Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: FIFA World Cup 2010
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Am si eu o curiozitate legata de punctarea la pronosticuri. (asta e pentru Burebista 4)

De ce exista diferenta de punctare intre un pronostic corect si un ... pronostic corect.
De ex. eu dau ca si pronostic la un meci un scor de 2-0 (si meciul se termina cu 2-0) iar Kidu, la alt meci un scor de 1-1 (meciul se termina 1-1, cel putin dupa 90 min). Eu castig 5 pct. iar Kidu 4 pct.. De ce?
Dupa mine ambele pronosticuri sunt corecte, si exacte, deci ar trebui sa fie punctate identic.
WTF ?!?!?!?!
Pai si sunt identice, si amandoi aveti 5 puncte.
Kidu are 3 puncte daca spune 1-1 si meciul se termina 2-2.

Editare dupa:
, pt egalitate se acorda 4 puncte in cazul: pronostic 0-0, rezultat 0-0

Fragmentul asta nu imi apartine, asa ca l-am sters.

Alta editare.
Am lamurit treaba. Eu am scris ala, si o sa-l pun la loc. Dupa unele consultari, m-am decis sa dau 5 puncte pt scor exact, dar am uitat sa modific asta si in caz de egalitate (inainte erau 4 puncte pt scor exact).
Ma scuzati baieti 5
Cre' ca numa' micutu o citit tot regulamentul.
Noi ceilalti avem incredere in Bure 4
E vreun premiu pentru castigator?
Da. Este.
OK..Multumim ca ai precizat ce premiu e la bataie107

Rezultate in meciurile de pregatire disputate astazi:

Australia-Danemarca 1-0
Elvetia-Costa Rica 0-1
Olanda-Gana 4-1
Portugalia-Camerun 3-1
Japonia-Anglia 1-2, cu toate 3 golurile inscrise de japonezi 1
http://megasport.ro/meciuri-amicale/vide...a-1-2.html
(02-06-2010 09:16 PM)dedei Wrote: [ -> ]
(02-06-2010 03:27 PM)Burebista Wrote: [ -> ]Si acum momentul mult asteptat, premiul pt castigator v-a fi UN ABONAMENT LA PELUZA!

Man...abonamentul e ok, da' invata sa scrii corect "premiul pt castigator v-a fi UN ABONAMENT LA PELUZA!"

(03-06-2010 09:51 AM)red_uber_alles Wrote: [ -> ]dedei, sper ca faci caterinca 1
(03-06-2010 10:30 AM)albrosu Wrote: [ -> ]@Burebista, cred ca dupa fiecare zi de meciuri, iti vei pierde cateva ore cu actualizarea clasamentului. Vezi ca la CM sunt 64 de partide! Daca reusesti asta, o sa-ti facem noi cadou un abonament. 1
(03-06-2010 11:10 AM)Burebista Wrote: [ -> ]Mai am si ajutoare, voluntari. Oricum, fac din placere, imi plac statisticile si clasamentele

Parca am zis ca aici se poarta discutiile, nu-i asa Burebista?
Data viitoare o sa sterg fara sa mai salvez nici una din postarile off-topic de pe pronosticuri.
Si daca se continua am sa incep sa dau si "timpi de odihna".
Rezultate in meciurile de pregatire disputate astazi:

Italia-Mexic 1-2
Spania-Korea de Sud 1-0
Germania-Bosnia Hertegovina 3-1
Recordurile inregistrate la turneele finale ale Cupei Mondiale intre anii 1930 - 2006, pe echipe.

