Pentru inceput,FELICITARI PT DEBUT(doua goluri),cat despre declaratia lui de dupa meci,sa ateptam si declaratiile lui dupa cateva meciuri cu miza disputate in Arad
BUN VENIT LA Arad !!
acest jucator mi-a lasat o impresie foarte buna...este un atacant tanar si foarte talentat...are foarte multe calitati....sper sa joace si cu Bihoru cum a evoluat cu Baia Mare!
CU UTA PANA LA MOARTE!!!
Ma mir cat de usor l-am luat avand in vedere ca si el, si Baia Mare a facut lobby puternic sa ramana acolo...nu pot sa nu ma gandesc ca e mana lui Panin, cel mai vechi jucator al CFR-ului. Oricum, cu el si cu Tucudean nu cred ca vom mai avea probleme in atac.
Bine ai venit la Arad Paul si felicitari de goluri. Sper sa dai cel putin tot atatea cate ai dat la Baia mare sezonul trecut. Sper sa intelegi ce e UTA pt noi si sa intri pe pe aici.
Relatiile foarte bune intre conducerea noastra si cea de la CFR Cluj ne-a adus in echipa un atacant adevarat. Nu m-a deranjat declaratia lui, e normal ca isi doreste sa se impuna cat mai repede in lotul echipei de care apartine. Mai mult, felul profesionist in care a evoluat azi in fata echipei din orasul natal si pe care practic a promovat-o prin cele 25 de goluri din sezonul trecut, arata ca baiatul stie ce vrea. Nu cred ca o sa-l vedem prea mult pe aici (cel mult un an) insa cred ca in urma lui va ramane un numar de goluri format din doua cifre.
o repriza secunda buna, mai ales ca a si marcat 2 goluri, insa prima dupa cate se scrie nu prea a fost una tocmai buna pentru el, sa-l vedem si in alte meciuri...
sa speram ca va marca 2 goluri pe meci, chiar daca ar fi in repriza a doua...
Batin e la noi prin bunavointa celor de la CFR CLuj si mai ales a d-nului Iuliu Muresan si a priceperii domnului Giovanni si a rectorului Aurel Ardelean...nu mai fabulati pe aici...sigur ca omu se simte putin naspa ca si-a ingropat echipa de care e cel mai legat,ma bucur ca se simte asa...era grav daca nu era asa...cat despre UTA ...sigur ca noua ni se pare ca tot universul graviteaza in jurului UTEI dar oare pe ce lume traiti???banii si interesul dicteaza...daca UTA il va plati cu 300.000 euro /an va ramane pe vecie al nostru....intelegeti?cam asta-i treaba cu legaturile de suflet...eu si acum il regret pe Bogdan Mara despre care tot am zis ca merita echipa nationala si ca e cel mai bun jucator care a jucat la UTA de la Coras,D.Popescu,M.Tucudean,Ungur,Vancea incoace...de 15 ani nu am mai avut asa fotbalist ca Mara...dar unii au considerat ca merita sa investesti in Thiago si Andrade decat in marirea salariului lui Mara...d-ale incompetentilor Bara si Lacatus...uite ca se poate si fara prea multi bani(deocamdata in divizia B)...felicitari Batin,felicitari Gio,multumim Iuliu Muresan...FORZA UTA...FORZA FORZA CFR
lui mara i-au gresit clauza de reziliere .i-au trecut in loc de 1000000 de euro 100000
Ce diferenta intre atitudinea lui Batin si cea a suporterilor baimareni !
Baiatul asta are tot respectul pentru echipa care l-a lansat - lucru rar in fotbalul modern unde 90% din fotbalisti nu dau o ceapa degerata pe culorile echipei, pe suporteri, pe traditie...Iar taranii de la Baia Mare il huiduie, striga "poli, poli", parasesc stadionul la 0-3...si isi dau copiii sa devina jandarmi ca sa bata suporterii echipelor oaspete.
Batin: „Pot mai mult decat atat”
Multi s-au intrebat de ce Giovanni Catanzariti si Ionut Popa au insistat atat de mult pentru transferul lui Paul Batin. Acesta reusise sa inscrie anul trecut 25 de goluri pentru FC Baia Mare, echipa cu care a si promovat in Liga a II-a, a fost cumparat de CFR Cluj si se intelesese cu conducatorii clujeni pentru a fi imprumutat tot la Baia Mare. UTA a intervenit pe fir insa si l-a deturnat pe Batin, jucator cu care Giovanni a tratat cateva ore bune pana l-a convins sa semneze cu gruparea aradeana. Si tot acest efort a fost rasplatit cu doua goluri in prima etapa, chiar la Baia Mare si o reusita in partida cu Gloria Arad, din Cupa. Batin a recidivat la Timisoara, unde a reusit o dubla.
