(21-06-2010 01:19 PM)werder_fanUTA Wrote: [ -> ] (21-06-2010 09:30 AM)red_uber_alles Wrote: [ -> ]il apreciez doar pe Kaka (da, un alt motiv sa ma enervez pe imbecilul ala de arbitru - pentru ce l-a dat afara???).
L-a lovit cu cotul in piept pe un ivorian de-aia l-a dat afara. Urmareste reluarea si o sa vezi. Nu avea ce cauta cu cotul acolo.
Brazilienii au fost fraieri ca au acceptat jocul dur al africanilor, deobicei cei de culoare sunt mai rezistenti fizic si mai masivi decat cei albi.
Ori de cate ori ma uit vad acelasi lucru: Kaka se plimba foarte incet si, din lateral, un ivorian vine spre el ca un bezmetic. Ca sa-l pupe? Si Kaka isi pune cotul in dreptul coastelor cand il aude/vede pe ala venind. Are cotul lipit de corp. Ala intra in el si cade.
Cum fras sa zici ca Kaka o lovit cand nu el s-o indreptat spre ivorian ci ala o alergat spre el. Avea Kaka mingea? NU! Si atunci ce-o cautat ivorianul ala sa intre in Kaka?
Numa si pentru asta (lovire fara minge) ivorianul trebuia sa ia rosu direct.
Kaka nici n-a stiut ca africanul vine spre el.
Din aceste imagini pot spune sigur ca africanul e ala care nu stia spre cine fuge, doar dupa ce s-a uitat peste cine o dat, a amplificat "lovitura". Si Kaka si-a pus in cot o jumatate din centrul de greutate a corpului...
http://www.youtube.com/watch?v=cEJyc26PpsQ
Hai sa zicem ca-s de acord ca nici ivorianul nu l-o vazut. Si deci nu trebuia sa ia rosu.
Dar Kaka??? Cu ce-o gresit???
Rectific, Kaka l-a vazut. :-) Dar aia nu e lovitura, ci un gest normal de autoaparare. Cand vezi in ultimul moment ca vine o namila lansata catre tine, ce poti face? Hai sa fim seriosi, nici vorba de fault sau gest nesportiv.
Kaka a gresit ca nu s-a nascut la Arad, sau macar in Romania :)
(21-06-2010 10:30 PM)Vlad_SUR Wrote: [ -> ]imi place chile
au ceva jucatori Chile..cum ii si Mark Gonzalez asta,care o fost printre primii jucaori dusi la Liverpool de Benitez,dar care n-o convins,ehh..cu un Sanchez,cu un Gonzalez,si ca echipa stau bine..place ochiului jocul lor

In seara asta, Spania si-a aratat inca o data limitele...
De acord cu barton. Spania da impresia unei echipe care ar putea juca extraordinar si pur si simplu nu-ti dai seama de ce n-o face. Paseaza frumos dar la un moment dat ai senzatia ca paseaza prea mult. Joaca in viteza doar ca la un moment dat ai impresia ca jucatorii nu fac fata la asa viteza. Fac preluari entuziasmante doar ca ultima preluare e prea lunga. Fac un pressing nimicitor dar orice echipa reuseste sa aibe macar o ocazie contra lor. Au o posesie dominatoare dar la un moment dat te intrebi de ce nu suteaza la poarta decat sa tina atata mingea.
In seara asta, daca nu rata ala penalty-ul imi iesea mie pronosticul (4 - 0).
Cat despre pronosticul la urmatorul lor meci nu stiu ce sa fac... pur si simplu am impresia ca nu se vor califica!
Spania confunda fotbalul de la CM cu fotbalul in sala. Imi plac echipele tehnice, imi plac combinatiile, imi plac pasele din prima, dar Spania devine enervanta in unele momente pentru ca da impresia ca nu e interesata sa dea gol. Unde mai pui ca au nevoie de 20 de ocazii ca sa o bage in ate. O echipa tehnica si cu 10% mai pragmatica (BRA sau POR) ii va elimina fara probleme, asta daca Spania se califica din grupe.
La fiecare două secunde, o pădure de mărimea aproximativă a unui teren de fotbal este tăiată! Fii şi tu suporterul nostru. E urgent!
(Green Peace)
http://www.gsp.ro/international/cm-2010/...95384.html
Legat de acel incident in care era implicat Kaka eu PERSONAL consider ca merita un carton galben.Una la mana ,pentru simulare,pentru ca s-a facut ca nu il vede pe respectivul ca venea intentionat sa-i ceara un ¨autograf¨ si doi la mana pentru simplu fapt ca ia aratat ca il doare in cot de autograful pe care il cerea. :). Vreti detali scrieti-mi pe privat.
In rest,regret faptul ca Portugalia si-a aratat adevarata valoare.Prea devreme pentru o echipa asa mititica.Adevarul este ca acum ha ha ha demult,porughezu Vasco da Gama pasea`pt prima data (La europeni ma refer)pe acolo pe la vuvuzele numind zona Cabo de boa esperanza,adica portughejii astia pa cat de mici pa atat de dati dracu.Unde mai pui ca vedem meci intre batrana portugalie si noua por... pardon cu Brazilia ma refer.Cu alte cuvinte ce mie ca va castiga Portugalia sau ca va castiga Brazilia 'Doar vorbesc aceeasi limba ce naiba.Adica ce importanta are ca va castiga un moldovean sau va castiga un oltean? Nu tot ei castiga?
Ps de privit neaparat Paraguay,nu pentru pariuri ci ca sistem si conduita in joc.
tu esti o ghicitoare complexa...
amandoi sunteti...complecsi !
sper sa fie inutila o eventuala victorie a frantei cu africa de sud , dar ca sa fie totul si mai frumos as dori o victorie a mexicului si un egal al africii de sud cu "vedetele" frantei :
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/cm-...ni-6436587
La ce ore sunt meciurile de azi? Sunt 4??
doua la 17 si doua la 21:30.
eu daca as fi in locul mexicului nu as merge pe un egal care mi-ar scoate in fata argentina, iar nigerienii inca mai au sanse daca argentina bate grecia,deci......m-am razgandit! nu vreau "egaluri caldute" vreau "fotbal si lupta pana in ultimul minut"
Hai mexico si nigeria !
ps. si daca bate mexic pe uruguay ele merg impreuna mai departe deoarece franta are nevoie de victorie la peste 3 goluri diferenta cu africa de sud, deci.....
gooool africa de sud, dincolo mexic a avut o faza la care se putea da 11 m, uruguay a avut o ocazie de gol.....se joaca fotbal!!! sa speram ca vor continua asa cu totii pana in ultimul minut!
eu tot nu inteleg de ce au pariat toti pe succesul frantei, sunt praf si au si un om in minus... credeti in miracole?