20-09-2009, 07:37 AM
Pages: 1 2
20-09-2009, 01:32 PM
"E bine că avem un parcurs bun, dar eu voi fi mulţumit doar dacă UTA promovează"
Leon Digbeu, mijlocaş UTA
Leon Digbeu, mijlocaş UTA
20-09-2009, 04:55 PM
E nr 1 de la UTA, fara discutii...excelent jucator!
20-09-2009, 05:02 PM
Acum marea intrebare: " Cum ii retinem pe acesti 2 jucatori in lot sa nu ii ia CFR in iarna? "
Iar o intrebare fara rezolvare: " Cum ii cumparam noi pe acesti 2 jucatori? "
Iar o intrebare fara rezolvare: " Cum ii cumparam noi pe acesti 2 jucatori? "
20-09-2009, 05:10 PM
hai sa fim seriosi acum voi chiar credeti ca clujul ii va lua pe batin si digbeau inapoi in iarna pentru a castiga campionatul ,au destui mijlocasi si atacanti acolo care momentan sunt peste ce-i doi,a doua ta intrebare chiar insa ar trebui sa ne puna pe ganduri,chiar cum facem sa-i cumparam pe ce-i doi???
20-09-2009, 05:44 PM
Parerea mea e ca un factor important in evolutiile constant bune ale celor doi (Dodo si Batin), fara a fi singurul, este si acela ca cei doi trag tare pentru a impresiona conducerea tehnica a CFR-ului si pentru a putea fi chemati inapoi la Cluj. Daca ar fi proprietatea UTA-ei s-ar putea ca cei doi sa ajunga la o auto-multumire normala in conditiile in care sint cei mai buni din echipa (citeva clase peste restul jucatorilor) si sa nu mai dea randamentul de acum. Cred ca cel mai bine am evolua permanent, an dupa an, cu cel putin 6 jucatori imprumutati de la CFR Cluj, care ar lupta pentru locul de titulari la Cluj. Cred ca am promova fara probleme.
20-09-2009, 05:45 PM
Nu l-a filmat nimeni cand isi face "dansu"?
20-09-2009, 05:45 PM
Oameni buni, ce dracu, ne-am pierdut simtul masurii? Noi n-am avut bani sa le oferim niste salarii decente lui Popovici sau Onut si ne gandim sa cumparam jucatori de la CFR Cluj! Voi credeti ca cei din Gruia i-au transferat la gramada? Sunt tineri, de perspectiva, e clar ca au planuri de viitor cu ei. Doar nu credeti ca o sa-i vanda la UTA pentru 100.000 de euro cand in 2 ani pot sa scoata de 10 ori mai mult. Cat despre ramanerea lor pana in vara, pe Dodo cred ca avem sanse sa il pastram insa Batin la ora actuala e peste Nei (care n-are nici o treaba), peste Traore (interesant dar ingrozitor de imprastiat) si peste Didi (care n-a mai jucat de aproape 2 ani de zile decat sporadic), iar Dubarbier sau Deac nu sunt varfuri. Nu spun ca eu nu mi-as dori lucrurile astea dar hai sa nu fabulam si sa uitam unde suntem in acest moment: in situatia in care nu ne permitem nici un transfer si nici jucatori liberi de contract mai acatarii nu putem sa transferam pentru ca nu avem de unde sa le platim niste salarii serioase (ca e usor sa spui ca ii vrei pe cei doi ca sunt super jucatori, dar ne-am intrebat ce salarii au si cine le plateste?)
20-09-2009, 06:05 PM
edenbeast@ are mare dreptate!
cam in situatia asta suntem momentan dar pana la iarna se pot intampla multe iar evolutiile noastre bune ar putea atrage investitori si poate nu va mai fi o problema sa ii cumparam in iarna pe cei 2!
cam in situatia asta suntem momentan dar pana la iarna se pot intampla multe iar evolutiile noastre bune ar putea atrage investitori si poate nu va mai fi o problema sa ii cumparam in iarna pe cei 2!
20-09-2009, 11:58 PM
Chiar daca nu ii putem transfera pe cei 2, parerea mea e ca sunt cu mult peste alti jucatori veniti de la CFR in perioada in care eram in prima liga.(Oliveira, Roszel...)
21-09-2009, 12:53 AM
Cu siguranta Digbeu si Batin sunt cei mai buni jucatori veniti de la CFR Cluj. Nu vad conexiune intre mijloc si atac fara Digbeu. Acest jucator da niste pase senzationale! si in plus, e foarte tehnic.
21-09-2009, 01:31 AM
imi place de cei doi deoarece au constanta in meciuri..cel putin pana acum...joaca bine meci de meci...si sper sa o tina asa pana la final....
Digbeu cu pasele...Batin cu finalizarile....
totusi o ehipa e formata din 11 jucatori...si parca ceva scartaie...
Digbeu cu pasele...Batin cu finalizarile....
totusi o ehipa e formata din 11 jucatori...si parca ceva scartaie...
