Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cristi Balgradean
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
(06-06-2010 01:51 PM)red_skin Wrote: [ -> ]cristi b = cristi balgradean ?

nu, bunicu-so.
(06-06-2010 01:00 PM)BogdyS Wrote: [ -> ]Bafta Cristi si sa ne uiti!
Multumim pt tot ce ai facut sezonul asta!
ce dracu o facut asa spectaculos,de trebuie sa ii ridicam atatea omagii,a practicat meseria pentru care a fost platit,nimic mai mult
Drum bun si cale batuta!
pacat de baiatul asta..ca a ajuns unde-a ajuns..sper sa nu,dar se va pierde la dinamu..si in ceea ce priveste omagiile aduse mai sus..nu-si mai au rostul..a fost remunerat pentru munca depusa la UTA..din pacate clubul nu poate beneficia de pe urma transferului..avem cu ce sa-l inlocuim..dar frica-mi-e ca se va merge pe acelasi trend..
Oricum am lua-o, Balgradean are o sansa profesionala imensa cu plecarea la Dinamo. Mai ales prin faptul ca, la ora actuala, Dinamo e extrem de descoperita la capitolul portari.

Daca Balgradean ajunge si rezista 5 etape consecutiv titular la Dinamo, va fi in maxim 2 ani titularul nationalei.

Va fi insa foarte greu pentru ca:
- ma indoiesc ca Andone va accepta sa inceapa campionatul doar cu Dolha si Balgradean ca portari. Iar daca vine unul experimentat, Cristi o sa cam faca tusa.
- anturajul! Nu il cunosc pe Cristi suficient ca sa stiu cata minte are pentru a se feri de ispita barurilor si cluburilor. La Arad ii era mai usor, gasea mult mai lesne un sfat bun.

Cat despre plecarea lui la Dinamo... pentru mine nu e nicio diferenta daca ar fi plecat la Medias, la Steaua, la Timisoara sau la Vaslui. Pentru mine conta doar daca ramanea.
A plecat, asa ca ii doresc bafta, minte multa si sa stea departe de probleme.

Si da, topicul asta se poate inchide...
talent are daca va avea si sansa cine stie dar sper pt el sa nu ajunga titular de drept la dinamu II!
(06-06-2010 09:35 PM)maryan Wrote: [ -> ]talent are daca va avea si sansa cine stie dar sper pt el sa nu ajunga titular de drept la dinamu II!
Oricum, nu va prinde prima echipa, doar sa nu ajunga rezerva lui Hutan...
Ce Hutan? Ca Hutan ii si el rezerva :))
oricum ce nasol e sa fi caine!
nu m-ar mira să îl văd împrumutat la u cluj.
..Cristi cred ca o sa prinda echipa .Dinamo nu au portarii chiar asa bunii.Poate o sa fie si titular ..Dar, Tucudean o sa faca tusa.Doara nu ii mai bun decat:M.Niculae,A.Cristea,BosTina etc. etc. ..Tucudean poate o sa mia intre in amicale ..
(07-06-2010 12:25 AM)Crishu Wrote: [ -> ]Ce Hutan? Ca Hutan ii si el rezerva :))

Tocmai, rezerva rezervei.
Bălgrădean: "Vreau să mă impun la Dinamo"

Noua achiziţie a lui Dinamo, portarul de 21 de ani Cristian Bălgrădean, a trecut examenul în faţa celor trei granzi Borcea, Badea şi Prunea. Cel puţin la capitolul atitudine, acolo unde talentatul portar a avut o stăpânire de sine ieşită din comun.

"Nu am avut nici un fel de emoţie în faţa celor trei. Ba chiar la un moment dat Prunea mi-a spus că sunt tupeist şi m-a întrebat dacă sunt la fel şi pe teren. I-am replicat că normal că sunt tupeist şi pe teren", spune jucătorul care speră să-şi găsească repede loc în formula de bază a "câinilor": "Îmi doresc ca într-un timp foarte scurt să mă impun la Dinamo pentru că de asta merg acolo să joc."

La vârsta de 17 ani Bălgrădean juca titular în liga a doua la Minerul Lupeni. "La Minerul Lupeni a fost o persoană care m-a ajutat foarte mult: Ilie Botezatu, antrenorul cu portarii. A fost ca un tată pentru mine, m-a învăţat multe. Apoi la Salonţa l-am avut pe Claudio Bozzini cu care voi lucra şi la Dinamo, iar la UTA pe Dan Ţapoş. Oameni care m-au ajutat la greu. Am avut o ultimă perioadă mai puţin bună, dar mi-am reveni şi sunt apt pentru Dinamo", a declarat Bălgrădean.

Drumul parcurs de Bălgrădean este unul fulminant. Călit la Minerul Lupeni şi promovat la UTA Arad, portarul văzut ca o certitudine a fotbalului românesc va cocheta cu Liga I. "Avea nici 18 ani împliniţi când a apărut la Minerul Lupeni. A venit în sezonul 2005-2006 când l-a adus Dan Mănăilă şi l-am aruncat în luptă. Avea vreo şase kilograme în plus. Era destul de grăsuţ, când l-am văzut mi-am zis la primul antrenament că va crăpa şortul pe el. A fost ambiţios şi a muncit mult. A dat repede kilogramele jos şi a devenit titular incontestabil. Cu el în poartă Lupeniul a adus 15 puncte din meciurile de afară. Doar şase luni a rezistat la noi pentru că echipele importante şi-au manifestat interesul pentru el, aşa că l-a luat Braşovul. Cu el Minerul a făcut primii bani, 650 de milioane de lei vechi a luat Minerul pe transferul lui", a povestit Botezatu.

Botezatu îi prevede un viitor strălucit fostului său elev cu care încă ţine legătura. "Bălgrădean mă sună zilnic. Chiar îi mai dau câte un sfat. A rămas un băiat modest şi va ajunge departe. Eu îl văd în primii cinci portari ai României şi viitorul portar al Naţionalei", încheie Botezatu.

Cristian Bălgrădean recunoaşte că Minerul Lupeni i-a deschis drumul spre performanţă. "La Lupeni mi s-a deschis drumul spre marea performanţă. Am petrecut o perioadă frumoasă acolo, unde nenea Ilie m-a ajutat şi căruia îi mulţumesc", a declarat jucătorul de 21 de ani.

(liga2.ro)
se pare ca 3000 Eu. pe luna are la dinamo.
Bani de spart intr-un weekend cu colegii caini.

Da' nu se inchide topicu'?
topic inchis.
Pages: 1 2
Reference URL's