deja devine un brand. eu propun sa-i dedicam un topic separat. si iata o mostra:
timis
la 26 august 2009 ora 16:44
sa traiasca d-nul falca ca mi-o pus asfalt la poarta..asta o sa cantam de sambata
chiar ar trebui cantat la meciul cu Covaciul.
L-am urmarit si eu pe timis si chiar m-am distrat pe cinste ! :biggrin:
Eu zic sa ii dedicati un sp2b cu un mesaj calumea. :biggrin:
sp2b=Steag Pe 2 Bete
Uai ce cult is :))
Vai ma scuzati pentru exprimare.:tongue:
Asa m-am obijnuit sa spun. Lasa ca de-acum spun "japoneza". :rolleyes:
centralizez realizarile lui "timis":
timis
la 26 august 2009 ora 01:16
anunt din viitor..doamne fereste...Primaria Gheorghe Falca (zis mandarinul rosu)va lasa sa va uitati la meciul UTA-ei cu conditia sa nu strigati impotriva mandarinului rosu..in caz de conditii nefavorabile meciul va avea loc pe vechiul stadion:..in Kaufland..asa am poruncit
timis
la 26 august 2009 ora 00:42
eu asta am inteles din tot.. miercuri avem dirigentie cu gio ....iar joi cu popa.. sambata avem extemporal cu o comisie formata din cateva mandarine si gretosul grapefruit..subiectul este:de ce te strambi cand vezi grapefruitul?
timis
la 25 august 2009 ora 16:53
ai dreptate..are tot dreptul..si daca cumva nu poate el ,eu zic sa vorbeasca cu leo de la corleone sa-l bata el cu caramida in piept..depinde mult cum se pune problema..are obligatia sa faca stadionul..nu ne face o favoare cu constructia lui..
pentru aradean
la 25 august 2009 ora 16:31
daca se va face stadionul are dreptul falca sa se bata cu caramida in piept numai de sa-r face
timis
la 26 august 2009 ora 21:52
dar sa scuipi semintele pe jos e frumos ?de ce vorbesti asa urat ?magarule...vrei sa te batem cu portocale monkey?
si postarea care a deschis balul referitoare la "locatia" prezentarii echipei:
timis
la 20 august 2009 ora 16:37
in asa decor rugam tinuta obligatorie:maieu aproape alb,pantaloni scurti,slapi de guma..si sa traiasca portocalii...ca morcovu
timis
la 27 august 2009 ora 11:29
plus de asta eu zic ca sistemele astea 4-4-2,3-4-1-2,4-3-3 sant depasite...eu zic sa jucam in prima repriza un 6-5(zar de fuga)cu conditia sa ai o conditie fizica foarte buna,dupa care in repriza a doua incepem cu un 3-1-4-2(poarta in casa)cu eliminarea jucatorului care tb sa stea pe margine pentru ingrijiri,iar spre final Tucu da o dubla cu care facem MARTI..si asa cred ca intr-o marti o sa jucam in Liga Campionilor..ce-i asa de greu?
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nu la invitat nimeni pe forum? :)) tare baiatul
Asta are textele la el !!! :biggrin:
(27-08-2009 05:52 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]timis
la 27 august 2009 ora 11:29
plus de asta eu zic ca sistemele astea 4-4-2,3-4-1-2,4-3-3 sant depasite...eu zic sa jucam in prima repriza un 6-5(zar de fuga)cu conditia sa ai o conditie fizica foarte buna,dupa care in repriza a doua incepem cu un 3-1-4-2(poarta in casa)cu eliminarea jucatorului care tb sa stea pe margine pentru ingrijiri,iar spre final Tucu da o dubla cu care facem MARTI..si asa cred ca intr-o marti o sa jucam in Liga Campionilor..ce-i asa de greu?
si culmea ca chiar a prins faza cu 6-5:D
Quote:timis
la 29 august 2009 ora 11:34
bravo baieti...ma duc dupa bere..cate goluri dati atatea beri o sa beau..
micalaceanul@:
bine ca sau oprit baietii la 5 ca daca le dadeau pe toate la cate ocazii am avut erai manga!!!