Echipa cu cele mai multe turnee finale:Brazilia, care este singura reprezentativa din lume care a participat la toate cele 18 editii.
Cele mai multe titluri:Brazilia, cinci titluri (1958, 1962, 1970, 1994, 2002).
Cele mai multe finale jucate: Brazilia si Germania, cate sapte.
Cele mai multe calificari in semifinale: Germania, de 11 ori
Cele mai multe meciuri jucate: Brazilia si Germania, cate 92 de partide
Cele mai putine meciuri jucate la un turneu final: Indonezia, un meci, la editia din 1938, organizata de Franta. La acel turneu, Indonezia a participat sub denumirea tarii din acea perioada, Indiile Olandeze de Est
Cele mai multe victorii: Brazilia, 64
Cele mai multe infrangeri: Mexic, 22
Cele mai multe egaluri: Germania si Italia, cate 19
Cele mai multe meciuri fara a obtine niciun punct: Salvador, 6 meciuri, 6 infrangeri.
Cele mai multe meciuri fara victorie: Bolivia si Salvador, 6 meciuri
Cele mai multe goluri marcate: Brazilia, 201
Cele mai multe goluri primite: Germania, 112
Cele mai putine goluri primite: Angola, 2.
Cele mai putine goluri marcate: Canada, China, Indonezia, Grecia, Trinidad Tobago si Zair, actuala RD Congo - 0 goluri
Cele mai multe meciuri fara gol marcat: Canada, China, Grecia, Trinidad Tobago si Zair, actuala RD Congo
Cea mai buna medie de goluri marcate pe meci: Ungaria, 2,720.
Cea mai slaba medie a golurilor primite pe meci: Angola, 0,67
Cele mai multe intalniri directe la turneul final: Brazilia - Suedia, de 7 ori (1938, 1950, 1958, 1978, 1990 si 1994, de doua ori).
Cele mai multe intalniri directe in finala: Brazilia - Italia (1970, 1994) si Argentina - Germania (1986, 1990).
Cele mai multe prezente fara a trece de faza grupelor la un turneu final: Scotia, 8 prezente.
Cele mai multe meciuri disputate in preliminarii: Noua Zeelanda, 15 partie, in anul 1982.
Cele mai multe titluri consecutive: Italia (1934, 1938) si Brazilia (1958, 1962).
Cele mai multe finale consecutive jucate: Germania (1982, 1986, 1990), Brazilia (1994, 1998, 2002).
Cele mai multe calificari consecutive la Cupa Mondiala: Spania, 7 (1986-2010).
Cele mai multe calificari consecutive ratate la un turneu final: Luxemburg, 18 ratari.
Cele mai multe victorii consecutive: Brazilia, 11 meciuri (2-1, cu Turcia, 2002 – 3-0, cu Ghana, 2006).
Cea mai lunga serie fara infrangeri: Brazilia, 13 meciuri (3–0, cu Austria, 1958 – 2-0, cu Bulgaria 1966).
Cele mai multe infrangeri consecutive: Mexic, 9 infrangeri (1-4, cu Franta, 1930 – 0-3, cu Suedia 1958).
Cea mai lunga serie de meciuri fara victorie: Bulgaria, 17 meciuri (0-1, cu Argentina, 1962 – 0-3, cu Nigeria, 1994).
Cele mai multe remize consecutive: Belgia, 5 egaluri (0-0, cu Olanda, 1998 – 1-1, cu Tunisia, 2002).
Cele mai multe meciuri consecutive fara gol marcat: Bolivia, 5 meciuri (1930-1994).
Cele mai multe meciuri consecutive fara gol primit: Italia, 5 meciuri (1990).
Cele mai categorice victorii la turneele finale: Ungaria - Coreea de Sud, scor 9-0 (1954), Iugoslavia – Zair, scor 9-0 (1974), Ungaria – Salvador, scor 10-1 (1982).
Cea mai categorica victorie in preliminarii: Australia - Samoa Americana, scor 31-0, la 11 aprilie 2001.
Cele mai multe goluri marcate de o echipa intr-un singur meci la turneul final: 10 goluri, in meciul Ungaria – Salvador, scor 10-1.
Cele mai multe meciuri marcate intr-un singur meci de ambele echipe: 12 goluri, in meciul Austria – Elvetia, scor 7-5.
Cele mai multe goluri marcate intr-un meci incheiat la egalitate: 8 goluri, in meciurile Anglia – Belgia (1954) si URSS – Columbia (1962), ambele incheiate cu scorul de 4-4.
Cele mai spectaculoase reveniri: Austria - Elvetia, la turneul final din 1954, de la 0-3 la 7-5 si Portugalia – Coreea de Nord, la turneul final din 1966, de la 0-3, la 5-3.
Cele mai multe goluri marcate in total la un turneu final: 171 de goluri, in 1998.
Cele mai putine goluri marcate la un turneu final: 70 de goluri la editiile din 1930 si 1934.
Cele mai multe cartonase rosii aratate intr-un singur meci: Portugalia - Olanda, cate doua
http://www.sport.ro
Am vazut amicalul Italia - Mexic (1-2) si cred ca meciurile mexicanilor vor fi foarte placut de privit.

Au un stil de zici ca e fotbal in sala. Cu miscare foarte multa si pase scurte pentru a pastra posesie cat mai indelungata in jumatatea adversa. E o excelenta metoda de a-ti fixa adversarul in aparare si astfel de a-l baga in postura de "dominat".

Foarte frumos de privit.
Greu de facut si mai ales destul de obositor. Altfel spus, nu cred ca acest stil e potrivit pentru un turneu final.
Dar sigur va genera meciuri frumoase!
Mexico! Mexico!
De acord, Mexicul a jucat mereu foarte frumos, chiar daca nu intotdeauna foarte eficient. Sper sa se califice in optimi.
Mi se par mult mai eficienti si mai putin naivi ca in trecut.
Selectionerul Javier Aguire a anuntat lotul care va participa la Cupa Mondiala din Africa de Sud.Iata cei 23 de jucatori din lotul Mexicului:Portari: Guillermo Ochoa (America), Oscar Perez (Chiapas), Luis Ernesto Michel (Guadalajara).Fundasi: Rafael Marquez (FCBarcelona/Spania), Ricardo Osorio (VfB Stuttgart/Germania), Hector Moreno (AZ Alkmmar/Olanda), Francisco Rodriguez (PSV Eindhoven/Olanda), Carlos Salcido (PSV Eindhoven/Olanda), Paul Aguilar (Pachuca), Efrain Juarez (Pumas UNAM).Mijlocasi: Jonny Magallon (Guadalajara), Jorge Torres Nilo (Atlas), Gerardo Torrado (Cruz Azul), Israel Castro (Pumas) , Andres Guardado (Deportivo La Coruna/Spania).

Mexic va fi o echipa de urmarit au jucatori expermientati si care o pot duce pe Mexic departe mai ales ca i-am vazut pe viu un meciul cu Italia .
is doar 15 :)
Mi`ar placea sa vad o finala Argentina - Spania :)
Spania-Polonia 6-0 min 85
pentru ca Bure va depune o munca titanica la topicul de pronosticuri, in calitatea mea voi propune SCU la final, daca isi va face bine treaba, premierea sa in mod substantial.
iar SCU va contribui si ea la premierea campionului pronosticar.
Bure eu zic sa faci topicuri noi pentru fiecare zi a altfel va fii un haos in topicul ala. Asa fiecare zi de meciuri are topicul ei si e mai usor de manageuit si poti inchide topicul cu 5 min inainte de primul meci al zilei.
Reference URL's