Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXXIV: Drobeta Turnu Severin - UTA (marti, 09.06.2009 - ora 18:00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Drobeta - UTA, formatii oficiale

Marti, ora 17,55, stadion „Building” din Vanju Mare, gazon bun, vreme caniculara, spectatori 100.

Drobeta: A. Barbu - Rosianu, Gargalie, I. Gheorghe, N. Poenaru - Epure, Mitic, Jenaru, E. Stoica - Fotescu, Toba. Pe banca: Harsu - Hamza, Moutinho, Aldea, Ivan, Nicu, Popovici

UTA: Bujor – Toc, Pocuca, Pascovici, Gornic – Leucuta, Lee, Mutulescu, Fritea – Drida – Tucudean. Pe banca: Bodea - Draia, Georgiu, Militaru, Copil, D. Mitu.

Arbitri: Sorin Tarcea -Bogdan Gheorghioiu (ambii din Timisoara), Adrian Popescu, din Craiova. Rezerva: Eugen Gheorghioiu (Timisoara)

Observator FRF: Mihai Prunariu (Targu Jiu).

(sportarad.com)
unde pot urmari live text meciul?
Culma nici observator, nici sportarad.com nu dau meciul in text. Bravo ziaristilor! Inteleg ca nu mai are meciul miza dar totusi e un meci oficial. Daca nu suntem in stare sa trasmitem un meci oficial in text ce sa ne mai asteptam de la echipa. Halal profesionalism.
Vezi aici:

http://www.liga2.ro/seria-2/live-fc-drob...13-4524852
1-0...
Min 18: Gooool FC Drobeta!!! Fotescu şutează la firul ierbii de undeva de la 14 metri şi deschide scorul.
Hmmmm....Bravo baieti!
Ca un fel de epilog la acest campionat :mesaju e de 2 ori dar sper ca sintetizeaza stuatia utei, multumesc pentru intelegere:buna la toata lumea mam decis sa imi spun si eu parerea despre UTA , scriu mai rar pe forum prefer sa citesc comenturi sa mai inteleg una alta ... sa revenim la meci sau meciuri , nu stiu ce parere aveti voi da eu unu sunt uimit stupefiat cati bani pot castiga asa zisi fotbalisti ai utei si pe ce ma fratilor pe vremuri cand juca UTA casa era inchisa 10000 de oameni la meci minim si aveau de ce sa mearga , in primu rand se juca fotbal acuma se joaca exact nimic drept dovada daca mai era cazu la acest meci a fost asistenta record de vreo 500 persoane ... JENANT, DEZOLANT, PENIBIL sa fi jucator sa te consideri fotbalist sa ai meci si sa vezi in tribune 500 de oameni ar trebui sa te umple de rusine sa te simti ca ultimu om , in primul rand ce nu inteleg ei fotbalisti lu' peste ca omu ar vrea sa vina la fotbal ca si la spectacol daca plateste un bilet sa vada ceva , fotbalul a fost inventat ca mijloc de entertaiment nu ca mijloc de chinuiala , te duci la stadion si intra pe teren 22 de panarame ca nici celelalte echipe nus mai breze poate cu mici exceptii sa nu generalizam sai vezi ca nu stiu sa faca un stop, o preluare, habar nau sa faca un dribling in viteza, sa dea cu capul in minge si as putrea continua , nu au chestii elementare de fotbal nu stiu sau nu vor ca miramas sa nu poata daca ar vrea , mai fotbalistilor ar trebui sa va umpleti de rusine cand va incurajeaza acesti suporteri minunati si vin dupa voi la fiecare meci, ei ar trebui sa se umple de glorie si bravo lor ,pentru ca ei stiu ce inseamna UTA care este un simbol pentru tara si nu numai , voi ar trebui sa va fie jena sa purtati tricoul pe care scrie UTA aceste 3 litere inseamna ceva pentru zeci de mii de oameni si CINE SANTETI VOI SA VA BATETI JOC DE EL? ar trebui sa va treaca toate trasnpiratiile si emotiile cand imbracati tricoul UTEI un nume glorios si gigant atata timp cat nu o sa intelegeti chestiile astea simple nu o sa faceti performanta niciodata si tot timpu veti fi mediocri.VA MULTUMESC!!
2-0 (autogol Pocuca)...min 43
Sper ca-l schimba la pauza pe Gornic, ca altfel mai luam 2 in repriza a doua, acolo pe partea lui.....
FORZZA UTA!
Daca ai impresia ca vina exclusiva pentru scorul de 2-0 e a lui Gornic, te inseli amarnic.

2-1
►Min 46: De la gazde a ieşit Fotescu şi a intrat Aldea

►Min 51: Goooool UTA!!! După o pasă neglijentă în apărarea Drobetei, Ţucudean recuperează mingea, scapă singur cu Barbu şi reduce din diferenţă

►Min 53: Fotescu !!!!şutează violent din afara careului, dar mingea loveşte doar bara laterală.
-comentariu de 3 lei
3-1 min.60
Daaa...o luam si la scor!
diferenta asta de scor era oricum previzibila ,3-1 e un scor ok pentru mine daca se va termina asa,e greu sa mai motivezi niste jucatori care oricum stiu ca nu vor mai juca la UTA din sezonul viitor(mai mult de jumate din ce-i ce sunt azi pe teren din vara nu vor mai face parte din lotul UTA-ei)
4-1 min. 80
Problema mare era sa nu jucam,sa nu fim programati (la plecare spre Oltenia era mare teama de chestia asta).Acum ca s-a terminat un cosmar nu cred ca e cazul sa ne relaxam. Clubul e al nimanui,bani nu mai da nimeni. Viitorul ? Sumbru. Chiar nu conteaza daca batem cu 4-3 sau pierdem cu 1-6. De la cei de acum ma pot astepta la orice. Daca nu aparea -providential- George Tucudean eram pe p...... Asa ca cine poate sta calm ,sa stea,cine nu.pacatul lui ...Eu nu pot sta calm,dar e treaba mea,suferinta mea.
4-2 Toc
►Min 70 : Pe stadion a sosit şi galeria UTA-ei formată din 15 persoane.
Incredibil,felicitari din suflet celor care au facut deplasarea!!!!
hahhaa...cat e de la Arad pana unde se joaca meciul?
(09-06-2009 09:43 PM)PSV Wrote: [ -> ]►Min 70 : Pe stadion a sosit şi galeria UTA-ei formată din 15 persoane.
Incredibil,felicitari din suflet celor care au facut deplasarea!!!!

Nu te mira fiindca EI sunt UTA si UTA traieste prin EI !!

@adymax

316 km
Problema este ca meciul e la Vanju Mare, baietii au plecat destul de tarziu din Arad pentru ca toata lumea lucreaza. Oricum bravo lor pentru efortul depus.
Pages: 1 2
Reference URL's