21-09-2009, 01:39 AM
Cred ca ar fi cazul sa ne bucuram de reusitele celor ndoi pana in iarna si chiar daca ii va lua cfr inapoi poate vom fi ajutati cu alti jucatori care sa faca fata ligii 2.
La cum joaca cei doi fac fata in lotul cfr fara probleme.
La cum joaca cei doi fac fata in lotul cfr fara probleme.
21-09-2009, 04:07 AM
Dodo Digbeu
Împrumutat pentru un an de la CFR Cluj, ivorianul Dodo Digbeu face senzaţie la UTA
"Bătrîna Doamnă" nu cedează. A rămas pe locul 1, la egalitate pefectă cu "U" Cluj, şi propune, alături de Batin şi de Ţucudean, încă un jucător despre care se va vorbi în viitorul apropiat: Dodo Digbeu.
Ivorianul, adus ca şi Batin de la CFR Cluj, face senzaţie la fiecare partidă. E omul cu pasa decisivă, ce pleacă dintr-o gheată fină precum cea a lui Adebayor, dar şi al schimbărilor de ritm, prea puţin văzute în liga secundă. "Ceea ce contează este să ajungem în Liga 1. Asta vrem cu toţii la Arad şi, în plus, avem şansă. Cu Dacia Mioveni, Dumnezeu ne-a ajutat: am avut un plus de şansă şi de luciditate. Văd că lumea mă laudă, însă eu nu sînt satisfăcut încă de jocul meu. Pot mai mult", a declarat fotbalistul, care a uimit schiţînd cîţiva paşi de dans în momentul înlocuirii. "E un dans al bucuriei. Îi învăţ şi pe ceilalţi şi sperăm că-l dansăm cu toţii, cît mai des", a explicat ivorianul.
LĂUDAT DE BATIN
Golgetereul echipei, Paul Batin, ajuns la 9 reuşite în acest sezon în partide oficiale, din care 7 în campionat, a declarat despre Digbeu că reuşeşte să înţeleagă perfect jocul atacanţilor. "Îmi cunoaşte calităţile, deşi la CFR ne-am antrenat numai de cîteva ori împreună, fără să jucăm vreun meci. Vorbim mult, reuşim să ne înţelegem, de aceea reuşeşte multe pase ce mă pun în valoare", a mărturisit jucătorul.
Încurajat de tată
Celălalt marcator din meciul cu Dacia, George Ţucudean, a povestit un amănunt inedit legat de meciul de sîmbătă. "Mă durea glezna, iar tata a venit şi mi-a zis: <>. Golul pe care l-am marcat i-l dedic lui. Împlineşte 42 de ani. La mulţi ani, tată", a spus jucătorul. Altfel, la UTA este aș teptat în aceste zile și închizătorul Dino Eze.
"Terminăm pe 1"
Noul căpitan al "Bătrînei Doamne", croatul Predrag Pocuca, crede că UTA va reuşi să infirme orice pronostic şi va termina campionatul pe locul întîi. "Jucăm tot mai bine, echipa e solidă. Pînă la finalul sezonului nu vom ceda poziţia de lider şi vom promova de pe primul loc", a spus croatul, care a jucat accidentat cu Mioveniul, acuzînd o întindere la inghinali.
gsp.ro
Împrumutat pentru un an de la CFR Cluj, ivorianul Dodo Digbeu face senzaţie la UTA
"Bătrîna Doamnă" nu cedează. A rămas pe locul 1, la egalitate pefectă cu "U" Cluj, şi propune, alături de Batin şi de Ţucudean, încă un jucător despre care se va vorbi în viitorul apropiat: Dodo Digbeu.
Ivorianul, adus ca şi Batin de la CFR Cluj, face senzaţie la fiecare partidă. E omul cu pasa decisivă, ce pleacă dintr-o gheată fină precum cea a lui Adebayor, dar şi al schimbărilor de ritm, prea puţin văzute în liga secundă. "Ceea ce contează este să ajungem în Liga 1. Asta vrem cu toţii la Arad şi, în plus, avem şansă. Cu Dacia Mioveni, Dumnezeu ne-a ajutat: am avut un plus de şansă şi de luciditate. Văd că lumea mă laudă, însă eu nu sînt satisfăcut încă de jocul meu. Pot mai mult", a declarat fotbalistul, care a uimit schiţînd cîţiva paşi de dans în momentul înlocuirii. "E un dans al bucuriei. Îi învăţ şi pe ceilalţi şi sperăm că-l dansăm cu toţii, cît mai des", a explicat ivorianul.
LĂUDAT DE BATIN
Golgetereul echipei, Paul Batin, ajuns la 9 reuşite în acest sezon în partide oficiale, din care 7 în campionat, a declarat despre Digbeu că reuşeşte să înţeleagă perfect jocul atacanţilor. "Îmi cunoaşte calităţile, deşi la CFR ne-am antrenat numai de cîteva ori împreună, fără să jucăm vreun meci. Vorbim mult, reuşim să ne înţelegem, de aceea reuşeşte multe pase ce mă pun în valoare", a mărturisit jucătorul.
