mai bine ramaneam la pronosticul de 2-0 pentru elvetia, am calculat ca au nevoie de 4 goluri pentru a accede in optimi, da au nevoie de doar 2. kkt cu mac, unde-i fata palida cu aritmetica lui...?
ps. vlad_sur, ne cunoastem cumva sau ai vre-o problema cu mine?
xtreme, sunt convins ca nu ai vrea sa-l cunosti pe vlad_SUR! este cel mai hard-core membru al peluzei! Deci nu-i intra in dizgratii!! E un sfat amical... nu ai idee ce greu am scapat viu o data ca nu i-am raspuns la o intrebare pt ca nu l-am auzit, asta cu toate ca suntem buni prieteni. Deci pe bune, ai mare grija!
pazea bureee!!!
Honduras pur si simplu nu vrea sa marcheze...
vroiam sa spun ca exact asa erai si tu ca el,te certai cu toata lumea...
in ultimu' timp te-ai corectat:))
Brazilia--Chile... ce meci!!!
Si Portugalia - Spania !!!
(25-06-2010 09:47 PM)Burebista Wrote: [ -> ]whiteshadow, spuneam sa termini pt ca ai devenit obositor, cu superioritatea ta copiata de la hose! Asta e ideea, nu ca nu as avea argumente sau ca nu ti-as impartasi anumite idei.
Capisci ?
"nu ca nu as avea argumente"
eu zic sa bagi un dvd cu Al Capone, sa iti stergi tabloul cu Maradona din sufragerie de praf si sa dai sign out la forum...iesi mult mai castigat.
eventuala incercare a ta de a ma convinge pe mine ca Maradona este un antrenor bun era comparabila cu eventuala incercare a unei prostituate de a ma convinge pe mine ca inca e virgina
aici nu e vorba de nicio superioritate...este o impresie falsa care s-a creat si imi cer scuze pentru asta...eu nu ma consider superior fatza de nimeni deoarece sunt constient de faptul ca nimeni nu poate sa fie cel mai bun, intotdeauna exista unul mai bun...
treaba e urmatoarea :
nu sunt obligat sa aplaud echipele Brazilia si Argentina doar pentru ca asa scrie pe foaia cu traditii si stratageme...din dulapul lui AlbRosu
si nu sunt obligat nici sa-l ridic in slavi pe idolul tau, Maradona...doar pentru ca ai tu in sufragerie un tablou cu el
fiecare are dreptul la o opinie....este opinia mea cretina si lipsita de argumente ?...asta e.....mi-o asum...la final cand vom trage linie vom vedea care a cazut de fazan si care este putin in fatza turmei
P.S. Anglia campioana.
P.S 2 Sa-i zica cineva la Xtreme ala sa nu mai imi zica in fiecare post "fata palida"...deoarece eu nu i-am zis niciodata "alien"..."X-Files"..."predator".."Splice"..."psihologicul terifiant" sau alte chestii de genul asta...
gata! incetati cu atacurile la persoana ca nu ajungem nicaieri! invectivele sau jignirile aduse altor useri precum si provocarile care nu au legatura cu acest topic vor fi sterse urmand pauze de 1-2 zile pt cei care continua cu un astfel de comportament!
Si ar fi pacat sa continuam in nota asta mai ales ca de acum incep MECIURILE :
Sam Iun 26, 2010 17:00 Uruguay - Corea de Sud Nelson Mandela Bay
Sam Iun 26, 2010 21:30 SUA - Ghana Rustenburg
Dum Iun 27, 2010 17:00 Germania - Anglia Mangaung / Bloemfontein
Dum Iun 27, 2010 21:30 Argentina - Mexic Johannesburg
Lun Iun 28, 2010 17:00 Olanda - Slovacia Durban
Lun Iun 28, 2010 21:30 Brazilia - Chile Johannesburg
Mar Iun 29, 2010 17:00 Paraguay - Japonia Tshwane/Pretoria
Mar Iun 29, 2010 21:30 Spania - Portugalia Cape Town
sa vedeti ca SUA se califica azi mai departe!(DONOVAN!!!)
problema ta whiteshadow e ca formulezi pareri expost, adica dupa ce se implinesc, si te crezi automat in fata turmei. Spre exemplu Brazilia si Argintina, nici nu stiu ce sa mai zic daca din nefericire castiga una din aceste doua mondialul... Pentru ca potential au, dupa cate au observat foarte multi, Argentina joaca si fara antrenor si castiga!
Ai afisat o lista cu niste ipoteze, care cu o minima logica le putea scrie oricine in sensul indeplinirii a cel putin jumatate din acele presupozitii.
fara suparare, da whiteshadow chiar suna a fata palida, da uite ca nu-ti mai spun asa, daca incetezi si tu sa iei la mishto userii de pe forum!
viva el xtreme !!! aparatorul userilor asupriti de catre tiranul cel alb !!!
