eu zic ca e cel mai valoros jucator din lotul actual al UTA-ei si cu siguranta merita un thread pe acest forum
p.s.parerea mea este ca pedrag pocuca este cel mai determinant jucator care a jucat la UTA in ultimi zece ani si ar trebui ca gio sa ii faca contract pe viata cu UTA. e cel mai indreptatit sa poarte banderola de capitan al echipei.
Nu stiu daca Pocuca este "cel mai determinant jucator care a jucat la UTA in ultimii 10 ani" dar sigur e jucatorul caruia ii lipsea cel mai mult un topic dedicat. Felicitari, PSV, pentru deschiderea lui.
Cat despre Pocuca, este, fara indoiala, cel mai bun fundas central din lotul nostru. Si m-as bucura sa ramana cu noi cat mai mult.
Da iti dau dreptate PSV, merita sa fie capitan (chiar daca ii croat). Imi aminteste de Norbi Varga din perioada de dupa retrogradare, inainte de a pleca (la sportul parca).
n-o fi cel mai valoros,dar e clar cel mai serios.
Are o siguranta in el plus ca e serios. Si eu l-as vrea capitan de echipa in locul unora ca Drida sau Nadaban.
In meciul cu Gloria din cupa, dupa rusinoasa egalare a fost singurul care a aratat caracter si orgoliu. Tot respectul, si eu l-as vedea capitan.
(01-09-2009 01:51 AM)edenbeast Wrote: [ -> ]In meciul cu Gloria din cupa, dupa rusinoasa egalare a fost singurul care a aratat caracter si orgoliu. Tot respectul, si eu l-as vedea capitan.
de aceeasi parere sunt si eu.:wink:
O citit Ionut Popa pe forum? Sau cum de l-o pus pe Predrag capitan?
Sper sa o fi facut, iar faptul ca mai asculta si de noi nu inseamna ca e un lucru rau pentru ca nu-i lezeaza cu nimic personalitatea, ba din contra.
dupa ce a iesit drida a primit pocuca banderola de capitan!
"Fundasul croat al „Batranei Doamne” a facut eforturi sa termine in picioare meciul din runda trecuta cu Dacia Mioveni. Durerile la muschii inghinali l-au impiedicat pe Predrag Pocuca sa se antreneze in prima parte a saptamanii trecute, iar prezenta sa pe gazon in confruntarea cu CSM Ramnicu Valcea a fost pusa sub semnul intrebarii pana cu cateva minute inainte de primul fluier al lui Florin Ghimbasan. Fiindca a rezistat exercitiilor de incalzire, Pocuca a strans din dinti si a luat loc in centrul defensivei aradene. Pe langa ca a evoluat in nota obisnuita, adica bine, fostul jucator im liga a treia italiana a fost decisiv atat in primul, cat si in ultimul minut de joc.
Mai intai, Predrag Pocuca a evitat golul lui Roman, iar apoi a inscris punctul ce o lasa pe UTA cu cifra 0 in dreptul esecurilor. „Toate aprecierile pentru Predrag. S-a sacrificat pentru echipa si eforturile sale au fost rasplatite cu un gol foarte important pentru noi”, a spus Giovanni Catanzariti, presedintele gruparii din Calea Aurel Vlaicu. Dupa inlocuirea lui Drida, Pocuca a terminat meciul cu banderola pe brat, marcand al doilea sau gol in partide oficiale pentru „Batrana Doamna”, dupa cel din Cupa, cu Gloria Arad". sportarad.ro
E un jucator cu o daruire exemplara. Merita banderola de capitan si merita si toate voturile noastre pentru jucatorul etapei a 7-a:
http://www.liga2.ro/
Apropos, cred ca numele lui corect e Predrag. Va rog verificati si corectati daca e cazul.
Da, e Predrag. Nu cred ca exista Pedrag. Si din filmarea golului, am observat ca il facea comentatorul "jucatorul sarb"... e CROAT! (singurul lui defect:)))
Pocuca cand e intrebat zice ca este sarb si nu croat, el fiind nascut in Croatia insa din familie de sarbi, el fiind ulterior crescut la Belgrad.......deci Mikky poti sa ii elimini si "defectul" asta ;)
OOOO, e jucatorul si capitanul perfect! Auzi acolo! Sarb din croatia. E de vis!
La Multi Ani Pedrag!!! multa sanatate si cat mai multe meciurii bune in tricoul UTA-ei!
Al doilea căpitan al Campioanei Provinciei a intrat în al patrulea an în tricoul „alb-roşu” şi al treilea cantonament de iarnă la Moneasa. În 2010, Predrag Pocuca suferea în stagiul de pregătire montan, fiindcă se operase la muşchii abdominali şi nu s-a putut antrena la capacitate maximă sub comanda lui Ionuţ Popa, însă iarna trecută şi acum are toate motivele să se simtă bine în mijlocul coechipierilor săi de ziua sa. Ieri, fundaşul sârb a împlinit 26 de ani şi şi-a cinstit colegii cu un pahar de vin seara, după cele trei antrenamente ale zilei.
„Sunt la Arad de aproape patru ani şi, dacă nu am plecat până acum, simt că o să-mi închei cariera la UTA”, spune Pocuca, care se anunţă şi în retur unul dintre fotbaliştii importanţi ai „Bătrânei Doamne”, punct fix în defensiva „alb-roşie”.
la multi ani ,,capitane''!