eu zic ca e timpul ca si gio sa aiba un thread dedicat lui pe acest forum,a facut aproape imposibilul pentru ca acest club sa existe,vine din randul nostru al suporterilor ,tot ceea ce face ,face din pasiune,dar ce este mai important ,IUBESTE UTA.
p.s.gio, jos palaria in fata ta!
Omul acesta stie sa faca bani si din piatra seaca.Are experienta muncii de jos , cariera de piatra in Italia, sa fie de bun augur! Moment propice pentru un nou inceput fara figuranti ,fara nesimtiti ordinari care sug ultima picatura dintr-un contract fara sa joace , sau sa antreneze !
ar trebui sa-i pupam picioarele acestui om, la fel cum ar trebui sa facem si cu Ionut Popa.
pupa-le tu! si celuilalt!
Nu uit ca a preluat clubul intr-un moment foarte dificil dar s-au adunat prea multe "minusuri"!
...la finalul sezonuli 09/10 am avut datorii de peste 2.000.000€!
- avem interdictie la promovare si suntem depunctati cu 12 puncte
- numarul oamenilor din organigrama clubului nu a crescut!
- ne-a parasit Tapos
- foarte multe transferuri nereusite ( Mihalcea, Da Silva,Ioime etc)
- am "crescut" prea multi jucatori pt alte echipe...-> nu am obtinut bani din transferuri
- departamentul de marketing e inexistent (parca era vorba si de un magazin oficial?)
- nu ne respectam sponsorii (cum e posibil ca dupa primul meci sa se dezlipeasca logourile companiilor de pe tricouri?)
- Cupa Romaniei nu e tratata cu seriozitate
- multe meciuri suspecte de blat (cluj, tg mures, turda,ploiesti...)
- multe minciuni..."neagu se va intoarce 99%..."
cum poti declara in conditiile astea ca inca ne mai gandim la liga1???