Daca la inceput mi-a fost greata de acest mondial, odata cu ''exmatricularea'' din competitie a celor 2 echipe ''reprezentative'' ale europei incepe sa-mi placa mai mult. avem parte de meciuri interesante, de traditie (anglia - germania, spania - portugalia), echipele catalogate mici au produs surprize mari, arbitrajul destul de bun. o finala europeano-sud americana cred ca ar multumi pe toata lumea, de ex: argentina - anglia 4-0

castigatoarea dintre anglia-germania va intalni in sferturi castigatoarea dintre argentina-mexic , urmand ca mai apoi sa intalneasca in semifinale una dintre spania,japonia,paraguay sau portugalia.
deci teoretic fiinala poate fi intre germania/anglia/argentina/mexic/spania/portugalia/japonia/paraguay de o parte si olanda/slovacia/brazilia/chile/uruguay/coreea de sud/sua/ghana de cealalta parte...asta ca sa lamurim si "problema" asta !
Domnilor, nu vă mai certaţi pe tema antrenorilor! La un turneu final de C.M. unei echipe naţionale îi trebuie selecţioner, nu antrenor! Deocamdată, din punctul meu de vedere, cel mai neinspirat selecţioner la acest turneu final a fost Lippi, iar cel mai indolenţi jucători au fost cei selecţionaţi de Domenech. Cât despre registrul tactic - care nu trebuie să lipsească din bagajul niciunui antrenor, niciunde în lume - sărac, foarte sărac, până acum...
Desi pana acum n-a aratat nimic spectaculos cred ca Anglia se va razbuna pentru sezoanele in care juca foarte frumos si era eliminata norocos de Germania sau Argentina. Mai departe ii vad trecand in semifinala de spanioli pe care nu cred ca o sa-i tina bateriile pentru mai mult. Iar in probabila finala cu Brazilia se poate intampla orice. Dar daca tot vor ajunge pana acolo...
(26-06-2010 04:29 PM)albrosu Wrote: [ -> ]p.s. Banuiesc ca se considera rezultatul scris pe tabela la finalul celor 90 de minute, la fel ca in urma cu 2 ani.
(26-05-2010 12:52 PM)Burebista Wrote: [ -> ]Punctajul se face dupa urmatoarele criterii:
-scor corect: 5 puncte (pronostic 1-0, rezultat 1-0), pt egalitate se acorda 5 puncte in cazul: pronostic 0-0, rezultat 0-0
-rezultat corect si diferenta de goluri corecta: 3 puncte (pronostic 1-0, rezultat 2-1), pt egalitate se acorda 3 puncte in cazul pronostic 0-0, rezultat 1-1.
-rezultat corect: 2 puncte(pronostic 1-0, rezultat 2-0)
In caz de prelungiri sau 11 m, rezultatul luat in considerare este cel dupa 90 de minute
Nota! Nu se acorda puncte pronosticurilor de genul "1x2".
NU SE ACCEPTA MODIFICARI FACUTE IN TIMPUL MECIULUI. Ultima modificare se accepta cu 10 min inainte de inceperea primului meci
Se vor mai acorda 5 puncte bonus tuturor celor care vor vota echipa campioana.
[micutu] : cei care vor fi prinsi trisand vor fi pedepsiti (pronosticul la care s-a trisat v-a fi anulat). la trei greseli vor fi exclusi din concurs.
(26-06-2010 11:27 AM)Xtreme Wrote: [ -> ]problema ta whiteshadow e ca...........
problema mea este problema mea si punct.
tu prima data sa iti rezolvi problemele tale...ca ai multe..si dupa aia sa le dai sfaturi la altii...
1-0 Uruguay...ii vad departe pe astia...au un traseu foarte usor pana in semifinale...
eu ma refer strict la pronosticurile si parerile tale legate de CM. A fost doar o constatare nu am dat nici un sfat.
sa privim spectacolul si sa ne bucuram de pronosticurile nimerite, sau nu...
adymax, unde esti??? ce fac americanii? in ritmul asta ajunge Ghana in finala...
Xtreme rabdare ca mai este o repriza. Pana acum sua a primit gol si apoi a revenit de fiecare data . golurile le marcheaza in a doua repriza . oricum ghana a jucat foarte bine cu germania, abatut serbia si a facut un 0-0 cu australia. intr-un meci cu uruguay insa nu cred ca au foarte multe sanse nici sua si nici ghana
Penalty pentru uncle sam... corect acordat... sut... bara - gooooool!