Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: FIFA World Cup 2010
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Brazilia a dat Olanda peste cap printr-un joc de o mare calitate.
Dar ce rost au maimutarerile lui Dunga la niste faulturi cat se poate de evidente ale jucatorilor sai? Cu aiureli din astea pe care le-au invatat si jucatorii sai (Bastos si Maicon) isi strica brazilienii singuri imaginea unei echipe valoroase.
Noroc cu Kaka... intr-adevar un jucator deosebit. Si ca fotbalist si ca om. El chiar merita Cupa!
Am impresia ca olandezii sunt prea mici pentru Brazilia. Par foarte neputinciosi , abia ajung in careul lui Julio Cesar.
asa e si cu Maradona, tot cu maimutareli din astea pe margine, trebuie sa-i intelegem, e tensiunea mare....

foarte buna repriza reusita de Brazilia, daca intra si golul nr 2 la acea faza superb realizata atunci cred ca era game over...

Brazilia se indreapta spre semifinale si se pare ca traditia nu vrea sa se rupa...
Brazilia incepe sa se apropie de potentialul maxim, e o echipa mult prea puternica pentru Olanda. La mijloc recupereaza tot, e o placere sa-i vezi ce frumos se apara, in atac au facut spectacol la cateva faze, as zice ca dupa repriza asta trebuia sa fie o diferenta de cel putin 2 goluri. Dar fotbalul poate rezerva surprize si s-au mai vazut minuni. Sper totusi sa nu fie cazul astazi. 1
macar putin spectacol nu ar strica, aici ma refer la olandezi care ar face bine sa marcheze...
Autogol dupa o simulare a trisorului numit Robben. Tot meciul au incercat olandezii sa puna presiune pe arbitrul asta cretin. In loc de 3-0, e 1-1.
hopa...1-1...
(02-07-2010 06:12 PM)albrosu Wrote: [ -> ]Autogol dupa o simulare a trisorului numit Robben. Tot meciul au incercat olandezii sa puna presiune pe arbitrul asta cretin. In loc de 3-0, e 1-1.

hai ca nu scrie nici unde ca Brazilia trebuie sa invinga. Presiune, nepresiune, depresiune nu a fost nici o simulare la Robben. Oricum parca negociaza prin casca offside-ul la viteza melcului la care il semnalizeaza...
a cam cazut Brazilia....olandezii sunt tot pe ei....
Brazilia nu mai pare chiar asa de solida acum .... un meci frumos si inca mai se joaca
vai vai...cartonas rosu....

CE PENIBIL
(02-07-2010 01:45 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]pt cei care pun la pariuri ,dar si pt white shadow , un pariu de jucat este cartonas rosu in olanda-brazilia si chiar penalty in cele 90 de min. arbitrul este unul renumit pentru severitatea sa . e gratis pontul ;)

ps. cine e curios de detalii se poate interesa pe site-urile de specialitate! acuma ce vreti de la mine, chiar "mura in gura" sa va dau totul ?

deci rosu l-am prins ;)
sa fie zarurile aruncate?
da RedPunk, a iesit cartonasul rosu 24

daca puneam eu la pariuri atunci nu iesea ma 24
eu zic ca OneloveUta are sanse sa prinda pariul cu al sau 3-2 pt Olanda !

ps. white shadow daca mi-ai fi facut iarasi o lista cum ca va fi rosu ca asa ti-a dat tie matematica ....fi sigur ca nu puneam :)))))
nu cred ca va mai marca Brazilia...
Si eu daca arbitram meciul, tot ii dadeam rosu acelui imbecil. Astea sunt riscurile cand aduci macelari de la Juve in nationala Braziliei. Dar nu e totul pierdut.
juve ti-a "mancat" campionatul , albrosu :)))

prima italia, acum brasil ...

ps. oricum frumos meci , pe contre , cu garda jos, olandezii nu s-au inchis, incearca sa marcheze decisiv dupa ce brazilienii au ramas cu un om in minus, brazilienii ataca fiindca nu mai au nimic de pierdut.....dupa cum s-a jucat prima repriza ar merita brazilienii un egal
Pana una alta Kidul, Danuu si inca cineva au nimerit rezultatul daca ramane asa.
Un rosu venit din stupida aroganta a unor brazilieni care au devenit maestrii in joc european.
Iar cand s-au vazut condusi, cum au reactionat?
Revenind la momentele de joc "brazilian" din prima repriza?
Nuuuuu!
Ci cu lovituri, vociferari, si tot ce tine de prabusirea arogantei si a mandriei.

bye bye Brazilie auto-uratita!
Reference URL's