Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: "Timis"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
timis
la 09 septembrie 2009 ora 00:49

tricouri de firma,ghete puma,nike,etc,gel in par,antigel,besini,figuri.
Astia sant jucatorii nostrii...ce sa ne asteptam de la ei?cred ca popa si nagy joaca cu ei mima in vestiar...dar nici fotbalul nu stiu sa-l mimeze..daca te uiti la ei nici nu stii ce sport practica..d-lor antrenori va rog nu le mai dati tricouri alb-rosii cu stema lu UTA...sant la obor plin de tricouri..da nici macar nu va obositi sa fie la fel..oricum noi ii recunoastem...nu sant buni nici de capac pe buda

la 09 septembrie 2009 ora 20:11

nu-i injura nimeni pe jucatori,dar ei trebuie sa joace fotbal..hai sa nu mai platim nici noi bilete sau abonamente pentru ca santem in constructie..numai cantam ca santem ragusiti..noi santem in constructie cam de cand ma stiu..si ma stiu cam demult..daca mai joaca mult asa, cand vor intra pe teren il vor vedea pe mandarinul sef cum pune prima lopata de beton la noul mall, pe schill cum sare prin roata de foc si schelalaie,iar ei vor fii trimiti sa joace cel mult pe sega..
Trebuie dedicat cate un articol cu Timis in fiecare program de meci de acum inainte si o pagina in REDUTA
(10-09-2009 03:00 AM)adymax Wrote: [ -> ]timis
la 09 septembrie 2009 ora 00:49

tricouri de firma,ghete puma,nike,etc,gel in par,antigel,besini,figuri.
Astia sant jucatorii nostrii...ce sa ne asteptam de la ei?cred ca popa si nagy joaca cu ei mima in vestiar...dar nici fotbalul nu stiu sa-l mimeze..daca te uiti la ei nici nu stii ce sport practica..d-lor antrenori va rog nu le mai dati tricouri alb-rosii cu stema lu UTA...sant la obor plin de tricouri..da nici macar nu va obositi sa fie la fel..oricum noi ii recunoastem...nu sant buni nici de capac pe buda

la 09 septembrie 2009 ora 20:11

nu-i injura nimeni pe jucatori,dar ei trebuie sa joace fotbal..hai sa nu mai platim nici noi bilete sau abonamente pentru ca santem in constructie..numai cantam ca santem ragusiti..noi santem in constructie cam de cand ma stiu..si ma stiu cam demult..daca mai joaca mult asa, cand vor intra pe teren il vor vedea pe mandarinul sef cum pune prima lopata de beton la noul mall, pe schill cum sare prin roata de foc si schelalaie,iar ei vor fii trimiti sa joace cel mult pe sega..

@timis

De la mine, jos palaria. Nici daca ma gandeam 2 zile si 20 de beri nu le gaseam asa de bine.

Timis

i love this team
am pus bine semnatura?
am pus pe draq
batem prin Batin cu 1-0..pun 10 ron
@Timis
Dupa topicul cu "Bancuri" (in ciuda "puncherului"), tu esti "protejatul" meu!
Daca vrei semnatura, te rezolv. Da mesaj (PM).
Comentarii (2)
timis
la 23 septembrie 2009 ora 16:23
Muresul intra in reparatii...se asfalteaza raul si se va circula contrar cursului, ..podul vechi se va darama (vorba cantecului)si va fii chemata Nadia Comaneci sa faca unul nou..in zilele de sarbatoare se va organiza pescuit la copca in asfalt,saritura cu bordura si concursuri de canotaj pe sub asfalt..de unde bani?credit cu buletinul... lu falca.
Asta nu-i normal..:))))))))
in Arad avem o noua unitate de masura...b/s...bordura pe secunda

http://www.observator.info/editorial/trÄ...e-în-Arad
"timis
la 20 octombrie 2009 ora 23:24

bine ca si-a revenit tucudean...deja il vedeam tapiter la firma lu bunu-so.."

:))
adevarul e ca a fost un meci la care era sa ma sinucid mortal prin crima..
Timis la stirea ca e un brazilian mic in probe la UTA:

si joaca cu zambetul pe buze...ii gadila iarba-n cur.
timis
la 08 iunie 2010 ora 00:52

:)))))..astia se suie pe scaun ca sa spele pe jos..
timis
la 08 iunie 2010 ora 15:25

meci de deschidere cu Feyenoord,stadion plin,soare,jocuri de lasere..pe adversari,papusi rusesti,miros de petrol,kazacioc,bere cacalau,vodca la liber,ochi rosii,ceasuri pobeda la primii 10000 de spectatori,Putin langa Falca,tancuri pe platou primariei,o vara rosie de vis..
Dar si daca vin, le rupem gura la muisoreni..Gazprom versus BKP...crater pana la Oradea. 24
http://observator.info/index.php?com=sec..._page_nr=1
nici chiar asa...:!

timis
la 10 iunie 2010 ora 23:45

maine ma imbrac de sarbatoare si astept minunea...daca vin investitorii ma fac ca ceaiu...daca nu ..ca p..a.
Pages: 1 2 3
Reference URL's