Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Respect de la Hunedoara
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Luckas1

Buna ma numesc Lucian si sunt din Hunedoara.Imi place foarte mult de Corvinul si Uta si as dorii si eu o esarfa sau fular cu UTA cine ma poate ajuta sami scire pe PM.Multumesc Respect UTA
Chear si contra cost !!!!

Vlad_SUR

si noi va respectam!!!
Toate cele bune, la Hunedoara

P.S. Vezi PM-ul
As dori si eu un fular cu UTA daca se poate. Ma puteti contacta printr-un PM.

danyel_dinamo

As dori si eu un fular cu UTA daca se poate. Ma puteti contacta printr-un PM.

PENTRU CA TIN CU O ECHIPA CE ARE ACELEASI CULORI SI ANUME DINAMO 5
DINAMO & UTA & U CLUJ FRIENDS 4 EVER.
ASTEPT PM. Ms Anticipat
App sunt din Lupeni - HD
1. Ar trebui sa iti fie rusine sa spui in aceasi fraza Dinamo , UTA si "U" Cluj si mai ales "friends".
2. Ar trebui sa frecventezi meciurile echipei pe care zici ca o sustii
3. Trebuie neaparat creat un magazin online dedicat acestor situatii.
4. Nu mai posta poze cu caini aici pe forum.
5. Liga Campionilor ... interzisa cainilor :D
"Ar trebui"...un "i" e destul :))
Vezi ca esti in carantina :))) nu ai voie sa gandesti =))
@danyel_dinamo: Rosul din culorile noastre e prelins din apusul de soare reflectat in apele Tamisei; al vostru e doar rusinea de nespalat al sangelui varsat in beciurile securitatii. Niciodata nu poate fi prietenie sau apropiere intre un soim si o hiena. Dispareti in lada de gunoi a istoriei!
(08-11-2009 11:07 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]@danyel_dinamo: Rosul din culorile noastre e prelins din apusul de soare reflectat in apele Tamisei; al vostru e doar rusinea de nespalat al sangelui varsat in beciurile securitatii. Niciodata nu poate fi prietenie sau apropiere intre un soim si o hiena. Dispareti in lada de gunoi a istoriei!
Rosul nostru este culoarea pasiunii noastre fata de echipa pe care o sustinem meci de meci.
Rosul vostru este culoarea rusinii pe care o purtati cand o rivala din Bucuresti va umiileste si cand sustineti ca va numiti fani ai echipei "Dinamo"
Ce treaba avem noi totusi cu cine ii umileste pe ei dintre rivalele lor bucurestene ? Iar in privinta culorilor, ca sa eliminam dubiile, noi am fost mereu alb-rosii iar ei rosii-albi.
Eu cred ca suntem prea acizi.. ok caracter ca, caracter, dar daca tipul respectiv tine cu dinamo, si apare prietenos ca vrea un fular si cu UTA daca se poate.. ce ii asa rau? cred ca prea ne credem exclusivisti si dam in cap prea repede fara ca sa facem cuiva o "portita" spre culorile alb-rosii.Nu zic ca ii ok mentalitatea, nu zic ca ar trebui sa tragem si sa "convertim" pe toti, insa poate daca am mai scapa putin de aciditate ar fi mai ok.

P.S parere personala.
cred ca topicu are totusi un nume...
Bine subliniat !!!
Terminati odata cu comentariile astea, s-a spus o data ca discutia e in afara subiectului, nu trebuie sa mai subscrieti si voi.
Reference URL's