Încurajat de tată
Celălalt marcator din meciul cu Dacia, George Ţucudean, a povestit un amănunt inedit legat de meciul de sîmbătă. "Mă durea glezna, iar tata a venit şi mi-a zis: <>. Golul pe care l-am marcat i-l dedic lui. Împlineşte 42 de ani. La mulţi ani, tată", a spus jucătorul. Altfel, la UTA este aș teptat în aceste zile și închizătorul Dino Eze.
"Terminăm pe 1"
Noul căpitan al "Bătrînei Doamne", croatul Predrag Pocuca, crede că UTA va reuşi să infirme orice pronostic şi va termina campionatul pe locul întîi. "Jucăm tot mai bine, echipa e solidă. Pînă la finalul sezonului nu vom ceda poziţia de lider şi vom promova de pe primul loc", a spus croatul, care a jucat accidentat cu Mioveniul, acuzînd o întindere la inghinali.
gsp.ro
27-09-2009, 01:05 PM
super jucatori. putin probabil ca vor semna cu UTA in alta forma decat pentru imprumut :(
01-12-2009, 07:28 PM
se pare ca aventura lui dodo digbeau la UTA sa incheiat
Ruptură UTA – Digbeu-sportarad.com
Scris de Manager
Tuesday, 01 December 2009
Lăsat în afara lotului deplasat la Lupeni, Dodo Digbeu nu a fost folosit niciun minut nici măcar în amicalul cu Păulişana Păuliş, dar asta şi pentru că fotbalistul a refuzat să mai intre pe gazon în ultimele 15 minute de joc. Deşi a fost chemat la schimbare de Ionuţ Popa, Digbeu a intrat la vestiare şi s-a schimbat îniante ca partida să se încheie. Nemulţumit de prestaţia ivorianului în partida cu CS Otopeni, stafful tehnic nu a primit semnale pozitive din partea mijlocaşului de culoare, aşa că a încercat să-i dea o lecţie jucătorului.
„Se pare că Dodo are o impresie prea bună despre el. Noi am considerat că el nu a avut atitudinea corectă la antrenamente, are şi ceva probleme de comportament şi nu putem risca cu el într-un joc oficial de importanţa celui de sâmbătă. Mai bine dăm şansa altora care-şi văd de treabă şi acceptă deciziile antrenorilor”, ne-a declarat Dan Stupar. Antrenorul secund al „alb-roşiilor” a mers şi mai departe sugerând o posibilă despărţire de Digbeu la finalul turului: „Nu vreau să anticipez nimic, dar la felul cum decurg lucrurile nu văd cum am putea continua colaborarea”
Ruptură UTA – Digbeu-sportarad.com
Scris de Manager
Tuesday, 01 December 2009
Lăsat în afara lotului deplasat la Lupeni, Dodo Digbeu nu a fost folosit niciun minut nici măcar în amicalul cu Păulişana Păuliş, dar asta şi pentru că fotbalistul a refuzat să mai intre pe gazon în ultimele 15 minute de joc. Deşi a fost chemat la schimbare de Ionuţ Popa, Digbeu a intrat la vestiare şi s-a schimbat îniante ca partida să se încheie. Nemulţumit de prestaţia ivorianului în partida cu CS Otopeni, stafful tehnic nu a primit semnale pozitive din partea mijlocaşului de culoare, aşa că a încercat să-i dea o lecţie jucătorului.
„Se pare că Dodo are o impresie prea bună despre el. Noi am considerat că el nu a avut atitudinea corectă la antrenamente, are şi ceva probleme de comportament şi nu putem risca cu el într-un joc oficial de importanţa celui de sâmbătă. Mai bine dăm şansa altora care-şi văd de treabă şi acceptă deciziile antrenorilor”, ne-a declarat Dan Stupar. Antrenorul secund al „alb-roşiilor” a mers şi mai departe sugerând o posibilă despărţire de Digbeu la finalul turului: „Nu vreau să anticipez nimic, dar la felul cum decurg lucrurile nu văd cum am putea continua colaborarea”
02-12-2009, 10:03 AM
Pacat ca il pierdem , este cel mai talentat jucator care il avem in lot...asta cand vrea !
02-12-2009, 10:06 AM
Daca are probleme de comportament de genul acesta, pe termen lung e mai sanatos sa-l pierdem. Pacat oricum.
02-12-2009, 06:51 PM
Unii pleaca, altii vin, viata merge inainte cu sau fara el, la fel si UTA. nu ar trebui sa ne cramponam in astfel de detalii. Important este sa continuam in acelasi ritm si, cu siguranta, adevarata performanta nu ne va ocoli.
02-12-2009, 07:06 PM
Eu cred ca stie Popa ce stie.. daca in momentul de fata nu avem nevoie de tipul respectiv de jucator, isi gaseste el altundeva loc sa joace la spectacol.
P.s Ceva in genul lui Ibeh..
P.s Ceva in genul lui Ibeh..
Pages: 1 2