jucătorii, aţi spus de mai multe ori că vreţi promovarea.
- Păcat că plătim pentru greşelile făcute de alţii. Sperăm să se rezolve şi să ajungem unde ne dorim.
- Ionuţ Popa a spus că tu ai avut cea mai bună creştere, dintre tinerii UTA-ei.
- Îi mulţumesc că m-a nominalizat. Probabil că dacă nu aveam această creştere, puteam să mă las de fotbal...
- În urmă cu cîţiva ani, fostul portar al UTA-ei, Emil Szabo, ţi-a prevăzut un viitor frumos, observînd că îţi place în poartă. N-ai momente când regreţi că te-ai făcut portar?
- Nu, îmi place mult ceea ce fac. E cel mai greu post dintr-o echipă. Ca atacant, poţi rata 10 ocazii, înscrii un gol şi e bine. În poartă, dacă scoţi 10 mingi şi scapi una...
- Prestaţiile bune te-au adus în atenţia lui Răzvan Lucescu şi ai fost convocat la lotul Under 23. Cum a fost?
- Păcat că nu s-a mai disputat amicalul cu lotul de tineret, dar, pentru mine, e bine că am fost selecţionat. Domnul Răzvan Lucescu ne-a comunicat că primul contact e important şi că ne va urmări în continuare. Am fost convocat alături de stelistul Cezar Lungu. Ne ştiam de vreo 3 ani, de la loturile naţionale de juniori.
- La UTA te pregăteşti cu Dan Ţapoş.
- Nea’ Dan e cel care m-a readus pe drumul bun. Contează foarte mult să ai un antrenor bun de portari şi cred că în vestul ţării nu e nimeni mai bun decât el.
- S-a vorbit că eşti în atenţia echipelor Poli Timişoara, Astra Ploieşti…
- Eu nu ştiu nimic.
- Ce-ţi doreşti de la 2010?
- Cît mai multe împliniri, sănătate, să trecem peste toate şi să promovăm!
Ionuţ Popa despre Cristi Bălgrădean
„A devenit un jucător serios. Aunci când l-am cunoscut era ca un ‘copil nebun’. Îmi place că nu mai are glumele pe care le avea la început, s-a cizelat şi în anturajul în care a făcut pregătirea, dîndu-i un antrenor foarte bun, pe Dan Ţapoş. Astfel, gîndirea lui a fost schimbată. El e jucătorul care a avut cea mai mare creştere în ultimul an”.
interviu de Radu Romanescu
mie Pantilimon nu mi se pare a fi un portar de o valoare foarte ridicata..nu conteaza ca joaca la Poli,dar Balgradean la ce sezon o avut..daca o tine pe drumul asta,o sa ajunga mare..unul dintre cei mai mari portari romani..si ca iubitor de fotbal si ca aradean,normal ca ii doresc bafta..dar un transfer la U Cluj,ar fi un pas inapoi pentru Balgra..
Acolo nici Hutan nu mai e titular in poarta. L-a adus Walter pe ala de la dinamo, acum ala apara ( si nu cred ca e mai bun ca Hutan ). Ma rog... nu stiu daca are vreo legatura, dar cred ca dintre UTA si Cluj , lui Balgra i-ar fi mai bine aici.
eu cred ca daca Busca ar fi dat atat ar fi plecat,pt ca la noi nu sunt bani,si daca ar fi fost la noi mai multi ca la ei am fi adus si noi jucatori de la ei,numai ca ei nu au nimic interesant,sunt subtiri
(15-03-2010 10:43 PM)R-1946 Wrote: [ -> ]eu cred ca daca Busca ar fi dat atat ar fi plecat,pt ca la noi nu sunt bani,si daca ar fi fost la noi mai multi ca la ei am fi adus si noi jucatori de la ei,numai ca ei nu au nimic interesant,sunt subtiri
cu precizarea ca din banii pe balgradean sau tucudean, sau chindris sau oricare altul din lotul atletico-gloria UTA nu se alege nici cu 20 de bani
(16-03-2010 04:49 PM)cip_leo Wrote: [ -> ] (15-03-2010 10:43 PM)R-1946 Wrote: [ -> ]eu cred ca daca Busca ar fi dat atat ar fi plecat,pt ca la noi nu sunt bani,si daca ar fi fost la noi mai multi ca la ei am fi adus si noi jucatori de la ei,numai ca ei nu au nimic interesant,sunt subtiri
cu precizarea ca din banii pe balgradean sau tucudean, sau chindris sau oricare altul din lotul atletico-gloria UTA nu se alege nici cu 20 de bani
Binenteles....dar mi-ar fi fost ciuda pt.faptul ca sunt aradeni si pe deasupra sunt si talentati,daca te uiti la noi in tara in ultima vreme nu mai apar jucatori tineri de valoare decat la scolile de fotbal.asa e in fotbal acum nu te mai chinui sa cresti jucatori.Ai bani cumperi cei mai buni jucatori din serie, in acelasi timp ai si slabit contracandidatele si nai stres.
-asa a procedat UTA pe vremea lui neumann.In campionatul 45-46 ciocanul bucuresti avea un golgeter pe nume Humis,fiiind cel mai periculos om al lor la vremea respectiva.In campionatul 46-47 UTA la achizitionat si a jucat doar un meci pt aradeni,daca nu gresesc. deci daca ai bani totul e OK,daca nu........
U.Cluj, 300.000? Sa fim seriosi, merita mai mult. Ar fi un mare pas inapoi pentru Balgra. La vara, dupa un sezon excelent, altele ar fi coordonatele transferului. Si cum zice Cip, UTA s-ar alege cu nimic.
Si daca pleaca la vara, sau peste inca un an, crezi ca UTA se alege cu ceva? Neeee
Asa ca pana la urma singurul lucru despre care putem vorbi este cum i-ar fi mai bine lui Cristi.
Balgradean e in crestere, si in crestere rapida. U Cluj nu poate sa-l ajute cu nimic in cariera, deci n-are rost transferul. Din vara insa, trebuie sa-si calculeze bine pasii. Si sa nu se gandeasca (inca) la bani.
in primul rand cristi vrea sa ramana la Arad si din vara daca se rezolva situatia si reusim sa promovam! de plecat la cluj nici nu se pune problema! dar daca siuatia noastra nu se rezolva atunci e mai mult ca sigur ca din vara va pleca!!!
(06-06-2010 01:00 PM)BogdyS Wrote: [ -> ]Bafta Cristi si sa ne uiti!
Multumim pt tot ce ai facut sezonul asta!
Sa nu ne uiti
Mult Noroc Cristi
PS. Balgradean ii din Sinicolau Mare sau din Arad?
Da, multa bafta la Dinamo 2 in liga 3 sper, pt. ca dupa ce ai facut nesimtiti aseara la meci suporterii mai sus nu meriti sa joci, la varsta ta deja esti un caracter de 2 bani.
cristi b = cristi balgradean ?
inchideti topicu , a plecat :-j