tocmai la asta ma refeream si eu,tinand cont ca unde se joaca meciul,ce miza mai are meciul asta si mai ales in ce zi se joaca meciul ,este de admirat efortul baietilor care au facut deplasarea,chiar nu mai are important la ce ora au ajuns la meci,important e ca sunt acolo.
S-a incheiat meciul de la Vanju Mare, gazdele castigand cu scorul de 4-2. UTA a dominat finalul de meci, dar nu si-a mai creat ocazii clare la poarta lui Barbu. La finalul meciului, jucatorii „alb-rosii” le-au aruncat tricourile peste gard celor 18 de fani utisti, sositi la Vanju Mare la bordul a patru autoturisme.
4-2 (scor final)
M-am asteptat sa fie un "meci de vacanta". De cativa ani incoace tratam meciul din ultima deplasare cu o oarecare indiferenta si pierdem! Sunt curios cati jucatori din campionatele puternice cunosc expresia "meci de vacanta"...
Bine ca am terminat campionatul....
(09-06-2009 09:54 PM)Kidu Wrote: [ -> ]Problema este ca meciul e la Vanju Mare, baietii au plecat destul de tarziu din Arad pentru ca toata lumea lucreaza. Oricum bravo lor pentru efortul depus.
Felicitari baietilor care au facut deplasarea tinand cont de conditiile date.
Na cum a fost la meci, cateva impresii de la cei prezenti?
300 de km in 6 1/2 ore!!!!! zeci de semafoare, amenda la radar de 1200 (o mie doua sute!!!!) ron, concedii medicale la servici la greu, drumuri sparte, "vanju mare e la capatul lumii" , 20 de minute de meci , oboseala, nervi, distractie , zero bani in buzunar , masini pline de praf ca dupa un raliu paris-dakar , poze cu noi pe gard facute de catre fotbalisti :)) , tricouri-trofeu luate de pe jucatori , iarasi "cel mai lung drum din lume" , sandviciuri prin benzinarii la intoarcere din ce a mai ramas prin buzunare , oboseala , prieteni , SUR,....... intr-un cuvant .......... UTA!
:(( frumos.... asta inseamna sa traiesti pentru ceva....o legenda ;)