In minutul 31, Batin a fost lansat excelent in spatele defensivei celor de la CFR de catre Digbeu si de la 15 metri a tras la coltul lung, fara speranta pentru Rus. Golul al doilea pentru atacantul UTA-ei a venit in minutul 65, cand Roman a centrat de pe partea stanga iar Batin a reluat superb cu capul, din plonjon, mingea intrand in poarta la coltul lung. Astfel, jucatorul imprumutat de la CFR Cluj a ajuns la cota cinci reusite in patru partide, fiind totodata golgheterul seriei a doua din Liga a II-a, cu patru reusite.
„Se poate spune ca m-am integrat perfect la Arad, ma bucur ca reusesc sa marchez asa de des, pentru ca asta imi e datoria. Se vede faptul ca ma inteleg bine cu colegii si ca m-am acomodat destul de repede la Arad. Nu sunt inca la potentialul meu maxim, pot mai mult decat atat”, a declarat Batin la finalul partidei. Dupa prima etapa, atacantul declarase ca in iarna spera sa revina la o echipa din Liga I, fie la CFR Cluj fie sa fie imprumtuat la o alta echipa de pe prima scena a fotbalului romanesc. Dupa startul sezonului insa, Batin pare sa se fi razgandit: „Imi doresc sa ajung de unde am plecat, adica din Liga I, iar daca vom reusi promovarea cu UTA prima mea optiune va fi sa raman aici. Daca nu se va intampla acest lucru, voi fi nevoit sa plec in alta parte”, a mentionat atacantul imprumutat de CFR Cluj la Arad.
Legat de prestatia lui Batin din startul acestui sezon, Rolo Nagy a declarat: „Batin are calitate de golgheter, e important ca ajunge sa isi creeze ocazii dar ca le si fructifica”.
(sportarad.com)
Iata ca dupa doar 3 etape Paul B. declara ca vrea cu UTA in Liga 1 si prima lui optiune e UTA. Caracter frumos!
Nu-l cunosc, dar imi pare istet. Are perspective!
E normal sa vrea in Liga I, dar isi da seama de 2 lucruri:
- la CFR s-ar putea sa aibe mari probleme in a se impune ca titular
- stie prea bine ca are nevoie sa "prinda cheag" undeva ca sa performeze, in fiecare an in alta parte e un mod sigur de a te pierde (auzi Rivis?)
Succes Batin! Si da, si eu vreau sa joci cu UTA in prima liga!
Batin mi se pare un jucator genul ''muncitor'', fara fite si fara aere! Ar trebui sa ia exemplu de la el multi dintre jucatorii UTA-ei. Alearga, se demarca in permanenta si are un simt deosebit al portii. La meciul cu Dihoru' i-a lipsit omul cu pasa, acum cu venirea lui Leoh sa speram ca marcheaza macar la fel de multe goluri ca si sezonul trecut! Bafta multa Paule!
eate exact golgheterul de care aveam nevoie un tip modest, realist care va ajuge un mare fotbalist!
vom avea un atac adevarat cu Batin si Tucudean!
Cine are stofă de fotbalist trebuie să aibă şi nume de fotbalist. Să-i dăm, aşadar, cezarului ce-i al cezarului: Ave BATINHO, Aradul te salută!
dupa ce a castigat titlul de "jucatorul etapei " in sondajul de pe
http://www.liga2.ro , Batin este din nou selectionat pentru etapa a 4-a . Haideti sa-i dam cat mai multe voturi .
(09-09-2009 02:37 PM)PCC Wrote: [ -> ]dupa ce a castigat titlul de "jucatorul etapei " in sondajul de pe http://www.liga2.ro , Batin este din nou selectionat pentru etapa a 4-a . Haideti sa-i dam cat mai multe voturi .
votati-l pe Batin!!! ca ii pe II acuma, si asa aveti IP dinamic! hai cu votu` :)
nu cred ca ii cazul sa trisam asa , in felul ala tot jucatorii propusi de la UTA castiga , ca avem cei mai multi suporteri din liga 2 . Etapa asta chiar merita Batin dar un vot de la fiecare ajunge
prin evolutiile lor bune (dodo si batin) se recomanda singuri pentru a pleca , poate chiar, din iarna de la noi inapoi la cfr cluj. nu stiu daca ar trebui sa le mai dam si noi "o mana de ajutor" in sensul asta , si sa ii votam etapa de etapa ca fiind jucatorul etapei. chiar daca astfel de topuri nu conteaza , liga2.ro este un site afiliat al prosport si sunt sigur ca este urmarit de cei din domeniu pentru statistici.
daca vreti sa ne ajutam pe noi mai bine i-am vota pe ceilalti . s-ar putea sa nu ajute cu nimic , insa sigur nu ar pune lumina reflectoarelor pe cei doi. mi se pare mai logic pentru suporterii UTA-ei cel putin sa nu ii votam pe cei doi, ci dimpotriva ;)
Nu cred ca au oricum mare efect voturile noastre, adevaratii scouteri se mai uita si pe casetele de meci si vad cine a dat golurile. In plus, CFR Cluj iar a pierdut (avand destule ocazii de gol), asa ca in opinia mea Batin va fi chemat cu siguranta in iarna la CFR.